Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרקע: יש לי אוטו יונדאי לנטרה שנת 2000, 1600 סמ"ק. לפני שבוע ראיתי פתאום שאין לי שמן בכלל בכלל בכלל, אז נלחצתי ושמתי שמן. קניתי את השמן שהמצליצו לי באוטו דיפו. שמתי כ 2 ליטרים אולי קצת פחות(נשפך לי המון החוצה ולא ברור לי כמה..), ואני מקווה שלא שמתי יותר מידי. כרגע המדיד מראה באמצע הקו הנמוך והגבוהה, אבל יש עקבות שעוברות את הקו רק מצד אחד של המדיד ובכל מדידה, האם זה בסדר?

הבעיות האמיתית: בזמן שאני מודד שמן אני רואה תמיד גרגיר או שניים של המדיד שנראים כגרגרי חול, בנוסף שמתי לב כבר לפני המון זמן שיוצא שמן בברגים שמחזיקים את מכסה הפלסטיק של המנוע, יש כתמי שמן עבים מסביב לכל בורג, ואני חושב שיש יותר לאחר המילוי האחרון.

השאלות: מה אני אמור לעשות? להחליף שמן? להוסיף תוסף שמן טוב? אם כן אפשר לקבל שם של תוסף איכותי (שגם מתאים לערך האוטו הלא גבוהה), וכנ"ל הייתי רוצה לקבל שם טוב לתוסף דלק שישפר את צריכת הדלק שלי? בעבר קניתי אחד בתחנת דלק ששיפר לי בצורה ניכרת, מ10 ק"מ לליטר הוא שיפר ל16 בשבוע שאחריי ואז זה ירד ל15 ול13 עד שזה חזר ל10 כעבור שלושה חודשים. אחריי זה ניסיתי להשתמש בתוספים אחרים כמו גולד לבל וקיי4, אבל הם לא שפירו כמעט כלום, למרות שניסיתי להכניס אותם גם על מייכל מלא וגם על חצי וגם על רבע לפי המלצות שונות שקיבלתי בכל פעם....

תודה!

פורסם

אל תכניס שום תוספים לשמן מנוע.

אם אתה לא זוכר, מתי הרכב עבר טיפול בפעם האחרונה, לא יזיק לעשות טיפול.

אחרי הטיפול, בדוק שמן פעם בשבוע, ותעקוב אחרי הצריכה. מומלץ לא לבדוק בתחנות דלק, אלא בבית, לפני הנסיעה.

כתמי שמן מסביב לברגים הם הזעת שמן מאטם מכסה שסתומים, כל עוד זה לא הופך לנזילה של ממש, אין מה לדאוג.

פורסם
למה לא עונים לי?!?!

:)

שלום רב !

הרמת את השפורפרת, אולי אין קליטה באזור שלך ולכן אתה לא שומע את מי שעונה לך, ושולח אותך לקרוא תחילה את כללי הפורום?!

ולשאלתך:

מה דעתך להכנס למוסך, שיבדוק את נושא תצרוכת השמן הגבוהה?

מה דעתך להשתמש בשמן איכותי, במקום בשמן זול הנמכר באוטו דיפו במכירת חיסול, ולהמנע מתוספי שמן ודלק, שמלבד להעשיר את קופת היצרן והיבואן, ואינם תורמים, דבר וחצי דבר לבעל הרכב.

באם תמצא את תוסף הדלק , שמחולל פלאים, וחוסך כ60 אחוז מתצרוכת הדלק, כתוב לי בפרטי, ואדאג לפתוח חברת סטארטפ, ואוכל לפרוש , לפרישה מוקדמת,ובנוחיות לגמלאות.

תודה מראש.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצטער של שבירת הכללים.

אם אמצא את התוסף, אז באמת אפנה, הוא באמת שיפר לי את הצריכה באחוזים שבהם נקבתי. עקבתי אחריי הצריכה הרבה חודשים לפני והרבה חודשים אחריי השימוש בו.

אני לא מבין במכוניות ולכן לא ידעתי שאוטו דיפו מוכרים שמן זול. וגם לא ידעתי שתוספים זה לא טוב, אפילו המוסכניק שלי שם לי גודל לבל....

מהו שמן איכותי, אליו אתה מתכוון, שמתאים למכוניתי (יונדאי לנטרה, שנת 2000 1600 ס"מק)? אפשר לקבל שם מדוייק שלו שאוכל לקנות אותו?

פורסם

המליצו לך לגשת למוסך. במידה ויש בוצה בשמן, אולי יש טעם לחשוב על פלאשינג + ניקוי קרטר.

לא רשמת כמה ק"מ עבר הרכב שלך. יכול להיות שצריכת שמן נובעת משימוש בשמן לא נכון, בלאי.

כדאי להתחיל מאבחון הבעייה ולא מפתרון של בעיות משוארות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...