Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שיש אנשים שבאופי שלהם לא יכולים לשתוק

והתדמית בפורום זה לא בראש סדר העדיפויות שלהם

ועצם העובדה שפירשת את מה שאמרתי (שאני לא ישאר אדיש) למעשה עבריינות מראה על מחשבות פליליות מצידך

נקודה למחשבה.

לפותח השרשור אין מה לתבוע כי הוא סה"כ חנה בחניה לא שלו

אי ידיעה ותמימות לא פותרת מעונש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאף אדם אסור לגעת במכוניתו של אדם אחר, ועל אחת כמה וכמה להוריד לו אוויר מהגלגלים, דבר שמהווה עבירה פלילית.

החברה שחנית לה בחנייה, יכלה, לו רצתה, להזמין גרר ולחייב אותך בהוצאות.

לגעת לך במכונית אסור לה, ומרוקן האוויר פשוט ביצע עבירה פלילית, שאם תוגש תלונה מסודרת כנגדו במשטרה, עלול להפתח לו תיק ורישום פלילי !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

WarDevil אם אתה מדבר על התגובה שלי לא הבנת אותי .

התייחסתי דווקא למגיבים שמצדיקים גרימת נזק לרכב כאל עבריינים .

אני אישית גם כן לא הייתי נשאר אדיש ורוב הסיכויים מחפש היטב את מי שגרם לנזק .

ולedanj- לפי הגישה שלך אין מקום לטעויות בחיים (או במקרה הזה על הכביש) ולפי דבריך , כל עוד לא נגרם נזק רציני לרכב,

אפשר ל"העניש" בקטנה את בעל הרכב על הטעות שהוא עשה-אין בעיה , פעם הבאה שאני רואה אותך מבצע עבירה כמו למשל חניה במקום שעולה כסף בלי לשלם או כל טעות קטנה אחרת מצידך אני פשוט ניגש אלייך ומשתין לך על הרכב (לא גורם הראי נזק , רק מעט עצבים לא?).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
אני רוצה לשקף את מה שקרה:

בא אדם וחונה בחניה לא שלו למשך שבוע (ולא משנה צמוד לא צמוד).

כנאמר בשרשור- אין ממש איך לפנות אותו בדרכים חוקיות.

הורידו לו את האוויר (לא גורם נזק שלא ניתן לתיקון ללא תשלום) והדביקו לו מדבקה (קצת עצבים אבל יורד).

אתם מייעצים לו לתבוע, אני אומר על טעויות משלמים.

לפותח השרשור- אם תתבע אותם הם יתבעו אותך ולא בבית משפט לתביעות קטנות כי הם לא יכולים, אז במחוזי- רק שכר הטרחה שם יהיה כפול מהסכום שבמקרה הכי טוב תקבל.

איך שאני רואה את זה- להם נגרם יותר נזק ממך.

ולכולם- אין ספור שרשורים נפתחו בעקבות חניה בחניות פרטיות, מדובר בתופעה שיש להוקיע, אני מאמין שעכשיו הוא ישים לב איפה הוא חונה.

עידן

תגיד אתה טרחת לקרוא מה שהבחור רשם ?

מדובר על חניון עיסקי, לא על החניה היחידה הפרטית שלך במרכז ת"א.

לא היה קורה שום דבר אם היו חונים במקום אחר, ובנוסף זו לא חניה שרשומה בטאבו - וחוקית אין כל בעיה לחנות בכל חניה (זה שיש שלט מעל זה לא ממש פונקציה חוקית)

אז הבנאדם טעה, ואפשר לחשוב שהאנשים שם לא רואים את הרכב שלו חונה ליידם (כולה חניה אחת ליד לא ?) בכל יום - אז מה הקטע ?

הם הריי ידעו למי זה שייך, אז למה לעשות מעשה נבלה כזה ?

ועל מה ישלמו לו ? על הטרחה, על הצורך לנפח צמיגים במכשיר שסביר להניח שאין לו והוא יצטרך לרכוש, על המונית שהוא יאלץ לקחת הביתה כאשר הוא מגלה את הרכב ללא אוויר - ומה לגבי הצמיגים ? האם עמדו ולחצו על הונטיל עד שיצא כל האוויר? או שחתכו את הצמיג ? אנחנו עדיין לא יודעים.

ומה הקטע של להדביק מדבקה על החלון, שוב לא מדובר בחניה פרטית בבניין שלך, אלא בחניה בחניון עיסקי שאין לך שום דרישה לחניה שם, לפחות לא אחת חוקית.

אז לדעתי אתה בהחלט צריך לתבוע - אבל כמו שאמר בגירה, אני לא חושב שבית המשפט יקח את זה ברצינות וחבל - הואנדליזם מתחיל ככה, ומתגלגל למראה שבורה, או וישרים מעוקמים, או שריטה על הרכב וכו'.

