Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות את הקורולה החדשה שנת 2008 אבל אמרו לי שיש לה בעיות בגיר הרובוטי(ואני לא מדבר על נוחות נסיעה וכו' כי זה לא מענין אלא על אמינות ותקלות) אז אם מישו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא אני אשמח, אבל רק חוות דעת רצינית ולא בסגנון "זה גיר חרא, אל תקנה", וגם חוות דעת כללית על האוטו.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

אהלן. יש לי את הקורולה הרובוטית 2009 .. אוטו מצויין.. הוא נוח , ניראה טוב , ומרווח בפנים ובעניין הגיר הרובוטי הכל עניין של הרגל .. אם אתם מחפשיים רכב סגנון נהיגה אוטומטי אז הגיר לא כל כך יתאים , אך אם אתם מחפשים משו מעבר לאוטומט אז הוא יכול להתאים בהחלט .. אני אישית נורא מבסוט מהרכב ומהגיר .. כך שאני ממליץ.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לנו יש קורולה רובוטית כבר שנתיים וחודשיים בדיוק, עברה יותר מ35000 ק"מ עד עכשיו אנחנו יד ראשונה,אחרי 12000 ק"מ הגיר התחיל לדפוק במהירות ממש נמוכה,גלגלול בפקק או רמזור, בין הילוך ראשון לשני ,במוסך במסגרת אחריות איפסו את הגיר מחשב הגיר TCU, ומאז עברו להם יותר מ23000 ק"מ מוצלחים והכל פיקס,ואנחנו מרוצים מאוד מאוד מהאוטו,ואפילו מעכשיו ברגע שאנחנו קונים רכב אנחנו נדאג שהוא יהיה רק גיר רובוטי,אוטו אמין מאוד,אני מציע לכם לקחת נסיעת מבחן,אנחנו אהבנו את הגיר וקנינו אך לא כולם אוהבים את את הגיר הזה,בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות אבל אני מעדיף חוות דעת מקצועית בקשר לגיר הזה בלי לפגוע

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

אז ככה ,

הגיר הרובוטי הוא גיר רגיל , כלומר ידני רק שהפיקוד שלו הוא ע"י מחשב.

היתרונות שלו הם : חיסכון בדלק ,מעבר כח ישיר ( כלומר כל הכח מהמנוע מגיע לגלגלים ולא כמו בגיר אוטומט )

ואמינות . מבחינת האמינות המכאנית הגיר אמין אך התיבת בקרה שלו עושה בעיות לפעמים. בסך הכל במידה ונסעתם ברכב, ותעשו נסיעה ארוכה כולל זינוק בעליה, וצורת העברת ההילוכים ( שהיא קצת מעצבנת ) לא הפריעה לכם, . אני ממליץ על הרכב , גם מבחינת אמינות.

פורסם

אז ככה ,

הגיר הרובוטי הוא גיר רגיל , כלומר ידני רק שהפיקוד שלו הוא ע"י מחשב.

היתרונות שלו הם : חיסכון בדלק ,מעבר כח ישיר ( כלומר כל הכח מהמנוע מגיע לגלגלים ולא כמו בגיר אוטומט )

ואמינות . מבחינת האמינות המכאנית הגיר אמין אך התיבת בקרה שלו עושה בעיות לפעמים. בסך הכל במידה ונסעתם ברכב, ותעשו נסיעה ארוכה כולל זינוק בעליה, וצורת העברת ההילוכים ( שהיא קצת מעצבנת ) לא הפריעה לכם, . אני ממליץ על הרכב , גם מבחינת אמינות.

פורסם

לא ידוע על בעיות מיוחדות עם הגיר הרובוטי, להפך - הוא פשוט יותר מגיר האוטומטי המקביל, הבעיה היחידה היא הנהג הישראלי הממוצע (המפונק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...