Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז vs מאזדה 3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

תגידו עוד כחודש חודשיים אני הולך להחליף דרך העבודה את האוטו של הליסינג..

כרגע אני עם רנו מגאן קבוצה רישוי 2...

אני מתלבט בין שני רכבים השברולט קרוז והמאזדה 3 החדשה...

תגידו מה אתם הייתם לוקחים ולמה?

מה היתרונות של המאזדה 3 2009 על פני הקרוז(הקרוז נראית ממש מפוארת ויפה)?

תודה ומקווה כי באמת תעזרו לי להחליט בהחלטה הקשה הזו..

חברה שני הרכבים קבוצת רישוי 2 כלומר בשניהם מנוע של 1.6

אין אצלי שיקולים של דלק או ביטוח או כל שאר הדברים כי הכל על חשבון העבודה!!

פורסם

שלום לך...המגאן מאוד גדולה וטובה אבל היו בה כמה חסרונות:

ראשית זה כמעט ולא היה לה איבזור (לא חלונות חשמל,ללא מראות חשמל, ללא רדיו מובנה...ועוד...)

ושנית היה עוד משהו מעצבן במגאן והוא הפתח של התא מטען היה מאוד קטן (רק הפתח עצמו ולא הנפח תא מטען) ולכן כאשר היינו רוצים להכניס דברים גדולים התקשנו)..

ושלישית אני פוט רוצה להחליף כל 3 שנים לאוטו אחר ולא להישאר עם אותו אוטו..

תודה

פורסם

החל ממחר יפורסמו מבחני רכב של ה מאזדה 3 בעיתונים ובאינטרנט .

יבוצעו גם מבחנים בין הרכבים בפלח הנ"ל - המתן קצת - ולפי הנתונים יהיה לך כיוון .

מעבר לכך - אני מאמין שהחל מהשבוע הבא - יהיה אפשר גם ללקוחות פרטיים .להתרשם מהרכבים ואולי גם נסיעת מבחן :idea:

ולדעתי זה הדבר הרצוי - לבדוק את הרכב , ולקנות את המתאים לך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המאזדה 3 החדשה תגיע לציי הרכב רק בעוד כשלושה חודשים, בחודש אוקטובר.

בקשר לדעתי האישית מה יותר טוב לאחר צפייה בכל הסיקורים על הקרוז וה-3 החדשה בארץ, היא

שהקרוז עדיפה.

פורסם

בתור מי שבזמן הקרוב עוזב מאזדה 3 2007 ועובר לקרוז 2009, אני יכול רק להוסיף את העניין שכרגע המאזדה 3 החדשה לא זמינה באופק בכלל לליסינג, ככה שמידית נפסלה האופצייה לקחת עוד מאזדה 3.

המאזדה היוצאת הייתה רכב מעולה, כמעט בכל אספקט לטעמי, החל ממספיק מקום לנוסעים, בגאז' מעולה וכמו"כ תא כפפות שלא מבייש שום רכב מנהלים.

התנהגות הייתה טובה, אך צריכת הדלק הייתה מזעזעת.

מנגד הקרוז מבטיחה את אותם הדברים בתצורה חדשה, רכב חדש ורענן, אמנם אני מאמין שגם הוא ישתלט על הארץ כמו המאזדה 3 אבל לפחות זה יהיה משהו חדש.

(הוזמן בשחור אצלינו).

אבי.

פורסם

אולי אני אוכל לסייע מעט,

מזה כחודש (קיבלתי את הגלגלים שלי ב - 12 ביוני), אני נהג מאושר בשברולט קרוז 1.8 (קבוצה 3).

בדיוק כמוך עברתי ממאגן. אמנם אינני מכיר את המאזדה 3 החדשה ואני חייב לציין שאינני חסיד גדול של מאזדה.

אולם אין מאחורי ההצהרה הנ"ל שום מסקנות זולת דעה אישית שלי.

להלן סיכום החודש הראשון עם השברולט (כולל נסיעה לאילת):

1. מנוע וביצועים: הנקודה הקשה ביותר ברכב היא להתרגל לכיול הגיר המוזר.

מ - 0 ועד 100 הגיר יחליף 4 הילוכים ויתעקש לא לעלות מעבר לסל"ד של 3000 (להזכירך המומנט המקסימלי של הרכב

מושג בסל"ד 4000). מאידך כאשר תחצה את קו ה - 90 קמ"ש תגלה כי הרכב מאיץ ומאיץ ומאיץ ונדמה כאילו לא נגמר לו

האנרגיה. מכאן שבנסיעה בעיר אני משתמש מדי פעם בטיפטרוניק בכדי "לאלף" את הגיר הסורר ולהאיץ טוב יותר.

