Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא, האים ניתן לשפץ פאנל של רדיו דיסק מסוג אלפיין, המכשיר מלא שריטות כפתור הווליום קצת רופף וניראה שחוק,

בקיצור מכשיר שעבר לא מעט, חוץ מיזה הוא עובד בסדר גמור, (האים אפשר אצל היבואן), ומה העלויות.

פורסם

אני יודע שיש אפשרות להחליף את כפתור הווליום לחדש אצל היבואן

רק שהכפתור הזה עולה כמה מאות שקלים. ביררתי יחסית לפני הרבה זמן

כשהיה לי את הדגם CDA 9851.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

יש לך גם אפשרות לחפש פאנל כזה באי-ביי. יש הרבה פאנלים מסתובבים או מכשירים for parts only שנמכרים בגרושים.

אני משער שהמעבדה של אלפיין תוכל לתקן לך את כפתור הווליום, אבל אם אתה שואל אותי - אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בקיצור עדיף לחפש פאנל תואם למכירה, מאשר ללכת וליבדוק אצל היבואן. חשבתי על עוד אפשרות, האים היבואן בארץ מוכר רק את הפאנל, ואים כן כמה זה עולה.

פורסם

חפש באי ביי את המושג

Faceplate בשילוב עם שם החברה של היחידות ראש

ככה אתה תמצא הצעות . ממה שראיתי מדובר בד"כ בכ40 דולר לא כולל משלוח.

פורסם

הפאנל רק שולט על הHU, התכונות עצמן של הר"ד נמצאות בגוף.

לא תהיה לך בעיה של קידוד.

(בהנחה שזה אותו דגם בדיוק)

אלי

פורסם

שלום, בקשר לפאנל בדקתי באייביי, ואכן ראיתי פנלים למכירה במצב טוב, אבל הבעיה שדווקה הפאנל שלי לא היה, alpine cda-9855, היה פאנל של cda-9854, שהוא זהה בדיוק לפאנל שלי, עים גלייד טאצ' ואותם כפתורים, איך אני יכול לדעת עם הפאנל הזה מתאים למערכת שלי.

פורסם

תנסה להרים טלפון לאפריל טקליין לשאלה כזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה לא לנסות לשפץ לבד?

לסריטות: אם בפנל שקוף אז ציפוי בלכה שקופה וליטוש עדין.

לגבי כפתור הווליום: אם הבעיה היא מגעים, אז אפשר לפתוח את הפנל ולהתיז קצת "ספריי מגעים", אם מבחינה ויזואלית, אז אותו סיפור כמו הפאנל עצמו.

מתחדשת*

• תוכן חדש...