Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צחוק.אתמול הינו ביפו ("נועה"-בית קפה/מסעדה-מומלץ בחום) ושאלו אותי 3פעמים אם אני מוכר.כשחזרתי לאוטו היה לי אתרעה שנגעו באוטו 3 פעמים כשלא היתי.

מטריד..... :?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני גם שוקל למגן את הרכב, (נעילה מרכזית+גלאי נפח), לא משהו בומבסטי, הסיבה היא שאני שוכח הרבה פעמים לנעול את הרכב, ליתר דיוק את הצד של הנוסע.

תומר, כמה עולה מערכת סבירה..אם אפשר סוג חברה זה יעזור.

ואיך המערכת שלך מתריעה?

שווה בכלל לשים מערכת מיגון לראלי, ואני לא מתכוון לפאן הכספי ,כי שם אני לא חוסך.

אני מדבר על הרכבה של מערכת נעילה לרכב וכו'.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
מה כל כך מעצבן שאני חושב שאפשר לשפר התנהגות בקליאו ?

מה שמעצבן הוא שבחור שמעולם לא טעם טעמה של מכונית ספורטיבית (וגם לקחת סיבוב

זה לא נחשב לטעום) מייעץ עיצות שהן ממש לא ראויות.

פשוט חבל :!:

FBI, אין כל רע בלהודות שטעית.

פורסם
מה כל כך מעצבן שאני חושב שאפשר לשפר התנהגות בקליאו ?

אל תיתמם .

שום דבר לא מעצבן בזה שאתה חושב שניתן לשפר קליאו.ניתן לשפר גם טוסטוס (יש קיט? מאלוסי? משהו? איפה עזרא)-אבל אם אתה מתכוון להיכנס למשהו - תדע על מה אתה מדבר.

גם אני כולה בן 20 ואין לי בכלל רישיון (טוב.למעשה אני כבר מסתכל על 28 ועוד מעט באמת כנראה שאין לי רישיון בגלל בריחה משוטר ומשפט שכנראה הפסדתי בו אבל זה עוד לא סגור ויש סיכוי 50-50) ותאמין לי שאני האחרון שכועס עליך-כל אחד זכאי לדיעה- אבל אם אתה לא מבין במשהו- אל ת**** את המוח.

אל תבוא בהצהרות כמו "אין קפיצים ליופי" כי אתה מדבר שטויות.

במיוחד רציתי לדעת בן כמה אתה.תאמין לי שאם היית אומר "יש לי בבית GTI משופרת מהתחת ואני 10 שנים על הכביש" היתי שולח לך ה"פ ומזמין אותך עלי לבירה.

אבל זה לא המצב.

ידידי הצעיר (משחק מילים) אם אתה הולך לדבר על משהו-תבין בו.אם אתה הולך לתת עצות לילד מסכן שישפר קליאו דיזל במיטב כספו- תדע מה אתה עושה ולמה הוא צריך לבזבז את הכסף שלו ע"ס עצתך הטובה.

ראית פעם את איציק נותן עצה לא במקום? את דויד? אנשים מוציאים כסף ע"ס מה שהם שומעים וקוראים כאן.

זו אחריות.לך תדע-אולי הבן אדם בצד השני של המחשב חושב שיש לך שנים על גבי שנים של ניסיון? אולי הוא חושב שהנמכת בעבר מכונית ואתה יודע מה החסרונות? אולי הוא חושב שאתה בעלים של רכב דיזל ואתה יודע שאלה מנועים כבדים משמעותית ומכוניות שמגיבות רע להנמכות ברוב המקרים?

זה לא אישי- אבל תלמד לסנן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אין לי שום בעיה להודות שאני טועה אבל שאני טועה אני לומד משהו חדש ומתקן את הטעות שלי ומה למדתי בשרשור הזה שיש כמה חברות של קפיצים להנמכה וכולל השמות שלהם

למה אתם כל הזמן מסלפים את מה שאני אומר לא אמרתי שאין קפיצים ליופי פשוט אמרתי שהקפיצים משמשים לעוד מטרות (כמו הקטנת זוית הגלגול) אם אתם בקטע של הנה הצעיר הזה אז תרדו ממני אם יש לכם משהו לחדש לי ללמד אותי תלמדו ותחדשו אבל לתת לי רשימה של חברות ולהגיד אתה טועה יופי זה על באמת חכם.

