Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על צמיגי BOLEX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום שני צמיגים של BOLEX AW1502 ב 360 ש"ח "תאריך ייצור שבוע 21 לשנת 2009", כולל איזון והרכבה. הוא רצה בהתחלה 400 ש"ח.

מישהו התנסה איתם פעם , המוכר אמר לי שאלו צמיגים מייצור אמריקאי .

חיפשתי בגוגל פה ושם , הבנתי שהצמיג הזה הוא פשוט צמיג סיני שלא שווה .

המידה של הצמיג היא 70/165/R13 .

אני נוסע ברכב לבד ,זה לא רכב משפחתי או משהו , רציתי לדעת אם קיבלתי תמורה טובה לכסף.

הייתי בפנצריה אחרת רצו על צמיג אחד של קליבר 260 ש"ח.

ושל גודרייד 220 ש"ח.

אני יודע שזול וזוגלובק מתחילים בזין , אבל אני לא רוצה לקבל שום נקנקיות :wink:

12.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם

זה לא קשור מי וכמה אנשים נוסעים באוטו.

אם יש דבר שחשוב לבטיחות לא פחות מהבלמים - זה הצמיגים והחלטת דווקא כן לנסות את הנקניקיות.

עוד 40 ש"ח (או אפילו 80 לרבעייה) פעם בשלוש וחצי שנים שווים הפרש באביזר בטיחות מס' 1 ברכב?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כאן לדוגמא מחיר לצמיגי קלבר:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=13&a=70&s=165&m=27

בצמיגיה (פנצ'ריה) הוא אמר לך שאלו צמיגים אמריקאיים ואם הם אכן סיניים, אז זאת כבר סיבה לביטול העסקה מייד

שלאחריה מצא צמיגיה טובה ואמינה להתקנת צמיגים ואם תכתוב מהיכן אתה אולי גם ניתן יהיה לכוונך לכזאת באזורך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כיוון פרונט לא אמור להשתנות אחרי החלפת צמיגים נכון , בגלל שעשיתי כיוון פרונט אחרי החלפת הצמיגים.

אני מאיזור כרמיאל .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...