פורסם
כשאתה תובע אותם על זה שהוציאו לך אויר והדביקו לך מדבקה על החלון, תעשה טובה, תודיע לי מתי הדיון, אני אשמח לבוא ולהתגלגל מצחוק באחורי האולם בזמן שאתה חוטף את שטיפת חייך מהשופט על בזבוז זמן בית המשפט ועל בזבוז כספי הציבור.

סביר להניח שאני כבר אהיה על הרצפה עם עוויתות צחוק כשאתה תחטוף את ה 1000 שקל קנס מהשופט בכדי שתלמד להבא לא לבלבל לו את המח.

תבוא, יהיה קטעים!

יהיה דווקא קטעים לראות את הפרצוף שלך כשתגלה ששופטים לא בדיוק מתים על כך שאזרחים לוקחים את החוק לידיים שלהם.

פורסם
סביר להניח שאני כבר אהיה על הרצפה עם עוויתות צחוק כשאתה תחטוף את ה 1000 שקל קנס מהשופט בכדי שתלמד להבא לא לבלבל לו את המח.

הכל טוב ויפה, רק שרשם בבית הדין לתביעות קטנות אינו מוסמך להטיל קנס. רק לקבוע מי מהצדדים צודק ולפסוק את הפיצוי שביקש . לא שקל יותר (להפחית מותר לו, אם נראה לו שהתביעה מוגזמת).

מה שכן, הוא עשוי לאשר הוצ' משפט לנתבעים, בעיקר אם התביעה היתה קנטרנית (כמו במקרה דנן), או במקרה בו התביעה נדחתה. זאת בתנאי שהתובעים יבקשו זאת בכתב ההגנה כולל פירוט סכומי ההוצאות שהיו להם.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
חן פרחי , מה שאתה מתאר אם המשטרה זה "לפי הספר" בפועל נראה לי שיצחקו עליו

תתפלא שלא.

מקרה שהיה כך היה - שכן שלי בעבודה, אדם נחמד וחיובי, ביקש ממישהו שרצה להחנות לכמה רגעים שלא יעמוד במקום מסויים, ולא בחנייה פרטית.

הסיבה - שמירת החנייה לעובד שלו.

האיש סירב, ושכן שלי אמר לו שאם הוא יחנה הוא יוריד לו אוויר מאחד הגלגלים.

האיש חנה, וששב למכוניתו גילה שאכן האוויר מהצמיג הורד.

לא חשב פעמיים, הזמין משטרה, שהגיעה תוך מספר דקות.

לא עזרו כל ההתנצלויות וההיתפתלויות, נפתח לו תיק פלילי במשטרה על גרימת נזק במזיד.

זה לא סוף העולם, אבל אם אי פעם הוא ירצה להנפיק תעודת יושר או רישיון לאקדח - "אבוד" לו.

וזה לקח טוב למי שחושב לקחת את החוק ליידים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא חוקי, לא כשר ולא בטיח. האפשרות החוקית היחידה שיש לאותה חברה היא להגיש נגדך תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. כפי שענו לך, חברה בע"מ לא מגישה תביעות לבית משפט לתביעות קטנות.

מעבר לזה אפילו המשטרה לא יכולה להם לעזור אלא אם כן הרכב חוסם מעבר או מפריע לתנועה ואז המשטרה יכולה לדאוג לגרירת הרכב, לחייב אותך בעלות הגרירה ולרשום לך דו"ח.

אתה יכול להגיש נגדם תלונה במשטרה (שתסגר עקב חוסר עניין ציבורי) ובנוסף תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על נזק שגרמו לך ולמכוניתך. (כולל הזמן שבזבזת על מילוי אויר, החלפת גלגלים וכן הלאה וכן הלאה.)

שום בזבוז זמן ושום בטיח. אתה לא מאבד ימי עבודה על 5 דקות בחניה להרכבת הוישרים, 10 דקות בתחנת דלק למילוי אויר ומקסימום רבע שעה עם כוס גדולה של מים חמים להסרת המדבקה. וזה כלום לעומת הלקח שלומדים

תמשיך ככה ויום אחד תתבע על חבלה וגרימת נזק.

אני ממשיך ככה ואני עדיין מקבל התנצלויות מאלה שחנו לי בחניה.

אני רוצה לראות שאתה היית מוריד למישהו שאוהב את רכבו את הווישרים והוא לא היה מוריד לך את הידים:evil:

אבל לא, אתה גיבור:?

אני רוצה לראות מישהו מחנה לי בחניה מול העיניים שלי.

רק לסבר את האוזן, אני מוריד אויר לרמה שאפשר לצאת מהחניה ולנסוע לתחנת דלק למלא, אני מוציא רק את הוישרים ולא את התושבת עם הכל והמדבקה רק מלמדת לקח ולא גורמת נזק.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
שום בזבוז זמן ושום בטיח. אתה לא מאבד ימי עבודה על 5 דקות בחניה להרכבת הוישרים, 10 דקות בתחנת דלק למילוי אויר ומקסימום רבע שעה עם כוס גדולה של מים חמים להסרת המדבקה. וזה כלום לעומת הלקח שלומדים

אני ממשיך ככה ואני עדיין מקבל התנצלויות מאלה שחנו לי בחניה.