בנסיעה בכביש 6 או 431 הרכב לא סופר את הונדה סיוויק ואת שאר המאזדות ממטר.

2. נוחות: להפתעתי הנוחות מדהימה! המושבים קשיחים במידה הראויה ומתכווננים בצורה טובה. לנוסעים מאחורה יש מרחב מצויין

לרגליים וגם שילוב של כיסא תינוק שלישי (לצד בוסטר) אפשרי ואפילו ומתאם (החגורות).

3. אבזור: כאן הרכב מקבל את עיקר הביטוי:

מחליף דיסקים ל - 6 דיקסים מובנה עם 6 רמוקלים. חיבור ל - MP3 שליטה מגלגל ההגה על מערכת הקול וכמובן על בקרת

השיוט. מסך מרכזי (חבל שהתקמצנו ושמו רק מסך כחול ולא צבעוני כמו ברכבי ההדגמה) גדול וממנו שולטים על כל התכונות

של האוטו:

א. בקרת אקלים (לא מפוצלת) אך דיגיטאלית.

ב. חיישן איכות אוויר (פתיחת מקור האוויר לחיצוני על בסיס חיישן).

ג. עוצמת הקול מותאמת אוטומטית בהתאם למהירות הנסיעה (למרות שאין שום רעש ברכב גם לא ב - 140).

ד. מראות וחלונות חשמליים כולל נעילה לילדים (שלא ישחקו עם החלון בנסיעה).

ה. חיישן רוורס קולי (לוקח בחשבון את המרחק הנדרש לפתוח את תא המטען).

ו. פנסי ערפל.

ז. חיישן אורות (כולל תאורה אוטומטית קדמית בלבד למצב קיץ).

ח. אפשרות ביטול של בקרת היציבות האלקטרונית (EPS) ושל בקרת המשיכה (TCS).

ט. אורות הרכב נדקלים בעת פתיחה הרכב וסגירתו למשך פרק זמן הניתן לתיכנות באמצעות מחשב הרכב.

י. מפתח מתקפל ששומר את ההגדרות של בקרת האקלים ומערכת הקול בעת היציאה מהרכב.

יא. "גלגלי מגנזיום"

יב. מפשיר אדים אוטומטי כולל למראות החיצוניות.

יג. חיישן גשם (מדליק את הווישרים בהתאם לכמות המים).

4. מזגן: בשבוע האחרון בגל החום המדיד הראה 38 מעלות בחוץ ו - 19 מעלות בפנים (אני אוהב קירור חזק).

5. צריכת דלק: אני מקווה שזה לא נושא אצלך, כי לאחר שהתרגלתי למגאן עם כ - 550 ק"מ למיכל של 50 ליטר.

הצריכה הממוצעת עומדת על 360 ק"מ לאותו מיכל (אמנם מדובר ב - 1.8 במקום 1.6).

6. התנהגות כביש:

למעט במפרים גדולים ובורת בכביש, הרכב "בולע" את המהמורות ולא מעביר קפיצות מיותרות לתא הנוסעים,

ההגה מעט מנותק ולא מרגישים בו בבורות ובתוואי הכביש, הנסיעה שקטה מאוד ולא נשמעו רעשים גם ב - 140 קמ"ש (צר לי

אך אני מקפיד לא להשתולל מדי במהירות). התחושה של הרכב היא יציבה.

סיכום כללי שלי:

במבחן המציאות האוטו הזה פשוט נהדר, נסיעות ארוכות עוברות בנוחות ולא מעייפות, ואם אתה לא מחפש מטוס שמזנק בצמתים ראשון, אני ממליץ. אני אישית מאוד מאושר מהרכב.

בהצלחה

אהלן חברה!

תגידו עוד כחודש חודשיים אני הולך להחליף דרך העבודה את האוטו של הליסינג..

כרגע אני עם רנו מגאן קבוצה רישוי 2...

אני מתלבט בין שני רכבים השברולט קרוז והמאזדה 3 החדשה...

תגידו מה אתם הייתם לוקחים ולמה?

מה היתרונות של המאזדה 3 2009 על פני הקרוז(הקרוז נראית ממש מפוארת ויפה)?

תודה ומקווה כי באמת תעזרו לי להחליט בהחלטה הקשה הזו..

חברה שני הרכבים קבוצת רישוי 2 כלומר בשניהם מנוע של 1.6

אין אצלי שיקולים של דלק או ביטוח או כל שאר הדברים כי הכל על חשבון העבודה!!

