Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן היה בבולגריה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בעוד שבוע וחצי אני טס לבולגריה, ורנה, למשך שבוע.

יש לכם מסעדות להמליץ לי? מקומות לבקר בהם?

וכמה שאלות:

יש בורנה ספורט ימי? כלומר השכרת אופנועי ים, משהו שדומה לבננות כמו באילת וכו'...

ועוד דבר, האם ניתן להשכיר טרקטורונים שם? ואם כן אז מה החוקים שם לגבי טרקטורונים?

כלומר איפה אפשר לנסוע איתם ואיפה לא.. ממש אשמח לקצת תשובות! תודה :)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אהלן

אני לא הייתית בוארנה אבל הייתי בערים אחרות.

אני לא יודע איך שם עכשיו אבל בפומפורובו (pomporovo) מקום ממש חמוד עם הרבה שלג (כשאני הייתי שם לפני 3 שנים בחודש יוני...)

ביקרתי בעוד מקומות, לא זוכר את השמות ממש, מה שכן ממליץ לך ללמוד קצת את השפה מכיוון שיש מקומות שלא יודעים שם אף שפה מלבד בולגרית ואולי המבוגרים יודעים רוסית. מעטים מאוד יודעים לדבר אנגלית (מה גם שבמסעדות יש תפריט לתיירים שרשום באנגלית והוא יקר יותר ולמקומיים שרשום ב...בולגרית).

פורסם

אני יודע רוסית ואני יכול להגיד שאני מבין בערך 30% מהשפה והשאר מאלתר. אז אני חושב שאני יסתדר:)

אני פשוט מאוד רוצה לשכור טרקטורונים לי ולחברה ולטייל קת בעיר עצמה אם אפשר וביערות ובאגמים שליד ורנה..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

השכרת קטנועים זה בחופשיות, כשאתה נוסע במונית תנסה למצוא אחת "בבעלות" ממשלתית זה יעלה בערך חמישית.

האוכל בינוני במקרה הטוב והבירות טובות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...