לא נתתם פה שום סיבה למה לא לשפר אלה רק "תעזוב את זה"

פורסם
FBI קרא בין השורות של תומר ותבין למה

זאת הבעייה , הוא קורא בין השורות.

שם אין כלום , רק קצת רקע בצבע תכלת חולני.

תקרא מה הוא כתב לך , GOD DAMN IT :!:

אני מקווה שזה יותר ברור. :twisted:

פורסם

טוב די אין לי כח

לא שכנעתם אותי חוץ מהמשפט הזה שתומר כתב

"שאלה מנועים כבדים משמעותית ומכוניות שמגיבות רע להנמכות ברוב המקרים?"

שזה אולי המשפט היחידי שמסביר משהו לגבי הנושא

כל מה שכתבתם זה שטויות שנועדו להכנס בי

ולהראות שאתם מבינים גדולים שגם בזה לא שכנעתם אותי

פורסם
טוב די אין לי כח

זה לא שאנחנו לא מבינים גדולים.

אנחנו לא מבינים כלום.

לא צריך להבין בשביל לדעת שלשפר רכב כזה - זה לזרוק כסף לרוח.

אפשר.

אבל זה עדיין עף ברוח.

ולא נשאר לך כלום מזה בסוף היום.

זהו.

פורסם
טוב די אין לי כח

נכון אתה צודק :?

אבל אתה יודע מה המסקנה הכי גדולה שאתה יכול להסיק מכל השרשור הזה :?:

שקל מאוד לייעץ לאנשים על מה לזרוק את הכסף שלהם,

אבל יותר קשה לעשות החלטות כאלה בחיים האמיתיים שלנו,

בקיצור תחשוב פעמים ואפילו עשר פעמים לפני שאתה מייעץ למישהו משהו :!:

פורסם

אף אחד פה לא מבין גדול, יש מבינים גדולים ויתר עם ניסיון גדול יותר מחברי הפורום, אבל יש פה כמה שיש להם כן ניסיון יותר גדול משלך ויש כאלה שעובדים בזה יום יום, מנסים רק להסביר לך שמה שאמרת הוא לא נכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בתגובה לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=30190&postdays=0&postorder=asc&start=0

תומר, אתה שולל באופן די גורף את ההצעות של FBI, ואולי מסיבות נכונות, אבל אני לא מסכים לגבי המהות.

לי אף פעם לא היה רכב ספורטיבי (אם כי נהגתי פה ושם על כמה כאלה), אבל אני קצת יותר מבן 21....

יש לי רכב שבדומה לקליאו דיזל, אין בינו לבין המילה "ספורט" שום דבר.

הרגשתי שהצמיגים הקדמיים נמרחים מדי בסיבובים, יוצרים יותר מדי תת היגוי - הלכתי והחלפתי לג'נטים 14" וצמיגים בחתך 60. ההיגוי נהיה חד יותר, תת ההיגוי פחת משמעותית.

הרגשתי שהבלמים מתעייפים מהר מאוד בנהיגה מאומצת - הלכתי והחלפתי לדיסקים מאווררים ועכשיו אני יכול לנהוג מאומץ מרחק כפול מאשר קודם.

הרגשתי שמושב הנהג לא תומך בגרוש - הלכתי והחלפתי מושב נהג למשהו משופר בהרבה.

ראיתי שהשעה 08:45 כשרציתי לראות בכמה סל"ד עובד המנוע - הלכתי והחלפתי את השעון במד טורים.

הרגשתי חתיכות פלסטיק מתפוררות לי ביד כשהעברתי הילוכים - הלכתי והחלפתי ידית לאחת מאלומיניום.

והנה מכונית חסרת יומרות לחלוטין, שבהשקעה קטנה ביותר שיפרתי את התנהגות הכביש שלה ואת חווית הנהיגה באופן מורגש.

נכון. זה לא GTI וזה לא XSI, אבל GTI ו XSI לא עולות 13000 ש"ח במחירון (ובאנלוגיה לבחור עם הקליאו דיזל - 172 לא עושה 24 ק"מ לליטר).

אז אני אומר ש Once הנהג יודע לזהות בדיוק את נקודות התורפה, ואיך אפשר לשפר אותם, אין שום סיבה לא לשפר את ההנאה מהנהיגה ברכב הקיים בהשקעה לא גדולה.

אבל (וזה מופנה אליך FBI) מכאן ועד להמלצה אוטומטית להנמיך ולהקשיח - הדרך עוד ארוכה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...