Logic will get you from A to B, Imagination will take you anywere

פורסם

השוואה לא רלוונטית לליסינג, השוואה בין קרוז 1.8 (קבוצה 3) למאזדה 3 2.0 הבכירה.

נחכה ונראה לגירסת הציי רכב של המאזדה.

קח בחשבון שהמאזדה החדשה חלשה יותר מהדגם היוצא בגירסת ה1.6 שרלוונטית במקרה הזה, מרחב הפנים לא מבריק בדיוק כמו בגירסא היוצאת, ההרגשה היא של מתיחת פנים ולא יותר מכך, השאלה הגדולה היא מה אתה מחפש, אם אתה מחפש רכב כמה שיותר מאובזר וגדול, המאזדה לא מתקרבת למרחב פנים של המגאן ובטח שלא של הקרוז, אני הייתי פוסל את המאזדה בגלל המון חסרונות אבל אחד בולט שבהם הוא שיהיו עוד 10 כמוה בדיוק ברמזור ביחד איתך.

פורסם

הייתי בודק גם את היונדאי I30 והקאיה סיד.

אגב, מדובר ממש במתקפת מבחני דרכים מתוזמנת בכל עיתוני סוף השבוע.

כבר קראתי את המבחן של ידיעות ומעריב לגבי המזדה מתוחת הפנים ולא היתה התלהבות מי יודע מה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

להלן סיכום החודש הראשון עם השברולט (כולל נסיעה לאילת):

1. מנוע וביצועים: הנקודה הקשה ביותר ברכב היא להתרגל לכיול הגיר המוזר.

מ - 0 ועד 100 הגיר יחליף 4 הילוכים ויתעקש לא לעלות מעבר לסל"ד של 3000 (להזכירך המומנט המקסימלי של הרכב

מושג בסל"ד 4000). מאידך כאשר תחצה את קו ה - 90 קמ"ש תגלה כי הרכב מאיץ ומאיץ ומאיץ ונדמה כאילו לא נגמר לו

האנרגיה. מכאן שבנסיעה בעיר אני משתמש מדי פעם בטיפטרוניק בכדי "לאלף" את הגיר הסורר ולהאיץ טוב יותר.

בהצלחה

נו ו-? גם המאזדה 2 שלי לא מפסיקה להביא לי כוח במהירויות האלה (עד שנגמרים ההילוכים, ויש כולה 4 :-(). השוני הוא שעד 100 היא לא עצלה כמו הרכב שלך :wink:. זה סתם ככה לדוגמא, כי בתאכלס רוב הרכבים החדשים ייתנו לך הרבה כוח (אלה שיש לה, כן?) עד שהם יתיישנו.

ואני בהחלט בספק אם מבחינת כוח (ולא משנה באיזה כביש ומהירות) היא לא סופרת את הסיויק. את ה-3 2 ליטר? בכלל בספק.

אבל אם אתה נהנה, שיהיה לך בכיף :-)

מצטרף לאייל - יש עוד אופציות טובות ששוות בדיקה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, מדובר ממש במתקפת מבחני דרכים מתוזמנת בכל עיתוני סוף השבוע.

כבר קראתי את המבחן של ידיעות ומעריב לגבי המזדה מתוחת הפנים ולא היתה התלהבות מי יודע מה.

במוסף הכלכלה של סוף השבוע במעריב יש השוואה ראש בראש של מאזדה 3 החדשה, טיוטה קורולה לא רובוטית ושברולט קרוז.

בשורה התחתונה - המאזדה 3 יצאה ראשונה כאשר הקרוז והקורולה מתחרות על המקום האחרון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם כאן - עדיין לא הוצגה גירסת הליסינג של מאזדה 3 החדשה, כרגע כל הגירסאות בקבוצת רישוי 3/4, מתי אתה צריך לקבל את הרכב?

פורסם
המאזדה היוצאת הייתה רכב מעולה, כמעט בכל אספקט לטעמי, החל ממספיק מקום לנוסעים, בגאז' מעולה וכמו"כ תא כפפות שלא מבייש שום רכב מנהלים.

התנהגות הייתה טובה, אך צריכת הדלק הייתה מזעזעת.

אכן, פיצ'ר מרשים במיוחד של הרכב הוא תא הכפפות. טוב שלא כתבת שהוא לא מבייש שום מכונית פאר :-P

קרוז 1.8? נו באמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, צחוק צחוק אבל זה הדבר שהכי התלהבתי בו במאזדה 3 ביום שנמסר לנו הרכב, אני פותח את התא כפפות ואני אשכרה ->:shock:, זה פשוט מדהים הגודל שלו!

אבי

• תוכן חדש...