Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אתה היית שבוע שעבר שדיברת על אכיפת החוק בצורה נוקשה כלפי אותו רוכב קטנוע שנהרג במהלך המירדף שביצעה אחריו המשטרה ??

אז פתאום מותר לקחת את החוק ליידים ולבצע פעולת תגמול קלה ?

ומי אתה שתחליט מה זה פעולת תגמול קלה ?, אולי שריטה עצבנית על דלת הנהג היא גם פעילות תגמול קלה ?

שום סתירה אין כאן. ישנה תפיסת עולם שכוח הוא הפתרון הנכון לכל בעיה. השאלה אם החוק מהווה מסגרת לאותו פתרון או לא, בהחלט רלבנטית, אבל מעט שולית.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
WarDevil

ולedanj- לפי הגישה שלך אין מקום לטעויות בחיים (או במקרה הזה על הכביש) ולפי דבריך , כל עוד לא נגרם נזק רציני לרכב,

אפשר ל"העניש" בקטנה את בעל הרכב על הטעות שהוא עשה-אין בעיה , פעם הבאה שאני רואה אותך מבצע עבירה כמו למשל חניה במקום שעולה כסף בלי לשלם או כל טעות קטנה אחרת מצידך אני פשוט ניגש אלייך ומשתין לך על הרכב (לא גורם הראי נזק , רק מעט עצבים לא?).

א. לגישתי- על טעויות משלמים. אם תפסת למשהו חניה למשך שבוע אז מילוי אוויר + הורדת מדבקה זה הגיוני ביותר.

ב. אני לא חונה איפה שאסור לי ואם אתה חושב שהשתנה על רכב זהה להדבקת מדבקה אז עדיף שתיבדק.

תגיד אתה טרחת לקרוא מה שהבחור רשם ?

מדובר על חניון עיסקי, לא על החניה היחידה הפרטית שלך במרכז ת"א.

לא היה קורה שום דבר אם היו חונים במקום אחר, ובנוסף זו לא חניה שרשומה בטאבו - וחוקית אין כל בעיה לחנות בכל חניה (זה שיש שלט מעל זה לא ממש פונקציה חוקית)

אז הבנאדם טעה, ואפשר לחשוב שהאנשים שם לא רואים את הרכב שלו חונה ליידם (כולה חניה אחת ליד לא ?) בכל יום - אז מה הקטע ?

הם הריי ידעו למי זה שייך, אז למה לעשות מעשה נבלה כזה ?

מה הקשר חניון עסקי- משהו משלם בעבור החניה הזו- חוקית היא שלו ואין לחנות שם.

מעשה נבלה? רק מדבקה- כנס לפרופורציה.

זה אתה היית שבוע שעבר שדיברת על אכיפת החוק בצורה נוקשה כלפי אותו רוכב קטנוע שנהרג במהלך המירדף שביצעה אחריו המשטרה ??

אז פתאום מותר לקחת את החוק ליידים ולבצע פעולת תגמול קלה ?

ומי אתה שתחליט מה זה פעולת תגמול קלה ?, אולי שריטה עצבנית על דלת הנהג היא גם פעילות תגמול קלה ?

שריטה ומדבקה זה בדיוק אותו דבר נכון????

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

"כן, אדוני השוטר, אני מודה שאני בדעה צלולה ובכוונה מוחלטת הורדתי למר XXX אויר מהצמיגים ואם תתעורר הסיטואציה שוב, אני אשמח להוריד לו שוב אויר מהצמיגים"

מעניין אותי לאן זה יגיע ומה השופט יגיד על התיק הפלילי הזה שנפתח כנגדי.

.

אני תומך בך ב10000000000% !

אני תומך בכל מה שאמרת עד עכשיו.

אבל רק לסבר את האוזן,עו"ד טוב יכול לתת פה תביעה תביעה.

"ואם הייתי נוסע על כביש מהיר לאחר שהורדת לי אוויר, והיה מתפוצץ לי צמיג?"

תנסה לענות על זה בבית משפט.

פורסם

עליך לבדוק את תקינות הרכב לפני כל נסיעה. אורות, אויר וכו'. הרשלנות התורמת שלך פה היא קרובה ל-100%.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשאתה תובע אותם על זה שהוציאו לך אויר והדביקו לך מדבקה על החלון, תעשה טובה, תודיע לי מתי הדיון, אני אשמח לבוא ולהתגלגל מצחוק באחורי האולם בזמן שאתה חוטף את שטיפת חייך מהשופט על בזבוז זמן בית המשפט ועל בזבוז כספי הציבור.

סביר להניח שאני כבר אהיה על הרצפה עם עוויתות צחוק כשאתה תחטוף את ה 1000 שקל קנס מהשופט בכדי שתלמד להבא לא לבלבל לו את המח.

תבוא, יהיה קטעים!

גמני בא!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
א. לגישתי- על טעויות משלמים. אם תפסת למשהו חניה למשך שבוע אז מילוי אוויר + הורדת מדבקה זה הגיוני ביותר.

ב. אני לא חונה איפה שאסור לי ואם אתה חושב שהשתנה על רכב זהה להדבקת מדבקה אז עדיף שתיבדק.

גישתך לא עומדת במבחן החוק.

מה הקשר חניון עסקי- משהו משלם בעבור החניה הזו- חוקית היא שלו ואין לחנות שם.

מעשה נבלה? רק מדבקה- כנס לפרופורציה.

שריטה ומדבקה זה בדיוק אותו דבר נכון????

עידן

ולקיחת החוק לידים כשנראה לך זה הגיוני יותר נכון ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצד אחד תפסת מקום חניה במשך שבוע, מצד שני הורידו לך אוויר מהצמיגים והדביקו לך מדבקה שלא קל להוריד מהחלון. אצלי ב"שכונה" קוראים לזה "פיתים" :lol:.

תודה בזה שעשית טעות, הם יודו בזה שטעו, לך יש עוגמת נפש, להם יש עוגמת נפש ותשימו את זה מאחוריכם.

מניסיון אישי (של אחי הקטן ליתר דיוק), למשטרה לא איכפת במצבים כאלה. היה ריב מתמשך על מקום חנייה שרשום בטאבו לסבתא שלי ואנחנו היינו משתמשים במקום החנייה. השכנים היו מתעצבנים שמישהו שלא גר בבניין מחנה אצלהם והיו זורקים אשפה על הרכבים שלנו. הם היו גם מחנים את הרכבים שלהם שם בכוונה וכל העמותים, צעקות, מכתבים לאגודה לתרבות הדיור וכו' לא היו עוזרים. יום שישי אחד מאוחר בלילה אחי חזר הביתה מבילוי ומצא את הרכב של הבת של יו"ר ועד הבית חונה בחנייה שלנו. בלי למצמץ אחי רוקן לה אוויר מ-4 הצמיגים. הם פנו למשטרה, הגישו תלונה, אבל כלום לא קרה.

אסף.

נ.ב. אני לא אשכח איך לפני 15 שנים, אבא של חבר שבר את השמשת נוסע, הוריד את הבלם יד ודרדר את הרכב שתפס לו את המקום חנייה לאמצע הרחוב. השאיר את הרכב עומד ככה חוסם את הרחוב. טוב נו, הוא באמת היה משוגע :-).

• תוכן חדש...