Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,יש לי יומהולדת והמתנה שחברה שלי החליטה להעניק לי לכבוד האירוע היא אזעקת ביפר לרכבsmiley17.gif

מה שניתבקשתי לעשות הוא לברר [עבורי] לגבי :

1.איזה ביפר עדיף ,אמין,טוב יותר? הביפר של רב בריח או של גארד? ולמה?

2.בטווח של 1000 שח[כולל התקנה] מניסיונכם אשמח להמלצה על מקום שמוכר ומתקין אזעקה כזו תוך כדי שהוא עובד בסבלנות ובצורה אמינה,נאמנה ואיכותית ביותר שהאזעקה לא תעבוד לי טוב רק ליומיים ואחרי זה תתחרפן כי שמעתי כבר על מקרים כאילו של התקנות זבל שבעיקבותם החלו בעיות[בלי לקצר,לשבור פלסטיקים,ובקיצור בלי התקנה חוראנית!] ובאיזור המרכז[חדרה עד חולון]?

3.שמעתי שבוואגים ההתקנה יותר עדינה כי סיפרו לי על תופעה שהביפר מתריע כל חצי שעה ביגלל פולס שהוא מקבל מאיזה הזנה שהזינו ממנה והיא לא ההזנה הנכונה[קיצר מקום שהתקין מניסיונכם בהצלחה ביפרים על וואגיות]?

יודע שקצת חפרתי אבל בארץ כמו שלנו לחפש מקום עם כל התנאים הללו זה "חוצפה" מצידי ,הרוב הגדול חאפרים וממש לא בא לי להפקיד אם הרכב בידי חאפר!.

תודה מראש.smiley14.gif

*וכן עשיתי חיפוש ועברתי על המידע בארכיון ,ולא הפקתי את המידע הדרוש לי בצורה מספקת..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אישית ממליץ לך ללכת על ביפר של רב בריח מכיוון שחברת גארד פשטה רגל וכבר אין אחריות על האזעקות שלהם .

ולגביי מתקין מקצועי עם תהיה מוכן לבוא לחיפה יש לך את ליאור מולטימדיה ברחוב העצמאות שאני אישית התקנתי אצלו גם את המערכת וגם את הביפר על הגולף שלי ומבחינתי המתקין שלו (אופיר עם שמעתה עליו) הוא מספר אחד !!

פורסם

דבר עם יוסי אלפייו אם הוא מוכן להתקין אזעקות הרווחת.

תום קאר רמת השרון (רמי קראדי) אומן אמיתי של מיגון, עבודה יפה ומסודרת.

ממליץ בחום על 2 המתקינים האלו, איכות ללא פשרות !.

פורסם

גורל ,

מאד הייתי רוצה שיוסי יתקין לי את האזעקה,אבל יוסי לא ניראה לי יעשה לי את הכל ב1K ..

ולגבי ההמלצה השניה שלך[רמי] אני אבדוק את העניין,השאלה האם המחיר,אני מבין ממך שידיו התקינו המון אזעקות ביפר,יש לו ניסיון טוב עם וואגיות[מבחינת פלסטיקה עדינה?]

*כמו כן שמעתי שמתקין שמבין אמור לדעת שצריך להתקין דיודה כדי למנוע החזרה של פולס מתח למוח של האזעקה[מדובר על וואגיות]שמעת על זה משהו?

ידוע לי שיש אופציה לכיבוי והנעה מהשלט:

*עד כמה זה אמין?

*הפיצר חמוד אבל עדין אני אוכל להניע את הרכב באופן רגיל עם מפתח?

*יש לי סאנרוף ,זה סיפור גם לחבר את האזעקה אליו?

שוב תודה מראש.לשניכם.

פורסם

אם הסאנרוף שלך מקורי אין בעיה, הוא נסגר כחלק ממרים החלונות.

התנעה מרחוק בשום אופן לא, אתה עם גיר רגיל - הרכב בהילוך, מישהו לוחץ על השלט=אסון !!.

