Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם צודקים לחלוטין - ויותר מזה, לא גרמו לנזק בלתי הפיך לאוטו שלך (ותאמין לי שזה מפתה). הם משלמים כסף טוב על החניות האלה (בטח באיזור 100-150 דולר לחודש), ואין דבר מעצבן יותר מאיזה שמוק שתופס לך חניה "בתום לב" (ועוד מגדיל לעשות ועושה כן לסוף שבוע).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולכם פה חכמים גדולים.

תגידו לי מה היה קורה אם הם היו מורידים לו אוויר מגלגל אחד והוא היה שם לב לזה אחרי אחרי שחס וחלילה היה עושה תאונה?

מי היה אשם אז?

פורסם

אם בן אדם לא שם לב שהוציאו לו אוויר מהגלגלים, אז כנראה שבאמת מגיע לו. זה נקרא אבולוציה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תגיד אתה טרחת לקרוא מה שהבחור רשם ?

מדובר על חניון עיסקי, לא על החניה היחידה הפרטית שלך במרכז ת"א.

לא היה קורה שום דבר אם היו חונים במקום אחר, ובנוסף זו לא חניה שרשומה בטאבו - וחוקית אין כל בעיה לחנות בכל חניה (זה שיש שלט מעל זה לא ממש פונקציה חוקית)

אז הבנאדם טעה, ואפשר לחשוב שהאנשים שם לא רואים את הרכב שלו חונה ליידם (כולה חניה אחת ליד לא ?) בכל יום - אז מה הקטע ?

הם הריי ידעו למי זה שייך, אז למה לעשות מעשה נבלה כזה ?

ועל מה ישלמו לו ? על הטרחה, על הצורך לנפח צמיגים במכשיר שסביר להניח שאין לו והוא יצטרך לרכוש, על המונית שהוא יאלץ לקחת הביתה כאשר הוא מגלה את הרכב ללא אוויר - ומה לגבי הצמיגים ? האם עמדו ולחצו על הונטיל עד שיצא כל האוויר? או שחתכו את הצמיג ? אנחנו עדיין לא יודעים.

ומה הקטע של להדביק מדבקה על החלון, שוב לא מדובר בחניה פרטית בבניין שלך, אלא בחניה בחניון עיסקי שאין לך שום דרישה לחניה שם, לפחות לא אחת חוקית.

אז לדעתי אתה בהחלט צריך לתבוע - אבל כמו שאמר בגירה, אני לא חושב שבית המשפט יקח את זה ברצינות וחבל - הואנדליזם מתחיל ככה, ומתגלגל למראה שבורה, או וישרים מעוקמים, או שריטה על הרכב וכו'.

רק שתי הערות קטנות : "חניון עסקי" הוא מונח נטול משמעות. וגם בחניון שאינו נמצא בבית מגורים יכולות החניות להיות רשומות על שם בעליהן ב"טאבו".

פורסם
אם בן אדם לא שם לב שהוציאו לו אוויר מהגלגלים, אז כנראה שבאמת מגיע לו. זה נקרא אבולוציה.

תאמין לי, יש לא מעט נהגים שלא ישימו לב למצב הצמיגים.

בדיוק כמו שהם בודקים אוויר בצמיגים פעם בשנה, ממלאים שמן ומים מתי שמתחשק להם.

פורסם
טסתי לחול לשבוע והשארתי שם את הרכב.

ואין דבר מעצבן יותר מאיזה שמוק שתופס לך חניה "בתום לב" (ועוד מגדיל לעשות ועושה כן לסוף שבוע).

קבל תיקון, זה לא לסוף שבוע שאז הרי לא עובדים וזה לא ממש מפריע, הוא החנה שם במשך שבוע שלם!

לדעתי האישית, אני לא מבין מאיפה לפותח השרשור יש בכלל את החוצפה להתלונן.

אם היו קורעים לך את הצמיגים או שורטים את האוטו, אני מבין, אבל עשו לך פעולת תגמול קלה מאוד רק בכדי להעביר את המסר שאתה תופס חניה שלא שלך (כאמור, במשך שבוע), אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר ואם הליצן חושב לקחת אותי לבית המשפט על זה, אני כבר מחכך ידיים בציפיה! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תאמין לי, יש לא מעט נהגים שלא ישימו לב למצב הצמיגים.

בדיוק כמו שהם בודקים אוויר בצמיגים פעם בשנה, ממלאים שמן ומים מתי שמתחשק להם.

שוב, מגיע להם. לכולם. גם אם נתעלם משמן ומים שבדיקתם מצריכה, שומו שמיים, לפתוח מכסה מנוע וללכלך את הידיים (!), בדיקת אוויר היא פעולה פשוטה ביותר. יתרה מכך, בדיקת אוויר ברמה שהוציאו אותו במתכוון היא פעולה ויזואלית שכן הוצאת כמות אוויר כזאת בד"כ נראית לעין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפותח השרשור: לדוגמה כאשר אני מחנה את הרכב במיוחד לשבוע ימים, אני בודק שהרכב לא מפריעה לאף אחד, שבמקום בו הרכב עומד יש סיכוי הכי קטן שידפקו את האוטו,שהרכב נעול,שזו לא חניה פרטית וכו.

