Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק לג'סטי 92?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שקניתי ג'סטי 92 הבעלים הקודמים שלו תדלקו 96 ותוספת אשלגן

אני רוצה לדעת האם אני יכול לתדלק 95 בלי אשלגן ?

בבקשה אל תפנו אותי לשרשורים אחרים זה נורא מבלבל

תודה מראש!

פורסם

ניסן חברי המלומד, האמן לי לא למדת דבר !

מלבד מדוזות,שעלולות לעקוץ אותך, וזה מאד צורב, שנרשמים בחופשות הקיץ, ומפוצצים את הפורום, בשאלות קיטבג, קיימים צעירים, המתעצלים לערוך חיפוש, משום שהם יודעים שאני ואתה נחסוך להם את החיפוש.

פותח שרשור זה, כבר שאל מזמן את אותה שאלה, ונענה על ידי מנהל הפורום בבקשה לערוך חיפוש, קיבל ממנו את השרשור הרלבנטי, השרשור ננעל, ובכל זאת הבחור העדיף לפתוח שרשור חדש, ולא לערוך חיפוש, בשאלה נדושה, שנטחנה כבר עד דק !

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=248594

יש גם תמנונים עם הרבה זרועות, ולא רק מדוזות, הנוהגים לשאול שאלות נדושות, במקום לערוך חיפוש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני בכלל דיברתי על הטעות שהייתה לי עם העופרת והאשלגן שאינה קיימת כבר שנים תיקנת אותי לפני שבועיים.

לגבי המדוזות אני נמנע ללכת לים בגללן אך כאן אני אוהב לשחות זה בעיה :-)

• תוכן חדש...