אני רוצה לראות מישהו מחנה לי בחניה מול העיניים שלי.

רק לסבר את האוזן, אני מוריד אויר לרמה שאפשר לצאת מהחניה ולנסוע לתחנת דלק למלא, אני מוציא רק את הוישרים ולא את התושבת עם הכל והמדבקה רק מלמדת לקח ולא גורמת נזק.

אז אתה לא עבריין , אתה עבריין צעצוע8)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
הכל טוב ויפה, רק שרשם בבית הדין לתביעות קטנות אינו מוסמך להטיל קנס. רק לקבוע מי מהצדדים צודק ולפסוק את הפיצוי שביקש . לא שקל יותר (להפחית מותר לו, אם נראה לו שהתביעה מוגזמת).

אני לא יודע מי זה הרשם הזהאני מדבר על שופט (זה קשור איך שהוא ל "תגיד לי, אתה שופט או רשם? יא איבן שפטוטה!" ?) וכבר ראיתי פעמים רבות שופט נתקף חמת זעם על הגשת תביעה שבעניו היא קטנונית וקנטרנית ותוקע לתובע קנס של מאות ש"ח על בזבוז זמן בית המשפט, עבדך הנאמן חטף קנס כזה של 1000 ש"ח (אבל האמת שזה היה בבית משפט תעבורה, לא תביעות קטנות).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבחור שהוציא את האוויר להוא שחנה בנוכחותו הוא אדיוט.

ברגע שהוזמנה משטרה הוא היה צריך להודיע שאין לו מושג על מה מדובר ולא להודות באשמה.

לדעתי (שכנראה לא מסתדרת עם דעת שוטרים מסויימים) גרימת אי-נעימות (לא נזק!) לבעל רכב שחנה בחניה פרטית היא לגיטימית.

עוד לא יצא לי להוציא אוויר אף פעם אבל להדביק מדבקות - בהחלט.

פעם אחת היה רכב שחנה בחניה של החברה בה עבדתי - קיבל מדבקה.

אותו רכב, חנה למחרת בחניה אחרת של החברה, הפעם הוחלט להשקיע והוא קיבל במבצע 1+5 חינם, מדבקה אחת לכל שמשה של הרכב. יותר לא ראינו אותו.

המדבקות האלו (בהדבקה על שמשה ולא על הפח) לא גורמות שום נזק ורק גורמות טרחה (צריך להביא מים חמים ולעבוד קצת)

גם בהחלט יצא לנו לחסום רכבים שחנו לנו (חסימה ע"י הרכבים שלנו), שיחפשו אותנו. (לא קשה, שם החברה רשום מעל החניה)

כמובן שאני נגד גרימת נזק קבוע מכל סוג שהוא, זה וונדליזם נטו. (חיתוך צמיגים, שריטות וכו' וכו')

אגב, אם אסור לגעת ברכב, אז איך מותר להזמין גרר שיגרור אותו למצפה רמון?

הגרר יהיה חייב לגעת בו כדי לגרור אותו. או שיש פטנט מיוחד לגרירה בטלקינזיס? או שנהגי גרר הם מעל החוק?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חברים אתם קראת מה הוא כתב, שמו לו מדבקה על קדמת הרכב כלומר על הפח או על החלונות הקדמיים! זה נראה לכם תקין?

אני בדר"כ נגד תופסי חניות, אבל במקרה הזה ברור שנעשה לו עוול מסויים.

לכותב התרד לאחר מילוי הגלגלים בדוק שאין עיוות בדופן הצמיג בצורת "קמט", אם אין אז הכל בסדר.

פורסם

אם מחר אגיע לסיטואציה שאני מוריד למישהוא אויר מהגלגלים (לא משנה כרגע מאיזה סיבה מוצדקת או לא) והוא יזמין משטרה והמשטרה אפילו תגיע, אני מתכונן להגיד לשוטר:

"כן, אדוני השוטר, אני מודה שאני בדעה צלולה ובכוונה מוחלטת הורדתי למר XXX אויר מהצמיגים ואם תתעורר הסיטואציה שוב, אני אשמח להוריד לו שוב אויר מהצמיגים"

מעניין אותי לאן זה יגיע ומה השופט יגיד על התיק הפלילי הזה שנפתח כנגדי.

שלא תבינו לא נכוןף אני גיבור גדול כי אני יודע שתוך שבוע התיק הזה נזרק לגריסה וייסגר מחוסר עניין לציבור, אעלק רישום פלילי על הורדת אויר מהגלגלים, על הורדת אויר מהריאות בקושי פותחים פה בחקירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...