Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני ואחי מחפשים רכב, חשוב לנו שיהיה חסכוני ואמין.

הרכב יהיה לנסיעות בעיקר קצרות אך מידי פעם נעשה נסיעות ארוכות יותר.

בהתחלה חשבנו על רכב יד שניה אך אנו קצת חוששים ולכן אנחנו חושבים גם על רכב חדש.

התקציב הוא 95K פחות או יותר.

חשבנו על טויוטה יאריס חדשה גיר ידני או על סקודה פאביה חדשה 1.4 ידני.

נשמח לחוות הדעת שלכם ולעוד המלצות ועצות.

תודה.

פורסם

תודה רבה רפי.

נכון לעכשיו גם לטויוטה אין במלאי יאריס ידנית ולא יודעים מתי תגיע אם בכלל וגם לפיאט אין גרנדה פונטו ידנית במלאי ואומרים שיגיע משלוח עוד 3 חודשים ולא בטוח שיגיעו ידניות.

אשמח לעוד המלצות על רכבים, גם המלצה לרכב יד שניה יתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, אך הסוויפט קצת פחות רלוונטית מכיוון שאנו נוטים לרכב עם גיר ידני.

בקשר לפביה 1.6 ידני, נשמח לדעת מה הן עלויות התחזוקה של הרכב לעומת היאריס והפונטו? כמה הרכב אמין? כמה הוא חסכוני עם המנוע הזה?

תודה.

פורסם

פרטים לגבי הפביה - רשמתי בעבר.

עשה חיפוש...

במידה ולא תמצא את מבוקשך - אענה מפורטות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פרטים לגבי הפביה - רשמתי בעבר.

עשה חיפוש...

במידה ולא תמצא את מבוקשך - אענה מפורטות.

לא כל כך מצאתי את זה בחיפוש, אני אשמח אם תתן לי קישור.

תודה.

+1

אני גם אשמח לקבל קישור. :-D

פורסם

הפאביה אופציה טובה מאוד - תמורה מצוינת לכסף בגרסת ספורט ידנית. יאריס אולי יותר חסכונית ועם מוניטין עדיף, אבל היא מכונית פחות טובה - וגם מאובזרת בקמצנות בגרסה זו (כולל אבזור בטיחות).

פיאט 500 1.2 תתן לך חסכון מצוין, לוק נהדר אבל גם ביצועים די מסכנים בהתאם לנפח המנוע, ובגרסה זו אבזור הנוחות לא מרשים. הסקודה תהיה חבילה טובה יותר, אבל ה-500 תהיה מיוחדת הרבה יותר.

בצע נסיעות מבחן לפני הקנייה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...