Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום לכולם!

לאחר שבחרתי סוףסוף בקומפוננט שלי התהליך הבא וא בחירת הסאב והמונובלוק.

כמו כן התלהבתי מאוד מה- FI שהיה במפגש אבל אני רוצה את הסדרה הנמוכה יותר של הFI

FI Q 12 - מה אתם אומרים עליו?!

שמעתי את הAA CHAOS אהבתי את האיכות את הדיוק ושהוא יורד כל כך למטה

שמעתי ובכן גם את הAA HAVOC אח לדעתי איני צריך ברמה מהסוג הזה.

רציתי לדעת יותר על ה FI Q 12 והאם יש לו סדרות נוספות.

כמה הסאב הזה מתומכר בארץ ואיזה מונו אני אצטרך בשבילו.

אהבתי את התוצאות של הסאנדאון SAE1000D ו SAE1500D .

תודה חברה!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

ל-SQ הייתי לוקח את ה-FI Q 10. גם יהיה מהיר ומדוייק מאוד, וגם יורד נמוך מאוד (הגרסא עם 2 סלילים של 2 אוהם - 1 אוהם סופי). זה מה שאני רציתי (והייתי בעלים של FI Q 15), אבל מבחינה כלכלית ירדתי מזה (חייל, המצב קשה גם ככה).

נ.ב

הסאנדאון 1000 יישב עליו בול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדקת מחירים בכלל של Q ,HAVOC ,CHAOS ? או שתקציב פה הוא לא פונקציה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

סדרת ה Q עולה כמו סדרת ההאבוק של ASCENDANT AUDIO.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי תקציב של 1500 למונובלוק ועד 2000 לסאב.

אני רוצה לשאול אותכם מה אפשר לעשות בנוגע לסאב SQ טוב 1000WRMS

פורסם

בבקשה, רק לא IDMAX. תודה.

אפשר להביא כאוס, הלא כן אליקו? :-P

יותר מזה! יש מבצע עכשיו סאנדאון 1000 ב-1600. הייתי רץ לקנות אותו קודם כל. אח"כ מחפש סאב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצאתי אתר אשר עוסק בכל המידע אודות הסאבים של FI AUDIO

http://www.stevemeadedesigns.com/board/index.php?showtopic=5664

מה אתם אומרים על סדרת הSSD של החברה?

פורסם

ההאבוק וה Q די דומים מבחינת דיוק ועוצמה (ההאבוק טיפה יותר טוב, כך נטען).

יש Q והאבוק למכירה ביד שניה והם יכולים להתאים לך מבחינה תקציבית, תראה אם הם יתאימו לך מבחינת ההתנגדות למגבר שתקנה.

סאנדאון 1000D גם הוא במחיר מבצע מעולה, שוב, להתאים בצורה נכונה את ההתנגדות של הסאב להספק המגבר באותה התנגדות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

Dear Mr shumacher..

here's is a statement regarding the 1-4 ohm diffrence from one of the best car stereo engineers in the world:

if or not there will be a difference will depend on a variety of different things.

Firstly, the sub may act differently in it's enclosure when wired in a different configuration.

someone else might be able to explain better the differences here.

Secondly, the stability and control of the amp will be less at 1ohm than 4ohm.

Now, many will jump on the "can't tell the difference in amps" bandwagon,

and fair enough too.

others will say "can't hear the difference in different loadings"

The simple facts are, that some amps will be effected more than others when used at lower

loadings. And if or not you can hear the difference, will depend on the particular install, the amplifer in use and the person listening.

In lame mans terms, damping factor, will be 4 times less when wired at 1 ohm, than it is at 4 ohm, (EG 200DF at 4ohm, is 50DF at 1ohm) depending on how much damping factor there is to begin with, and the type and quality of the amp, this loss in damping factor may or may not be noticeable.

Lots of people will tell you that the damping factor means nothing.. i'll let you decide for yourself.

there is always the debate that more power given by 1 ohm loading, offsets fo the potential loss in control. And in the world of more power is better this will be most peoples view. (but many don't realise that if they where actually using this huge amount of power, they'd need a alternator rebuild and a new battery every few days)

I've spent some time with a number of A, A/B and D Class amps (and G, H ect) and have always felt that the higher loading with less power always sounded best, as long as the speaker still had at least 50-80% or more of it's RMS capabilitys met. This especially appears to be the case on these modern micro D Class amps.

But again there will be arguements that this can't be so.

ultimatly, try it and decide for yourself.

...CASKA for life

פורסם

מה אתם אומרים על הסאבים של FI הסדרה של ה800WRMS זהו הדגם SSD.

קישור לפרטים עליו

סרול תוכל לקשר אותי למחירים ביד שנייה בנוגע ל JL W6 ולמגבר המונובלוק?

תודה לכם.

פורסם

סבבה אז זה הבן אדם היחיד שאולי יכול להבדיל וגם זה בספק,אני מסכים בקשר לאמירה של אלטרנטור והמצבר ,אבל צריך אוזן של רובוט בשביל להרגיש הבדל בין 4 אוהם ל1 אוהם כאשר מדובר במגבר טוב יחסית ולא איזה "חרטא אודיו".

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ממש לא צריך אוזן של רובוט בשביל להבדיל.

שאני ירדתי מ4 ל1 אום מיד הרגשתי בהבדל באיכויות. (האבוק עם A6)

הבאס כאלו פחות מלא פחות נפח כאלו שהשליטה של המגבר בסאב לא מושלמת.

• תוכן חדש...