Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה חודשית ממוצעת bmw e36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני די חדש בפורום ובינתיים אני רק מתרשם לטוב עוד כמה חודשים אני מוציא רישיון אספתי כסף לקנות את הרכב bmw e36 1998 328 קופה ורציתי לדעת מהי האחזקה החודשית הממוצעת כולל דלק ביטוח וטיפולים תודה לכם

חזי

פורסם

ביטוח יעלה לך יקר כי אתה נהג חדש , לי עלה בסביבות ה6000 כולל מקיף לגיל 24+ ללא עבר של תאונות.

דלק - הרכב לוקח בממוצע 1:8 תלוי כמה אתה לוחץ על הגז.

טיפולים אם אתה לא מטפל בקמור בסביבות ה 1000 שקל טיפול לא ברקסים .

צריך לשים לב לבד שבגג שהוא לא נופל (מחלה בדגמים הנ"ל) עולה בסביבות ה1200 שקל לסדר אצל רפד.

חוץ מזה הרכב מטוס אם יש לך את הכסף להחזיק אותו אני מאוד ממליץ , אני מכרתי את שלי ועד היום אני מצטער על זה.

פורסם

למה באמת ?

לפותח השרשור, לא פשוט בכלל למצוא רכב כזה במצב סביר ועלויות התחזוקה החודשיות תלויות במצב הראשוני של הרכב.

אם הרכב תוחזק במצב טוב עד היום מדובר בסוס עבודה אמיתי, אמין בצורה בלתי רגילה ומתגמל מאוד (יש לי משהו דומה כבר 5 וחצי שנים).

הטיפול השוטף ברכב לא יקר בכלל, הנתונים ש-dan22 כתב מדוייקים.

פורסם

זה לא מדע מדוייק, זה תלוי בכמה אתה נוסע,מה מצב הרכב ועוד מס' גורמים שלא מאפשרים לתת נתון מדוייק.

אם האוטו תוחזק וטופל טוב במהלך שנותיו הוא יראה אמינות שלא תבייש שום מקרר יפני.

• תוכן חדש...