Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר רע.

הבוקר התברר לי שהאמא של הילדה שנרצחה עובדת איתי במשרד.

ממש יושבת לידי.

אני לא מצליח להבין את זה.

היא כל היום היתה מדברת רק על הילדה וראיתי אותה רק לפני שבועיים.

הציורים שלה נמצאים על המחשב של האמא ממש לידי.

אני לא יודע מה לעשות.

בחיים שלי לא עברתי יום כזה.

פורסם

והיום אפילו עוד לא התחיל...

אין מה לעשות, אנחנו חיים במדינה קטנטנה, בסופו של דבר חצי מהדברים שרואים בחדשות חוזרים אלינו בבומרנג.

אין לי עיצה בשבילך, חוץ מפעמיים סוכר בקפה, לפחות משהו יהיה קצת מתוק ביום הזה.

מתחדשת*

פורסם

אייל, הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להיות זמין בשביל האם ולראות איך אפשר לסייע.

אם יש משהו שאדם מבחוץ יכול לסייע אז אתה גם יודע איפה למצוא אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשה מעשה נורא הבעל אבל אני דווקא מרחם עליו - הבנתי שהוא הביא את מרבית הרכוש של הבית היות והיה ממשפחה אמידה מאוד.

לפעמים יש נשים נצלניות , בכלל תהליך גירושין זה עניין מעיק - כל הנטל נופל על הגברים-כלכלי ואפילו אנשים נזרקים לרחוב.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
עשה מעשה נורא הבעל אבל אני דווקא מרחם עליו - הבנתי שהוא הביא את מרבית הרכוש של הבית היות והיה ממשפחה אמידה מאוד.

לפעמים יש נשים נצלניות , בכלל תהליך גירושין זה עניין מעיק - כל הנטל נופל על הגברים-כלכלי ואפילו אנשים נזרקים לרחוב.

אני לא יודע מה הבנת ומאיפה הבנת.

אבל אתה מרחם עליו? על אחד שרצח את הבת שלו בדם קר ובמחשבה תחילה?

אני מכיר את האמא היכרות אישית.

לא נצלנית ולא נעליים. אשה שכל עולמה היה הבית שלה.

היו לה חילוקי דיעות פוליטיות ודתיות עם בעלה (מראשי תנועת הסרבנים וחילוני מוצהר) והם החליטו לפרק את החבילה.

אז בגלל רכוש רוצחים ילדים?

אני מאד רוצה לחשוב שכתבת את מה שכתבת בטעות.

פורסם

פשוט זוועה.

אני בדעה שמשבר עלול לדחוף את הבן אדם לקיצוניות (כי הוא מרגיש חוסר שליטה על דברים) וקטונתי מלהוסיף.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

השם ירחם :shock:

אני מקווה שהיית תחת השפעה של חומר כלשהו כשכתבת את התגובה הזאת.

גם אני חש רחמים כלפי אדם שבלהט הרגע מבצע מעשה נורא שכזה נגד בשר מבשרו, ועדיין, אין שום הצדקה או תירוץ שיכולים להקל מחומרת המעשה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרחמים על האב הם רק אם הוא לא שפוי (ואז אני מרחם עליו מעצם העובדה שהוא לא שפוי) או (אם הוא כן שפוי) - כשהוא יקלוט מה הוא עשה. פשוט מקרה איום ונורא, כזה שקשה להבין איך הוא קורה לאנשים נורמטיביים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה נקודות שרציתי להעלות בהקשר של המקרה הזה.

1. התקשורת, פשוט קיבלה לידה תפוח אדמה לוהט, ועושה ממנו מטעמים. אני ממש לא אוהב את החפירות האלה... ונכנסים לכולם לתוך הקרביים. זה פשוט דוחה אותי.

2. טוקבקים אחרים, טענו שהיתה אם אחת ששוחררה על חוסר שפיות, שהטביעה את הבן שלה, והיום חיה כאחד האדם.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מה שעשה גולדרינג זה פשע נבזה איום ונורא !!!

התכוונתי לומר שהוא נכנס למצב מצוקה איום ונורא ותחת תרופות - מדובר במלח הארץ קצין ומהנדס.

לא נראה לי סביר שאדם שפוי יבצע כזה מעשה נפשע-אלא אם כן הוא לא שפוי.

יש אפליה ברורה של גברים במערכת המשפט לטובת הנשים - היה מקרה של גבר שמרוויח 5 אלף ובית המשפט חייב אותו לשלם 4000 אלף מזונות !!! ממה הוא אמור לחיות או לגור ???

או אנשים שלא עובדים ומחוייבים לשלם מזונות ???

יש הרבה גברים שמתאבדים בגלל זה - אבל לזה אף אחד לא מתייחס.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

צביקי,

לא צריך להיות כ"כ גורף, או לכאן, או לכאן, אבל מה לעשות, מרגישים שאין הרבה מידתיות בין גברים לנשים בקטע של גירושין.

אם יצא לך לראות את הסרט "למה כולם מתגרשים" ... זה שודר בערוץ 2.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני לא יודע מה לעשות.

בחיים שלי לא עברתי יום כזה.

אני מזדהה איתך. זה מאוד קשה לדעת מה לעשות ולהרגיש כשמקרה כזה מגיע אליך, לחיים הפרטיים שלך. ישעיהו ליבוביץ' אמר פעם שאין דבר נורא בחיים מלאבד ילד, וכשהנסיבות כל כך אלימות וקשות זה עוד יותר נורא. לא יודע איך אפשר לנחם את האם. לא חושב שאפשר.

אפשר רק להשתדל.

רוטנברג - אתה בונה לעצמל פרופיל של בנאדם נפלא. שונא כושים (מלאים באיידס, כפי שנכתב בהודעה שנמחקה), שונא כלבים, שונא נשים נצלניות. ממש מפזר אהבה לעולם...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...