אתה פשוט החנתה את הרכב לשבוע בלי לחשוב על זה יותר מדי.

תלמד להשתמש בחומר האפור שיש לך בין האוזניים ובעיניים שלך, כך גם לא תעצבן אף אחד וגם לא ידביקו לך מדבקות ולא יגרמו לך נזק לרכב.

אין על מה לתבוע את החברה, הם צודקים ב100 אחוז ותגיד תודה שלא גרמו לך נזק אמיתי, הרי הם יכלו גם לגרור את האוטו על חשבונך, הם יכלו להזמין חבלן(רכב חשוד) שברוב הסיכויים שובר לך את מנועל ומשאיר את הרכב פתוח וכו, לשרוט את האוטו מכל הכיוונים, לדפוק לך את האוטו "בטעות" וכו..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
קבל תיקון, זה לא לסוף שבוע שאז הרי לא עובדים וזה לא ממש מפריע, הוא החנה שם במשך שבוע שלם!

לדעתי האישית, אני לא מבין מאיפה לפותח השרשור יש בכלל את החוצפה להתלונן.

אם היו קורעים לך את הצמיגים או שורטים את האוטו, אני מבין, אבל עשו לך פעולת תגמול קלה מאוד רק בכדי להעביר את המסר שאתה תופס חניה שלא שלך (כאמור, במשך שבוע), אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר ואם הליצן חושב לקחת אותי לבית המשפט על זה, אני כבר מחכך ידיים בציפיה! :twisted:

זה אתה היית שבוע שעבר שדיברת על אכיפת החוק בצורה נוקשה כלפי אותו רוכב קטנוע שנהרג במהלך המירדף שביצעה אחריו המשטרה ??

אז פתאום מותר לקחת את החוק ליידים ולבצע פעולת תגמול קלה ?

ומי אתה שתחליט מה זה פעולת תגמול קלה ?, אולי שריטה עצבנית על דלת הנהג היא גם פעילות תגמול קלה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני רוצה להבין משהו, אתה כבר לקחת את הרכב, מילאת אוויר,ניקית את השמשה, וכעת אתה רוצה לשחרר קיטור.

כתבו לך כאן ב"גדול" שתי גישות : הראשונה - להגיש תלונה במשטרה על חבלה. השניה - שמגיע לך.

האמת, שתי הגישות נכונות.

כעת, כשאדי העצבים מתחילים להתפוגג מהמוח - זה הזמן לחשוב בצלילות, להתעלם מהאגו שמרגיש פגוע, לחזור לשגרת החיים, בלי לעשות דבר. כן, כן, "להתקפל".

לפני שבועיים מישהו פתח שרשור באחד הפורומים ברשת על זה שאיזה מניאק תפס לו את מקום החניה בעבודה למשך שבוע שלם, ושאל מה לעשות. הוצאת אוויר מהגלגלים, ומדבקה על השמשה היו מההצעות הכי עדינות שהוא קיבל.

אני מקווה שהוצאת הקיטור כאן מספקת אותך. תתקדם הלאה. לא צריך להוכיח לכל העולם שאתה "גבר". מאמינים.

חלאס לחפש לריב כל הזמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
סבבה, מגיע להם. אני יכול להבין את זה.

אבל למה מגיע לי להסתובב בכביש עם מפגע בטיחותי כזה?

לא מגיע לך. אבל אותו הנהג, אם היה לו פנצ'ר, גם לא היה שם לב למצב הצמיג - כי זה לא באש מעייניו. זה מגיע לך? איך תבדיל בין המקרים (לא להלכה, אלא למעשה)?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

CX25GTI,

אל תהיה ליצן, שריטת הדלת היא נזק בילתי הפיך שגורם להוצאה כספית משמעותית.

ע"י הוצאת האויר/ הדבקת מדבקה על החלון אני גורם לך לאי נעימות וטרחה על זה שאתה גרמת לי לאי נעימות וטרחה.

הכל עניין של מידתיות.

ובקשר לאכיפת החוק, כמו שאמרתי, אני עומד מאחורי דבריי ומעשיי (ולא בורח מאחריות או מהמשטרה)ומי שרוצה לתבוע ממני פיצויים על כך שהורדתי לו אויר בצמיג, מוזמן לעשות את זה. HE IS MOST WELCOME או בג'רגון האזורי, אהלן וסאהלן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומה הקטע של להדביק מדבקה על החלון, שוב לא מדובר בחניה פרטית בבניין שלך, אלא בחניה בחניון עיסקי שאין לך שום דרישה לחניה שם, לפחות לא אחת חוקית.

אוקיי, ועדיין נאמר כאן ע"י בעל הרכב שהחניות אינן רשומות בטאבו.

זה ממש לא משנה.

כשאתה משכיר חניה בבניין משרדים אתה משלם כמה עשרות עד מאות דולרים כל חודש עבור החנייה הזו.

החניות אולי לא רשומות בטאבו על שמך, אבל הן בהחלט שייכות לבעלים של הבניין שמעביר את זכות השימוש בהן אליך.

באותה מידה תוכל להגיד שאם אני משכיר דירה, זכותך לבוא לגור שם כי היא לא רשומה בטאבו על שמי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...