Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי לירן

אני צריך רכב שאוכל לסוע איתו חיפה-עפולה על בסיס יומי. הבעיה היא שכרגע התקציב מאוד מוגבל. בין 5Kל7K גג

נתקלתי ברנו 5 (בלוח יד2) שנת 90. אני יודע שרכבים משנים כאלו הם מאוד לא מומלצים אך לרנו 5 (במצב טוב) יש שם של רכב אמין בעל תצרוכת דלק נמוכה. הרכב המדובר הוא יד 2 שעשה רק 100,000 קמ והמחיר הוא בהחלט סביר וגם ישאר לי קצת ליישור קו וכאלה..

מה דעתכם?בהנחה שהרכב במצב טוב ועבר את הבדיקות המתאימות האם כדאי לקנות

איך אפשר לברר אם זה המנוע המקורי או שהוחלף אחד?(נישמע לי חשוד שהרכב עשה 100,000 קמ ב 19 שנים)

אולי יש כאן בעלים של רנו 5 שיכולים לכוונן אותי אילו בעיות לחפש ברכב..

בתודה מראש

פורסם

ספציפית בקשר לרכב הזה אני לא יכול ליעץ לך. אבל בתקציב שלך ניתן לקנות רכב נפוץ יותר והרשימה ארוכה:

אפלאוז, לנסר, שרייד, סויפט, אונו, פונטו, טיפו, טמפרה, ג'אסטי, 205, AX, ZX, שקודה פורמן/פייבוריט ודומות.

למכוניות בגיל כזה וטווח מחירים הזה, מאוד חשוב זמינות חלפים משומשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא לגעת ברנו

לא מעט בעיות כמו התחממות פלסטיקה על הפנים. רגיש מאוד למים מהברז

לדעתי כרכב ישן רק יפני

פורסם
לא לגעת ברנו

לדעתי כרכב ישן רק יפני

לא להתייחס להודעות מכלליות כמו של המגיב מעלה.

הרכב בן 18 לפחות, וככזה יש לבדוק את מצבו הספציפי של הרכב הנ"ל לפני קבלת החלטה.

אם מדובר על מנוע 1400 ואו על ה 1250 מדובר על מנועים ותיקים ואמינים (ה 1250 מורכב גם בטווינגו) , השאלה מה עבר עליהם במהלך השנים..

דרך אגב , מרבית המנועים רגישים למי ברז, גם יפנים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא לגעת ברנו

לדעתי כרכב ישן רק יפני

אני רוצה להזכיר לך שהדגם הזה שימש רכב שירות בצה"ל משך שנים לצד הפיז'ו 205 , אני זוכר שהיו כמה כאלו אצלנו בבסיס שטחנו להם את הצורה, כמו שאומרים, והם גילו אמינות ועמידות גבוהה, יותר אפילו מה- 205 . אז רכב גרוע זה לא. אני מצטרף למה שאמרו חלק מקודמיי - ברכב מהמודל הזה פחות חשוב הדגם, יותר חשוב מצבו של הרכב הספציפי.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

קודם כל האוטו הזה לא אמור לעלות יותר מ 1500-2000 ש"ח.

שנית, נגזרות של רנו 5 נפוצות מאוד גם היום, בדמות רנו אקספרס.

רנו אקספרס היא גירסת טנדר לרנו 5, והרבה מאוד חלקים מכאניים מתאימים מאקספרס ל5

לי הייתה רנו אקספרס די ישנה ובלויה, קילומטרז' גבוה, והיא הייתה אמינה בצורה כמעט מוחלטת.

שום בעיות חשמל, שום בעיות מכאניות מלבד נזילה ממשאבת מיים במהלך 40 ומשהוא אלף ק"ם, הקילומטרז' הכללי היה קרוב ל 300 אלף.

הבעיה, ששנת 1990 זה כבר מודל מאוד ישן, שמחייב שני טסטים בשנה, ואישור רכב מיושן לפני טסט. וגם ספק אם יש לו מזגן תקין.

אם זה גיר אוטומטי - אל תקנה. אם זה גיר ידני, והרכב במצב תקין ושמור חיצונית - אולי כן כדאי לקנות אותו, אבל, שוב, במחיר מאוד מאוד נמוך, הרבה פחות מהתקציב שלך.

האוטו הזה הוא לא ברירת מחדל אצל מי, שמחפש מכונית בגרושים, והוא נכנס כבר לסטטוס "רכב מיושן". עקב כך המחיר אמור להיות בהתאם.

• תוכן חדש...