Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2005 זה הדור הקודם של הסיריון. הדור החדש הגיע מ2006.

כנ"ל לגבי הגטס - 2006 עם המנוע החדש והחסכוני יותר.

 

בשני המקרים כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולרכוש מודל 2006.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דהייטסו סיריון,עושה את העבודה יחסית טוב,מנוע 1.3 שנלקח מ היאריס היפנית גם,מנפק 87 כ"ס ומזיז את המכונית בזרירות טובה יחסית.

 

מרחב פנים טוב ואיכות החומרים סבירה יחסית,נוחות סבירה-טובה ומרווח טוב מאוד יחסית לקטטגוריה,מנוע יחסית חסכוני,בנסיעה רגועה יכול להפיק אחלה תצרוכת.

 

אמינות נגלת טובה למשך השנים,לא מאכזב היפני הקטן.

 

אני מדבר כמובן על שנת 2006 ומעלה,אני על הגטס לא הייתי חושב,תיבה מעצבת לא יפה מבפנים זללנית דלק יחסית לקטגוריה למרות השיפור.

 

סיריון קנייה בטוחה.

×
×
  • תוכן חדש...