Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום אצל המוסכניק שלי, והוא הודיע לי שאחד הרינגים במנוע שבור, וצריך להחליף את המנוע.

במשך שלושה חודשים לאחר הטיפול הרכב (דיההטסו סיריון 99) "אכל" הרבה שמן, והייתי צריך למלא גלון שמן.

האם יכול להיות קשר בין טיפול ראש מנוע שבוצע לפני 3 חודשים, לעובדה שנשבר אחד הרינגים?

האם כתוצאה מתאונה, פגיעה בחלקו הקידמי של הרכב יכול להישבר אחד הרינגים במנוע?

תודה מראש לעונים.

פורסם

מצטער אבל לא הבנתי לפני שלוה חודשים ביצעת שיפוץ ראש מנוע?

אים כן לדעתי המוסך היה צריך לבדוק גם אים יש בריחה מהטבעות (רינגים) ולהודיע לך שצריך שיפוץ מנוע ולא רק ראש מנוע

פורסם

תאונה מאוד חזקה במיוחד גם בחלק הקדמי יכולה לגמור מנוע שלם ולא רק רינגים.

לעשות לסיריון הזו ראש מנוע זה כמו לשים כסף על קרן הצבי.

מנועי ה- 1000 סמ"ק שהיו כמדומני עד שנת 2000 ידועים בחולשתם ורובם המוחלט שפך לאגר כבר ב-150,000.

אני זוכר, שכאשר היתה לי עדיין את האפלאוז ועשיתי טיפול ראשון בחברה שאלתי מה עושות שם 2 סיריונים,שנראות כמו חדשות והם אמרו בלי למצמץ החלפת מנוע !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...