Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היי אנרג'י מוגבר אקטיבית ושמתי לב שטוויטר ימין מנגן חלש משמעותית מטוויטר שמאל.

מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי מגבר ,אותו דבר ,החלפתי טוויטר וזה הסתדר,חשוב להדגיש שהטוויטר הזה תמיד לא ניגן כ"כ טוב,הוא תמיד צרם,בעוד שהטוויטר השני ניגן חלק.

רוב הסיכויים שאני יהיה חייב לקנות זוג טוויטרים חדש,אני יכול לקנות טוויטרים של היי אנרג'י חדשים ב450 ש"ח,יש טוויטרים יותר טובים בטווח מחירים הזה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש לי היי אנרג'י מוגבר אקטיבית ושמתי לב שטוויטר ימין מנגן חלש משמעותית מטוויטר שמאל.

מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי מגבר ,אותו דבר ,החלפתי טוויטר וזה הסתדר,חשוב להדגיש שהטוויטר הזה תמיד לא ניגן כ"כ טוב,הוא תמיד צרם,בעוד שהטוויטר השני ניגן חלק.

רוב הסיכויים שאני יהיה חייב לקנות זוג טוויטרים חדש,אני יכול לקנות טוויטרים של היי אנרג'י חדשים ב450 ש"ח,יש טוויטרים יותר טובים בטווח מחירים הזה?

אהבת את הטוויטר של ההיי אנרג'י ? אם כן אין סיבה שתקנה אחרים.

אבל יש אופציות שלדעתי עדיפות כמו MT23 או L1V2 , או טוויטרים של SEAS אם בכלל בא לך להשתגע

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כנראה יצא ממרכוז או בעייה אחרת

קח אותו לתיקון באומגה אודיו

חשוב שתקח גם את השני כדי שיוכלו להשוות אותם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אומגה אודיו יתקנו לו את הטוויטרים - הם יחזירו לו CR104 :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
lanosforce לא הבנתי למה התכוונת..

כמה בערך יעלה לי לתקן אותו ? או שעדיף כבר לקנות חדשים?

אתה יודע, לפעמים אני ר-ציני ולא רציני... ציני :-P

CR104 זה הטוויטר המקביל לMT23 של אומגה אודיו שהם בעצם מאותה המשפחה של מוראל - בפועל, בחיים האמיתיים.

זה נשמע קצת מוזר שאתה הולך לתקן טוויטר של הרץ במפעל של מוראל :-D, אבל אם הם עושים כאלה עבודות כדאי שתנסה, אתה יכול באותה הנשימה ללכת לאחד מהאחים דואק בחולון.

תריץ חיפוש... יום-טוב :-P (או מטוי או שזה גבי האח שלו בעצם :-D)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
:-D כן באמת זה נשמע די מוזר,בגלל זה אני מתלבט אם לקנות חדשים או לתקן,כי אני לא יודע אם יש מישהו שמתקן רמקולים של הרץ עם רכיבים של הרץ,ואם התיקון יהיה 1000% כמו המקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תיקנתי אצלהם דרייברים של סרווין וגה , פוקאל

וגם את הטוויטרים של ההיי אנרג'י ( יצא לי ממרכוז אחד כנראה כמו שקרה לך )

אין שום בעייה עם זה..

סה"כ הוא לא צריך להחליף כלום מבחינת הרכיבים אלא רק למרכז אותו שוב אם זה הסיפור

ואם לא הוא יתקשר ויגיד לך מה האופציות..

תיקון רמקול זה לא סיפור כזה גדול כמו שזה נשמע

הכל תלוי מה הלך בו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ואיפה הם נמצאים? (אומגה אוודיו)

חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר על תיקונים של רמקולים,רק מכירה זה באותו מקום?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...