כל עבודה מול מתח, עדיף רצוי וכמעט חובה לגבות עם דיודה למניעת החזרים של חשמל, כך יש יותר בריאות לרכיבים.

מה שאתה מדבר זה שאחרי חצי שעה המנגנון של הדלת האחורית נותן פולס של מתח נוסף וזה מדליק את האזעקה.

אז כן דיודה אמור לסגור את הפינה.

פורסם

היום הייתי אצל מתקין מוכר אצלי בעיר,על רב בריח 625 עם מרים חלונות ושליטה בסאן רוף הוא רצה 1200 שח כולל התקנה ,ועל הגארד הוא רצה 800 כולל התקנה ,מה אתם אומרים?

פורסם

1+

גם לי יש את הגארד, לא עושה בכלל העיות.

אני התקנתי את עדי התקנות ברמלה, חברה טובים אמינים ומנוסים.

התנהגו בעדינות עם הרכב.

הכל עוהד מצויין.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הגארד לא עושה שום בעייה, זה השלט המאעפן שלה.

לשלט שלי התפרקה האנטנה והכיסוי שלט המקורי שרט כמעט לגמריי את המסך. גם התאורה באיזשהו שלב הפסיקה לעבוד.

בנוסף, הסוללות מתחסלות בקצב מהיר ובלי שום אזהרה מוקדמת. אתה יכול למצוא את עצמך נועל את הרכב, השלט יעשה חצי צפצוף, יכבה, ולך תמצא עכשיו סוללת AAA באמצע שום מקום.

לגבי גארד או רב בריח - אותה גברת בשינוי אדרת, מותג מדבקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני ממליץ על רמי קראדי התקין לי ולעוד כמה חברים שלי ביפר של רב בריח.

הבן אדם מקצועי והאזעקה לא עשתה לי בעיות פעם אחת אפילו.

אצלו זה עולה בדיוק 1K והוא מהוד השרון ולא מרמת השרון כמו שעתיד אמר,רחוב בני ברית 8 הוד השרון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתה לי גארד על הרכב הקודם.

אחרי פעמיים שנידפקתי עם הבטירה פשוט הדבקתי מתחת לפגוש הקידמי בטריה עם נייר דבק למקרה חרום :roll:

לא עשתה שום בעיה עד שהכלב נתן ביס לשלט והרס את המסך. (כתם שחור באמצע)

גם בה ישנה אפשרות להתנעה מרחוק עם חיישן ביטחון לגיר ידני.

קולטת מ890 מטר בקו ישר ללא הפרעות מניסיון, לא יודע לגבי ההבטחה של קילומטר.

פורסם

הרב בריח קולטת אפילו קצת יותר מקילומטר ,אבל קילומטר אווירי (שאין בניינים וכל מיני מבנים שמפריעים)

בתוך העיר היא קולטת בערך 600 מטר ופחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה סובייקטיבי לאיזור ולכמות התדרים שמתעופפים באוויר

קילומטר אולי בשדה פתוח היי שם ברמת הגולן

600 מטר אולי בלשביה שאין צוויליזציה באיזור

יש מקומות שגם 300 מטר זה הרבה בשבילה.

פורסם

אני ממליץ על הרב בריח 625.

אני משתמש בא כבר שנה וחצי ולא נתקלתי בבעיות.

היא קולטת דיי טוב שוב זה תלוי באזור שאתה נמצא בו. ומה שטוב בא זה שהיא באה עם שני שלטים דו כיוונים ולא כמו הגארד שמגיע עם שלט דו כיווני וחד כיווני.

מבחינת הבטרייה היא מחזיקה בערך חודשיים ויותר, ויש לה התראה להתרוקנות בטרייה ככה שאין מצב שתתקע.

ויש בא אפשרות לנעילת מקשים ככה שאם השלט בכיס או בתיק אז לא תלחץ סתם על כפתורים.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

בוודאות הרב בריח מגיעה עם 2 שלטים דו כיוונים?ניראה לי אתה טועה.

אגב לגארד יש רטט? הצגת טמפ בתוך הרכב?

• תוכן חדש...