Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתפרס על כל המפה ופשוט הלכת לאיבוד.אולי תתמקד יותר ואז תחזור.אתה אפילו לא סגור על התקציב.אולי כדאי שתקרא הרבה שרשורים כדי להתאפס יותר על עצמך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתה מתפרס על כל המפה ופשוט הלכת לאיבוד.אולי תתמקד יותר ואז תחזור.אתה אפילו לא סגור על התקציב.אולי כדאי שתקרא הרבה שרשורים כדי להתאפס יותר על עצמך.

תראה, חשבתי הרבה על זה, אבל זה אולי כי אני לא מגדיר מכוניות לפי הסוג כמו רוב האנשים...

לא אכפת לי גודל הרכב האמת - איפה שקטן ייכנס לחניה, גם מרצדס ארוך ייכנס עם קצת מאמץ - זה רק עניין של נוחות (עצלנות).

מה שכן חשוב לי, זה צריכת דלק, אמינות, הנאה מנהיגה ומראה יפה וצעיר (לא קריטי אך עדיף) - בסדר הזה!!!

אגב גם מיתוסי ה"בטיחות" כמו שקראתי על אוויאו -ממש אבל ממש לא מזיז לי.. (אז בלי הרצאות על ערך חיים וכו בקשה), כך שגם אותה הייתי שוקל.. אבל לא נראה שנכנס טוב בתקציב מול אופציות אחרות משנתון אפילו יותר טוב!

לא אכפת לי אם זה רכב קופה, מיני, משפחתית, ג'יפ וכו - כל עוד עונה לתנאים הנ"ל!

עדיפות ראשונה שלי כרגע זה הפיאט פנדה... הוא עונה לכל הקריטריונים ואפילו שנתון 06-05 שנכנס ב- 40K!

אז אם יש הצעות טובות של רכבים בקריטריונים הנ"ל - אנא אשמח לבדוק!!

כי כרגע אני פשוט לא מוצא פנדה למכירה כבר בשבוע האחרון משנתונים אלו! :(

גם פיאט מולטיפה 1.6 משנתון ישן יותר נראה רכב שווה עם נוחות וחווית נהיגה מגובה :)

גם חשבתי על אלו כמו הספורטאג' או טריוס.. אך לא מצאתי שנתונים טריים במגבלת המחיר...

מקווה שזה מסביר טוב מה אני מחפש, ועכשיו אקבל המלצות יותר מפוקסות :)

אגב גם ראיתי בכבישים פורד פוקוס קצרה יחסית.. אבל לא מצאתי ביד2 בכלל.. אין ידניות כאלו?

אה וגם יש פנדה אחת יד2 אבל השכרה בעלות קודמת.. אבל נראה שהמוכר מפרסם מחדש כל יום ביד2.. שמרתיע מלרצות אפילו לחשוב אליה.. כנראה יש סיבה למה לא נמכר - כנראה סוחר גם.... או שלא?

• תוכן חדש...