Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לומר שהוא נכנס למצב מצוקה איום ונורא ותחת תרופות - מדובר במלח הארץ קצין ומהנדס.

הכנסת למשפט אחד את הסיבה בגינה חלקים נרחבים במשרד בו אני עובד נכנסו אתמול לסטרס -

כי יש כל כך הרבה נקודות השקה או דמיון בין האדם הנורמטיבי-כביכול שרצח את הילדה שלו להמון חננות-היי-טק [שהם חלק מהחברה בה אני עובד]

זה שהוא מהנדס \ קצין [חתום על מכתב הסירוב מהמלחמה האחרונה] \ מלח הארץ \ בא ממשפחה עמידה בסך הכל עוזרלזעזע קבוצה נרחבת ומאוד דומיננטית של אוכלוסיה בארץ [בדיוק כמו שילדה מכפר שמריהו שהתהפכה עם הטרקטורון שלה עושה יותר גלים מבדווי שמתהפך עם הטרקטורון שלו] כי יש יותר ממשקים של הזדהות.

לרחם עליו? על אדם שרוצח ילדה קטנה?

אין לי אלא לאחל לו עונש מוות ולמשפחה שלו אות קין.

לטעמי מי שגידל או נכשל בחינוך של אדם כזה מגיע גם לו עונש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין לי מילים .. ,שפוי או לא שפוי אני בעד עין תחת עין , לירות בו כמו כלב שוטה ללא רחמים ,אין כאן נסיבות מקלות בשום צורה

גם לא חוסר שפיות זמנית , או נטילת כדורים, כלום לא יכפר על מוות של ילדה חסרת ישע , ליבי יוצא אל האמא המסכנה ואל שאר המשפחה, גם להוריו של הרוצח שיאלצו לחיות עם אות הקין שהטביע בנם בכל המשפחה , כמו קין לדעתי גם דמו של הרוצח מותר.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
אחד המקרים היותר מזעזעים שקרו לאחרונה.

רוטנברג?

הוצאת לי את המילים מהפה :)

ואני גם בין אלו שתומכים בהריסת החיים של החלאה הזה. אין תירוצים לרצח כזה.

אתה לחוץ? אתה מתוח? תתרחק מהמשפחה לכמה ימים ותנוח.

זה עדיף על רצח.

פורסם

פשוט מקרה מזעזע,את העיתון אני לא מסוגל לפתוח בעמוד שרואים את הפרצוף החמוד שלה.

רוטנברג,גם אם הבחור היה הנזירה תרזה וחסיד אומות העולם ביחד,למעשה שעשה מגיע את העונש החמור ביותר שניתן להעלות על הדעת,גזר דין מוות!!שום תרוץ של אי שפיות זמנית ,או מצוקה כלכלית או כל דבר מטורף אחר לא יצדיק רצח של הילדה שלו ועוד בחניקה ע"י הידיים שלו..

כולי צמרמורת רק מלרשום את זה עכשיו.

פורסם

גזר דין מוות זה עונש קל. אני מעדיף שירקב בכלא עד יומו8 האחרון עם הידיעה שהרג את הבת שלו במו ידיו.

אני מלא רחמים לכל מי שמעורב בפרשה (כולל משפחתו) חוץ ממנו.

כפי שנכתב ע"י המשורר הלאומי "נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן אין שום תירוץ הגיוני או סיבה הגיונית למעשיו. אבל, מה שכן, רוטנברג צודק בקשר לאפליית גברים. אבל זה לא מתקשר לעניין הזה. ניתן לפתוח על זה דיון נפרד ושם לדון על זה.

פורסם

אני לא אמשיך לתאר עונשים גרועים יותר מעונש מוות שהייתי מאחל לו (למשל להאנס בכלא ע"י חבורה של מטורפים חולי איידס (בסגנון אוז)ולגסוס עד סוף ימיו) חבל לי מאוד שהחלאה הזאת יצטרך להתקיים בכלא על חשבון משלם המיסים עד סוף ימיו, הוא גרוע יותר בעיניי ממחבלי החמאס שביצעו פיגועי התאבדות.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
הבוקר התברר לי שהאמא של הילדה שנרצחה עובדת איתי במשרד.

ממש יושבת לידי.

אני מבין איך אתה מרגיש.

אחותי סיפרה לי הרבה פעמים על בחור ממש נחמד שעבד איתה במשרד ועל משפחתו.

בלי קשר, לפני כמה ימים קראתי בפורום השכן שרשור מרגש על רוכב שנהרג.

אתמול כשישבנו בפייסבוק, גילינו שזה היה אחיו של של אותו בחור.

אכן, מדינה קטנה.

• תוכן חדש...