Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי HONDA CIVIC דור 6 (1996-2000)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין במידע כללי וממוקד לגבי סיויקים דור 6 שנתונים 1996-2000

800px-96-98_Honda_Civic_sedan.jpg

1) איזה מנועים הגיעו?

2) איזה תיבות הילוכים? (מה נפוץ יותר)

3) זמני האצות?

על פניו נראה כי הרכב היה די חזק, מה הסיפור איתו?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מנועים 1.6 VTEC עם 125 כ"ס, במרכבי 4 דלתות וקופה.

1.4 עם 90 כ"ס בהאצ'בק וגם קצת ב-4 דלתות.

גירים אוטו' 4 הילוכים או ידני 5.

בקופה יחסי העברה מעט ארוכים יותר.

זמני האצות על הנייר בסביבות 9 שניות.

לא יודע עד כמה זה נכון במציאות, אבל המכונית מרגישה נמרצת בשביל רכב משפחתי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מנועים:

1.6 125 כ"ס

1.4 100 כ"ס

נתוני יצרן:

מנוע 1.6:

גיר אוט' - 9.2 שניות מ 0 ל 100

גיר ידני - 8.5 שניות.

פופולארי? כרגע גיר אוטומט, קשה למצוא ידניות, זה רכב שהרבה צעירים קונים.

חלק לא מבוטל בטח מושבת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

רכב טוב, אמין. לא כ"כ חסכוני בשל המנוע החזק יחסית. הייתה הי הונדה 99 1.6. רכב מאוד מהנה ובהחלט מומלץ אם מטופל כראוי. פנים הרכב פשוט יחסית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
...לא כ"כ חסכוני בשל המנוע החזק יחסית...

לא נכון לגבי כל הדגמים.

ההאצ'בק שלי (1.4 ידנית) עושה בקלות 13+ קילומטר לליטר ואני מכיר גם אנשים עם 1.6 ידני 4 דלתות שעושים 12 ק"מ לליטר.

אם אני זוכר נכון, ה99 האוטומטית 1.6 4 דלתות שהייתה למשפחתי הייתה עושה משהו כמו 11.5 קילומטר לליטר.

פורסם

אני מאמין שסתם מעניין אותו, לא חייבת להיות סיבה מיוחדת...

ואם מישהו הזכיר את נושא הביטוחת, אז האמת שגם אני מעוניין לקבל פרטים על הנושא אז אשמח אם מישהו ירים את הכפפה בנושא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חלקן הוזמנו עם כריות אוויר וABS שהיה תוספת בשנים הראשונות של הדגם.

אם אני זוכר נכון בשנת הדגם 2000 זה כבר היה סטאנדרט.

פורסם

בשנים האלו הגיעו לארץ גם הדגמים האנגלים עם חמש דלתות, דיפוני פלסטיק במראה עץ יוקרתי, גג שמש ושאר תופינים. דרך אגב בדגם הזה המנוע לא VTEC.

פורסם

בשנת 2000 היו דגמים שנמכרו ללא כריות אויר ו ABS , עירומות לגמרי , מקסימום מצויידות עם גג חשמלי נפתח, זה מה שעניין את הציבור הישראלי כנראה .

כמעט ולא היו דגמי 1.4 ( 90 כ"ס) כולם תיזמון שסתומים משתנה VETC ב 1.6 125 כ"ס.

משנת 99 עודן הגיר האוטו' ,והחלפות ההילוכים יותר עדינות , אין בשנים הללו כבל קיק דאון כמו בדגמים של השנים הקודמות הכיוון נעשה ע"י מחשב שמתחבר למכונית .

לגבי צריכתדלק אני יכול להתחייב כאשר הרכב היה חדש וברשותי (גם לאבי היה דגם זהה ) הצריכה הממוצעת היתה כ12 ק"מ לליטר ,היום כאשר רמת התחזוקה ירודה והרכב כבר עבר אלפי ק"מ אני די מסופק לגבי הצריכה הזו .

אחת המכוניות המשפחתיות היחידות שיוצרו עם מיתלים קידמיים בעלות עצמות עצה כפולות ולא מקפרסון כמו הסיויק של היום .

• תוכן חדש...