Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[השקה] פורשה 911 (997) טורבו החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. התחביר של המשפט הזה פשוט גרוע, הייתי צריך לקרוא מספק פעמים בשביל להבין אותו.

2. והנרי פורד היה אנטישמי

3. מה הקשר? מאיפה הבאת את הנתון שישראלים צעירים אוהבים 911? וגם אם זה היה נכון מה זה מפריע?

פורסם
ה-911 מחוייבת לשמור על הקווים הקודמים שלה, מתיחת פנים משמעותית תהייה עבורה "עבירה על החוק".

וחוץ מה-911,מה עם הבוקסטר למשל ?

נשארה אותו דבר פחות או יותר.

הקאיין נשאר אותו דבר (שזה עוד יחסית סביר).

הקיימן גם שומרת על הקווים ה"פורשיים" למרות שהיא לפחות קיבלה ישבן יותר סקסי.

פורשה מאכזבת כי אין לה שום "תעוזה עיצובית".

הפעם האחרונה שהם עשו משהו מיוחד ושונה עיצובית היה עם הקאררה GT,שמכל הבחינות היתה פנינה אמיתית.

מעבר לזה- גורנישט.

מאכזב מאוד שרכב כמו פורשה,שעולה מאוד יקר,לא מצליח לסובב ראשים,לא מבחינת מראה ולמען האמת גם לא מבחינת סאונד.

ההתייחסות שפרארי\למבורגיני\אסטון מרטין וכו' מקבלות הרבה יותר טובה,הן מבחינת סאונד,בטח ובטח מבחינת לוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלושה דברים מצחיקים אותי באהבה הישראלית לפורשה 911.

3.למה צעירים ישראלים אוהבים את ה 911 בזמן שהגיל הממוצע של המכונית בחו"ל הוא 51?

משעשע אותי שמה שמצחיק אותך באהבה הישראלית ל911 הוא התבססות על נתון מחו"ל.

אם אתה חושב שהגיל הממוצע של לקוחות למבורגיני, בנטלי, אסטון מרטין, פרארי, בוגאטי וכו' נמוך בהרבה - אתה טועה.

רוב האנשים שיש להם כסף לקנות מכוניות שברמות מחיר של מאות אלפי דולרים אלו אנשים מבוגרים, לרוב בני 40+.

הפורשה, כמו גם הבנטלי והאסטון, חביבות יותר על אנשים מבוגרים במיוחד (60+) כיוון שאתה לא צריך להיות אקרובט כדי להכנס לרכב (ניסית פעם להכנס דרך דלתות המספריים של המרצ'לייגו? או לקום מהרצפה אחרי נסיעה בF430?).

לכן אולי הגיל הממוצע של לקוחות המותגים הללו גבוה יותר, אבל הוא לא מאוד רחוק מהגיל הממוצע של רוכשי הלמבורגיני והפרארי (40+).

הקאיין נשאר אותו דבר (שזה עוד יחסית סביר).

הקאיין נשאר אותו דבר פרט לפנסים, כיוון שעבר מתיחת פנים בלבד (והפסנסים זה בד"כ מה שמשתנה במתיחות פנים).

הדור הבא כנראה יצא ב2012 וצפוי לעבור עדכון עיצובי די מקיף (ביחס לפורשה כמובן..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין ספק שזהו אוטו חלום.

חבל שהיא כל כך יקרה.

אני יודע שרק הביטוח היה שובר אותי ;)

חבל שלא הצליחו לגלח עוד איזה 200 קילו מ-1.6 טון שלה.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עם 500 כ"ס מי צריך לעשות דיאטה של 200 קילו לאוטו ???!! אני לוקח גם עם 2 טון!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

גם עם 2 טון האוטו היה זז. ובגדול.

ההבדל במשקל היה משפיע על הבלימה (היו צריכים ברקסים גדולים יותר ומרחק הבלימה היה גדול יותר) והתנהגות הרכב בסיבובים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא היה זז? :roll: אאודי S6 שוקלת 1900 קילו ועם כל ה-435 כ"ס שלה היא מעיפה את האוטו בטיל. סתם לצורך הדוגמא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אייל כתב:

.פורשה זה יצרן הרכב היחיד שישב בכלא על פישעי מלחמה נגדינו.

לא נכון עובדתית ולא מדוייק נסיבתית. קודם כל גם בכירי רנו ישבו בכלא על פשעי מלחמה.

דבר שני פרדיננד פורשה שישב 20 חודשים בכלא (אגב גם בנו פרי ישב תקופה קצרה) נשפט לא פחות על

חלקו בפיתוח טנקי המערכה המעולים של הצבא הגמני (סדרת הטייגרים). הדבר קרה יותר מעשרים שנה

טרם הוצגה ה- 911 הראשונה, לא היה קשור ולו בקצה אצבעו ל- 911. שאף למיטב ידיעתי לא פגעה באף יהודי בין השנים 1939 ו- 1945.

למען השם וזכר הנרצחים, מספיק עם הקשירה המטופשת הזו של יצרנים גרמניים, המשטר הנאצי ושוק הרכב.

לשאר טענותיך המעניינות אשמח לשמוע סימוכין מבוססים יותר.

אלא אם כן דבריך נאמרו בלשון שחוק וקלות דעת ואז אני לוקח את דברי בחזרה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ורק לשם הדיוק ההיסטורי, פרדיננד פורשה אכן ישב 20 חודש בכלא - אך מעולם לא נשפט.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...