Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בטמבון אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

שאלה קטנה למביני ענייין:אתמול בעת שהייתי בפקק(במצב עמידה) למישהו מאחורי "התחלקה" הרגל מהגז והוא נכנס בי קלות מאחור.מייד יצאתי ולא הבחנתי בשום נזק מהותי מלבד שריטות קטנטנות ואולי תזוזה מסויימת של הטמבון ממקומו (אם בכלל).

שאלתי היא-האם לדעתכם יכול להיות שנגרם נזק שאינו נגלה לעין? לקחתי פרטים מהנהג הפוגע ,אך אינני מתכוון להוציא כספים ממנו שלא לצורך (זה יכול לקרות לכל אחד..) או לבזבז את זמני במוסכים-אלא אם כן יש סיבה לכך.

בשביל ידע כללי:אני נוהג על סובארו אימרפזה 00' לבנה :)

פורסם

יכול להיות שהמגן שמתחת לטמבון הלך.

ואם זה רק שריטות, אז לא יותר מ-500 שקל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקומך הייתי מגיש תלונה במשטרה ותובע עד לאגורה אחרונה. לך יש מזל - ראית מי עשה את זה. אני ביש מזל. רכב בן שנה - אבל איזה ילד מפגר כבר דפק כדור על הגג ואיזו אגלה כבר נכנסה לטמבון האחורי. כמובן שלא ראיתי מי עשה את זה. והבוקר שוב הפתעה. הכיסוי קרוע ושריטות על הצד. הכיסוי והווקס הצילו את הצבע, אבל יש פגיע קטנה בפח ליד בית הגלגלים. זה פשוט איום ונורה להרגיש חוסר עונים וכעס והתיסכול שכאלה...

פורסם
במקומך הייתי מגיש תלונה במשטרה ותובע עד לאגורה אחרונה.

תזמין גם אמבולנס ומכבי אש לכל מקרה.

איזו היסטריה.

לא הייתי רוצה להתקל בך במקרה.

פורסם

תלך למוסך או משהו כזה שיבדקו לך תטמבון וינסו לראות אם קרה משהו מעבר. אם לא קח את הבן אדם/קח כסף מהבן אדם ותקן את השריטות האלה כמו שצריך. זה פשוט מעצבן כל השריטות האלה והמכות הקטנות במיוחד כשדופקים ובורחים..

פורסם

לא נשארו השיפשופים (היה ניתן להוריד אותם). כפי שאמרתי, הכיסוי והווקס הצילו את הצבע. הפגיע העיקרית כנראה הייתה בגלגל האחורי. כאשר מסתכלים מהצד בזווית מסויימת - רואים שישנה פגיעה בפח ליד בית הגלגלים - המקום איננו חלק כפי שהוא בצד השני. נזק של כמה מאות שקלים. ללא הסיכוי היה יורד קטע רציני של הצבע - עוד סיבה לשים כיסוי! מה שהכי מרטיח את הדעת שמדובר בחצר שקטה ואף פעם לא חסר בה מקום (דבר נדיר בתל אביב). אני מנחש מי עשה את זה. רכב זר שלא חונה כאן בד"כ.

פורסם
תזמין גם אמבולנס ומכבי אש לכל מקרה.

איזו היסטריה.

לא הייתי רוצה להתקל בך במקרה.

למראות שאינני יכול להתגאות בתואר "נהג טוב", משום מה מעולם לא פגעתי ברכב אחר. אבל חדשות לבקרים אני נופל קורבן ל"מכות" ו"שיפשופים". ומשום מה לעולם לא ניתן לדעת מי עילל את הנ"ל. אז אם פעם אצליח לתפוס את בן ה***, לא ארפה עד שאגבה עד אגורה אחרונה.

• תוכן חדש...