Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בצבע שחור-מט וזקוק לעזרתכם.

אילו צבעים זמינים כאלו יש, והיכן ניתן לקנות בארץ ?

כיצד הדבר מתבצע? האם יש שכבת לכה מיוחדת ללא ברק, או שהצבע עצמו שונה ? אשמח להסבר מבעלי ידע.

תמונות להמחשה:

matte-black-maserati_460x0w.jpg

130_0311_02z+Skunk2_Honda_EP3_Civic_Si+Rear_Right_Side_View.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• אחראי פורום
פורסם

יש לאכה-מט.

צבענו פעם כנפיים ומיכל דלק לאיזה צ'ופר , יצא מדהים. רק לקחת בחשבון - זה מבליט פאקים בפיניש בעצבנות.

אם אני לא טועה - של DEBEER.

לפיאסטה? :yum:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גרשון יש מספר דרכים שניתן להגיע איתם לתוצאה הזו.

ל ALSA יש שחור מט שלא דורש לכה והוא מאוד מוצלח יש עליו ביקורות טובות.

אבל אין להם יבואן בארץ....אז צריך לבדוק כמה זה כדאי.

בארץ נהוג להשתמש בלכה מט, אני יותר בעד להשתמש בלכה מבריקה ולהוסיף לה חומר

שגורם לה לאבד מהברק שלה ולהביא אותה ל10% ברק .

זה רהבה יותר יפה מלכה כול כך מט שלא שמים לב בזמן התזת הלכה קצת גימור משי נותן הרבה.

עצה שלי תרים טלפון לספקי הצבעי ותתרשם מה האלטרנטיבות המוצעות .

2 ספקים מקצועים ואמינים :

טופקולור- יבואן DEBEER וSTANDOX .

אוטוטרייד 2000 - יבואן SIKKENS.

בשביל הטלפונים תריץ בגוגל.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

לכול מותג צבעים יש את התוסף שלו, ויש טבלה של כמה חומר גורם לכמה אחוזי ברק.

לרוב החברות יש סרגל ערבוב שמקל על הדיוק.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אני צובע עכשיו ווספה בשחור מט אצל הצבעי שצבע לבני את האוטו. אני לוקח אותה כנראה מחר, אני אשאל אותו לגבי הצבע.

אתה עושה את העבודה לבד?

• אחראי פורום
פורסם
כן זה לפיאסטה, אבל שישאר בינינו זו הפתעה :wave2:

נשמע טוב :-D תופעת המט במכוניות בשנים האחרונות זו אחת ההברקות לדעתי (שימו לב לבחירת המילים).

בעקבות Yaly נזכרתי שהלאכה היא של standox, יוצא איתה לוק פחמי מגניב לאללה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני צובע עכשיו ווספה בשחור מט אצל הצבעי שצבע לבני את האוטו. אני לוקח אותה כנראה מחר, אני אשאל אותו לגבי הצבע.

אתה עושה את העבודה לבד?

בדוק הודעה פרטית.

פורסם

לפני שנים (33) צבעתי חלק ממכסה המנוע וחלק מהדלת האחורית בפיזו 204 קופה שהייתה לי בשחור מט. יצא מדהים אבל היה קשה באחזקה וניקוי.

שלמה דן גדרון

פורסם
כיצד השגת גוון מט אז ?

ביקשתי מהצבע. הוא עיקם את האף אבל נזכר שכבר ביקשתי ממנו פעם שיצבע בצבע שחור מט את לוח שעונים של פיאט 600 D שהיתה לי. בצהרים שבאתי לקחת את האוטו הכל היה לשביעות רצוני.

בקיצור אין לי מושג איך השיג את הגוון...

שלמה דן גדרון

פורסם

הצבע שצבעתי את הבריסקה שלי הוא שחור מט יצא מדהים

אני דיברתי עם סוכן של יבואן צבעים והוא המליץ .בעיקרון כל הצבעים במקור הם מט (זה ההסבר שקיבלתי ממנו) שמוספים להם לק הנותן את הברק .חלק מהצבעים הם ללא לק והלק מרוסס לאחר מיכן . אנ י מציע לך פשוט לגשת לצבעי רכב כל שהוא ולבקש את מס' הטלפון של הסוכן ולבקש לראות בקטלוג .במידה ואין לך מישהוא שאתה מכיר פנה לניר בן ארי הוא כותב בפורום הזה גם עם האסקורט הכתומה ,אני בטוח שהוא ישמח לעזור ולהפגיש אותך עם הצבעי שלו במוסך לקבלת הסבר.

קבל תמונה של הבריסקה שלי לאחר הצבע שבוצע אצל ניר במוסך דרך השטח בשפיים.

07032009018.jpg

07032009019.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

בריסקה יפה מאוד! האם יש בעיות מיוחדות עם הצבע הזה? שינוי גוון \ מתלכלך במיוחד \ קשה לניקיון ?

אציין שהקטנוע שלי גם הוא בצבע שחור מט והצבע נראה חדש גם אחרי שנים (מצ"ב תמונה למטה). מצד שני זה פלסטיק ולא מתכת.

אני מכיר את ניר והוא תמיד שמח לעזור (כמו כל משפחת בן ארי), אני אפנה אליו :mm_yeah:

דורון חשבתי שאתה פחח, האם אתה מתעסק רק ב- body work ולא בצבע ?

2s.JPG

• תוכן חדש...