Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב (הונדה סיויק אוטו' ex 1.6 מודל 94 אני מאמין כי יש ברכב הזרקה) נמצא בבעלות חבר שלי,

אתמול כשראיתי אותו באיזה אירוע, ושאלתי מה עם הרכב, הוא סיפר לי כי הרכב עבר תאונה,

ושהוא קיבל שלילה עקב נהיגה בשכרות, ראיתי את הרכב, צריך להחליף לו מכסה מנוע, שמשה קידמית, מתיחה קטנה לאיזה מוט שהתעקם וטומבון קידמי, המנוע לא נפגע, הרדיאטור שלם וגם הוא לא נפגע, מכות פח בלבד!

הוא מעוניין למכור לי אותה תמורת 5,000 ש"ח...

האם כדאי לי?

כמה יעלו לי החלקים הנ"ל? (חלקים נטו עבודה יש לי היכן לבצע)

משתלם להשקיע על הרכב?

פורסם

תבדוק כמה עולה פחחות. לא מכיר מחירים לרכב ספציפי. אבל זה עלול לעבור את 5K. עדיין ב-10K לא תצליח לקנות סיויק EX שנת 94'.

וכן, יש לו הזרקה רב נקודתית ו-16 שסתומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...