Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתי פולקסווגן ג'טה החדשה צפויה להופיע? - בארץ? רק אחרי שיביאו מסין כמויות של ערכת הניקלים לפנסים וידיות שמתאימה לדגם הזה. בלי זה אין להם סיכוי למכור פולקסווגן ג'טה בארץ.

תלית מזגן על מסחרית - עוד פעם האשה זרקה אותך מהבית?

דלת נהג של אקסנט 97 לא נפתחת - כשאלוהים סוגר דלת הוא פותח חלון.

אולי ליאנה וכזה ?!?!?! - ואולי לא?!?!?!?

המדריך המלא לשימור צבע הרכב בפנאטיות - שלב ראשון: להגר לאירופה.

למכירה-אנטנת "כריש" לרכיבי VAG זהה למקורית. - ולמה להסתפק רק באנטנה כשאתה יכול להרשות לעצמך כונס כריש למכסה המנוע!! צלצל עכשיו!!

Car_shark.jpg

רוצה להתקין מזגן לבד - מאיפה רוכשים את התושבת למדחס ? - מאותו אחד שתגרור אליו את הרכב אחרי שתהרוס חצי ממנו עם הנסיונות שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חסמו אותי בפורום נשקים להמונים. או: דיני עבודה, נשקים ומה שבניהם -

א) אני מתאר לעצמי שכדי למצוא עבודה, אתה צריך להגיע למשרדו של השריף המקומי עם שלט Have Gun, Will Travel.

ב) AK-47 for everyone!!!

המדריך המלא לשימור צבע הרכב בפנאטיות - שלב ראשון: Get A Life. הוא גם האחרון, כי אחרי שיהיו לך חיים, כבר לא תרצה לשמר את צבע הרכב בפנאטיות.

דלת נהג של אקסנט 97 לא נפתחת - זה נראה לי כמו סימן מלמעלה, אפילו שאני לא מאמין באלוהים

תלית מזגן על מסחרית , וגם קירור הבית ע"י מקפיא, הפיכת מכונית סדאן לטנדר, בניית צינורות רדיאטור מפחיות של פרינגלס, עבודות פחחות בעזרת איזולירבנד חבלה, בניית מחשב נייד בתוך קרטון פיצה, וכו. תמצא באתר http://thereifixedit.failblog.org/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חסמו אותי בפורום נשקים להמונים. או: דיני עבודה, נשקים ומה שבניהם - טיפ: אם אתה רוצה להוציא משהו ממקום העבודה, אל תתפרץ למשרד של הבוס עם אקדח. תגרום לבוס לקפוץ עליך עם אקדח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשלב הזה אני לא מבטיח כלום...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מבקש המלצה לעוזרת בית למשימה קצת לא שגרתית - הפרטים בפנים הפרטים בפנים? וגם אותה ה"משימה" תהיה "בפנים" אני מניח?

2)המלצתי, לך על אחת בשם מוניקה. רק תוודא שאין לך סיגרים בבית.

3)תשמור את כל הקלטות שלך רחוק מהעין, רק זה מה שחסר לך, שהיא תיפול על הודעת המשימה הבאה שלך שתשמיד עצמה תוך 5 שניות 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קריאה להחרמת מוצרים/שירותים של אור ירוק! - אני מוכן לעזור בהחראת השירותים של אור ירוק.

ההבדלים בין החלקים בפיגו 306 - זה פשוט מאד, אין פה מה להסתבך. את העיגול הדק עם כפתור לצופר מחברים בתוך האוטו, 4 העיגולים העבים האחרים מתחברים מבחוץ.

גברים משתגעים בפקק, נשים נשארות רגועות! - אין שכל אין דאגות.

פורסם
העיגול הדק עם כפתור לצופר

רואים שאתה לא מכיר פז'ו

פורסם

לא הבנתי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה הצרפתים האלה שמו את הצופר אז?!

פורסם

רוצה להתקין מזגן לבד - מאיפה רוכשים את התושבת למדחס ? - אז זה אתה:

white-trash-repairs-terrible-place-for-a-power-button.jpg

ההבדלים בין החלקים בפיגו 306 - הידעת שכשדוק בראון בנה את מכונת הזמן שלו ב1985, הוא למעשה העתיק אותה מאבטיפוס של פז'ו 306 שראה בתערוכת מכוניות. אבל PSA איימו בתביעה, ולכן הוא בנה אותה בצורת דלוריאן. ולמה אם כך, אתם שואלים, פז'ו לא יודעת לעבור בזמן? היא יודעת, כי פיצ'ר שכזה קיים ברכב, רק שתחת הלחץ מהאו"מ הוא בוטל בהגדרות של המחשב מנוע (מחשש לtime paradox), וההפעלה שלו היא סוד כמוס שעובר בין דורות של מאסונים ומהנדסי PSA (שזה בעצם אותם אנשים) בדומה לרכיב הסודי של קוקה קולה, רק שהוא שמור בצורה עוד יותר קפדנית. גם אם אדם פשוט באיזושהי דרך מצליח להפעיל את הקבל הפלאקס, הוא מיד עם אקטיבציה מפעיל משדר GPS ושולח הודעה לדירקטוריון של PSA, ומיד נשלחת סיטרואן שחורה שלוקחת את מי שהפעיל את המנגנון למקום לא ידוע, ובמקומו מוצב שיבוט שנוצר במקום (עוד פיצ'ר של סיטרואן).

התקבלה 206+ חדשה ושחורה (כי שחור מהיר יותר) - לא נכון, האדום מהיר יותר. כל אורק יודע את זה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

ענק!:lol:

C4 טיימינג נקרע במהלך נסיעה, נזק לראש מנוע. החברה תשתתף בנזק? - אם החברה שלך תימניה, אתה יכול לשכוח מזה.

מעוניין לרדת עם הרכב לאילת, על מה להתמקד? - תתמקד על הכביש, שלא תדרוס בטעות איזה גמל בדרך.

אמינות של שברולט קוואליר - אמינות של פקיד בנק רומני.

התקלות עם שוטר - ואני מבין שנשארת חי לספר על זה.

פורסם

שמנזר, יש להוסיף לאחר "שולחת סיטרואן שחורה" את המילים "וגרר גרמני".

פורסם

צמיגי IRONMAN - האם מישהו מכיר? = אני משתמש רק ב"THEHULK" עם חתך נמוך.

RAGE_MAIN.jpg

וכך נראה הספייר:

wrestling-buddies.jpg

2- בטח שמכיר! אתה מתכוון לצמיגים האלה:

FatIronMan.jpg

• תוכן חדש...