Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Elate vs Clarus

srool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו מה הודעה אחת של מידן יכולה לעשות :-D

אנחנו קונים נעליים שמיוצרות בסין (נייקי, ריבוק, פומה ועוד ועוד ועוד) ואנחנו לא אומרים מילה - מוזר שזה מוצר שאחראי ישירות על עמוד השדרה שלנו ועל אורך החיים שלנו...

אנחנו קונים טלוויזיות ומיקרוגלים תוצרת סין בלי למצמץ - מוזר שאלו הם מוצרים שמשפיעים ישירות על הראייה שלנו וחשיפה של הגוף שלנו לקרינה אלקטרומגנטית בקרני מיקרו...

מה לכל הרוחות הבעיה עם מגבר או רמקול שמיוצרים בסין???

ממש ליד האכסניה שהייתי בה בביג'ינג (פקין) בסין היתה חנות למגברי שפופרות שנשמעו כמו אלוהים יודע איזה תענוג...

תודה מידן! תודה! :-P

משהו קטן לגבי הסאן דאון - הוא ממש ממש ממש לא היי-אנד, אבל הוא מגבר נהדר - בתג מחיר שלו אני ממש בספק אם תמצא משהו טוב יותר. סיני לא סיני, נשמע יותר טוב מחרא מוזהב של מיסטר זף בעצמו? לא מעניין אותי... מגבר טוב - נקודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל ה- 4 דפים המלאי הטחות על מדינות זרות ומוצרי היי אנד נמצאו 3-4 תגובות ענייניות ורלוונטיות לנושא.

אם חצי מהמאמץ בלהתווכח היה מושקע בתגובות ענייניות להשוואה שביצענו, היה הרבה יותר כיף לשתף את חברי הפורום במידע רלוונטי, נסיונות והשוואות.

אז בבקשה, תשמרו על השרשור ענייני, ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים חיוביים/שליליים, חוות דעת אחרות, חיזוקים והפרכות של הממצאים או כל דבר אחר.

ישראל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל - כמו שכבר אמרתי (כתבתי)

להשוות בין שני המידבאסים האלו אתה תמצא שהקלארוס מתעלה על האילייט כמעט בכל תחום אולי למעט תחום מסויים של מיד.

אבל זה מסתכם בסופו של יום לשאלה של טעם ויכול להיות שהאילייט יהיה כמו בשבילי גם בשבילך - משהו מיוחד, אחר, שקשה מאוד לוותר עליו אלא אם כן ממש מיצית ואתה רוצה להתקדם לכוון אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אישית ממש הופתעתי לטובה לגלות כמה נפח יש לסט הזה, ואיך ש MT23 נשמע כאשר הוא מוגבר על BILLET.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מס' הודעות נמחקו.

אני מבקש להשאיר את הדיון ענייני.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישראל ביקש שנפתח שוב את השרשור.

עשיתי ניקוי מאסיבי ומחקתי הרבה תגובות, השרשור הזה ירד לרמה שלא היתה מביישת שיחת חולין בין זוג קופים בגן חיות.

מי שיגרור את השרשור שוב לפסים שאליהם הוא הגיע אתמול יוכנס אוטומטית למעקב, אם הוא משתמש עם עבר בעייתי אז הוא ייחסם לצמיתות, אף אחד לא חסין, גם לא ספונסרים.

איציק

פורסם

קודם כל תודה לאלי וישראל על ההשוואה והתובנות.

מעניין אותי לאיזה אלמנט הייתם צריכים לעלות או להוריד את הגיין בשביל להגיע לתוצאה אופטימלית..זה מעין מבדק נצילות אם אני מבין נכון

פורסם

את האמת גם שילוב שיש לי בין HAT ל MT23 סופר מוצלח.מיד עצבני ורק נגיעה עדינה ועוטפת של תחום הגבוה.בדיוק מה שאוזן ש ל י אוהבת.אין צורך להרחיב על טרו בילט

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כל שילוב בין HAT למוראל או בין HAT לפוקל צריך להיות שילוב טוב לדעתי.

HAT לוקחים את נקודת האמצע בין שני היצרנים האלו ומתעלים עליהם בכל פרמטר תוך כדי.

אם אתם תחליפו את הטוויטר של HAT בטוויטר של מוראל - אתם תקבלו מוראל על סטרואידים.

אם אתם תחליפו את המידבאסים והמידים של HAT באלמנטים מקבילים של פוקל - אתם תקבלו פוקל על סטרואידים.

אני לא חושב שאפשר לתאר את זה אחרת...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...