Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלייף סבון - מה זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע על טיפול שלייף סבון, לרכב מה זה נותן, ומה ההבדל בין פוליש רגיל לשלייף סבון, והאים שלייף סבון יכול להוריד דבק סופר גלו מהצבע ברכב.

אשמח לשמוע תגובות.

פורסם

שלייף סבון בדרך כלל נעשה לאחר שהרכב ניצבע והתייבש .בשביל להעלים נזילות לק (בצבע דו שיכבתי) או צבע שנזן (ברק ישיר)

או כל גוף זר התיישב על הצבע הרטוב והשיער אחריו סימן .התהליך זה שמשפשפים עם נייר מאוד עדין והרבה מים ומורידם שכבה מסויימת של לק שנזל או צבע . ואחר כך עושים פוליש . סתם כך לא מומלץ לעשות זאת .מה שכן ניתן מידי פעם לעשות טיפול בעזרת פלסטלינה ווקס טוב .

:-)

פורסם

מה העלות עים מישהו ידוע, ואיזה בעל מקצוע מבצע את העבודה.

האמת הרכב שלי עבר לא מיזמן פחחות וצבע בכל הצד השמאלי של הרכב, אז הנושא עדיין רלוונטי לגביי.

פורסם

לצערי אני אומר את זה מניסיון: שלייף סבון זה סוג של ישראבלוף, בעזרתו פחח שעשה עבודה מחורבנת מנסה לטשטש את החורבן שהוא הותיר אחריו - לרוב ללא הצלחה.

כאשר פחח עושה צביעה טובה, אין כל צורך בשלייף סבון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לצערי אני אומר את זה מניסיון: שלייף סבון זה סוג של ישראבלוף, בעזרתו פחח שעשה עבודה מחורבנת מנסה לטשטש את החורבן שהוא הותיר אחריו - לרוב ללא הצלחה.

כאשר פחח עושה צביעה טובה, אין כל צורך בשלייף סבון.

אז אתה טוען שהתהליך שנקרא wet sanding הוא בעצם כיסוי תחת של הפחחים הטובים בעולם שנוהגים להשתמש בו כדרך קבע ?

פורסם

אלעד אתה טועה ואני גם מבין למה.

בארץ התהליך הזה באמת לרוב בשביל לתקן פאקים ומה שלי יצא לראות זה שהוא לא נעשה כראוי ולכן נשארים סימנים סיבוביים ממכונת הפוליש.

בארה"ב זה תהליך חובה לכול רכב תצוגה!

בארץ המטרה שלו הפוכה הפחחים פה לרוב משתמשים בו בשביל "להרוג" את הברק ולהתאים את החלק החדש שנצבע

לצבע הישן ברכב או באמת לתקן נזילות .

אני מבצע שלייף לכול פריט שאני צובע.

זו אומנות בפני עצמה ואי אפשר לבצע את התהליך ללא מכונת פוליש וחומרים יעודיים כמובן ספוגים בהתאם.

באנגלית זה נקרא BUFFING אתה יכול לבצע חיפוש ברשת ולמצוא הרבה מידע.

בשרשור הזה יש הרבה מידע:

http://www.autopia.org/forum/pro-details-before-after/109033-black-infiniti-g35-polished-perfection-rickrack-rydawg.html

שים לב שבתחילת השרשור הרכב שחור מט בגלל שהוא שוייף עם נייר מיים לאחר הצביעה, ואז מתחיל תהליך ההברקה.

קליפת תפוז נוצרת בעיקר מחוסר דילול הלכה, הבעיה שכשמדללים יש חשש גבוהה לנזילות בעיקר בדלתות הרכב אז הפתרון המקצועי הוא שלייף.

הינה פריט שצבעתי ועבר את התהליך:

אם יש למשהו שאלות הוא מזמן לשאול.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

האים השלייף סבון, יכול להוריד דבק שלוש שניות מהצבע ברכב, ושכחתם לענות לי מה העלות של הטיפול.

פורסם

במוסכים כה רבים שבהם הצביעה יוצאת כאילו מישהו התיז חול על האוטו אז צריך לעשות "שלייף-סבון". מצטער מאוד אם מישהו נפגע מזה. היום המון צביעות פשוט יוצאות גועל נפש במיוחד כשצריך לעשות לכה והעבודה היא מתחת לכל ביקורת, הבעיה פשוט שכמו לכל דבר אנחנו התרגלנו. צבע צריך לצאת כמו שצריך אחרי פעם אחת וזהו, ויש מספיק אנשים שיודעים לעשות את זה. אם יש נזילה קטנה או פגמים קלים אפשר בהחלט ללטש - אבל לגבי מה שהולך בחו"ל נראה לי שאתם מדברים על COLOR-SANDING לכל האוטו כדי להגיע לתוצאה של ראי מושלם, אחרי שעשו צביעה כמו שצריך, עבודה שלוקחת הרבה מאוד זמן עם נייר מים 2000 וחומרים, ושום מוסך פה לא יישב לעשות לכם את זה. לרוב בשביל מכוניות תצוגה - וזה אין כמעט בארץ.

יש הבדל בין צביעה נכונה ואיכותית, שתמיד תהיה מעט "קליפת תפוז" גם במרצדס אבל נראית טוב, לבין צביעה שנראית כמו...

בגלל זה יש חברה כמו זו שמפורסמת קבוע למעלה בפורום כללי שמתקנת את כל הצביעות הנהדרות שעושים פה.

http://i32.tinypic.com/290qvcg.jpg

ויש הרבה שיוצאים ככה:

http://www.carspadetailing.com/image/orange_peel.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...