Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי כיום: HU פיוניר 6900

מגבר JBLGTO755.6 6 ערוצים

סט קומפוננט קידמי אינפיניטי REF5010CS

וסאב רוקפורד P1 (כן אני יודע שהוא זבל...:cry:).

הכל מורכב על גולף 2002.

אני לא ממש מרוצה מהאיכות הכללית של השמע, מה לדעתכם "החוליה החלשה" במערת? ומה אני יכול לשדרג על מנת לשפר את איכות הצליל.

אני מעדיף איכות על פני עוצמה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח +-, לא כולל התקנה.

תודה רבה

עידן.

פורסם

מה בדיוק מפריה לך באיכות? מה לא איכותי?

לקנות רכיבים טובים זה רק 50% מה"איכות" השאר זה איך תתקין אותם ואיך תשתמש אתם.

יכולים להמליץ לך פה על הרבה דברים כגון להחליף קומפוננט להחליף סאב או מגבר, אבל זה לא אומר שתשמע יותר איכותי...

פורסם

קצת קשה להציע לך אופציות לשידרוג מבלי שתומר לנו מה מפריע לך בדיוק במערכת.

עם מדובר על הקומפוננט אז תמכור אותו ותוסיף את הסכום שתקבל עליו את ה-1000 ש"ח שהקצבת כרגע ואני מאמין שתוכל לקנות משהו יותר איכותי כדוגמת מורל דוטק אוביישן למשל שהוא סט טוב מאוד שנותן תמורה מאוד יפה למחיר שלו.

אולי אתה תוכל אפילו למצוא משהו יד שניה כאן בפורום בתקציב שלך עכשיו.

בקשר לסאב לא הייתי ממהר להחליף אותו מכיוון שלטעמי סאב זו חוליה שולית במערכת ומניסיון אישי השינוי הכי מורגש הוא דווקט מהקומפוננט מכיוון שאותו אתה שומע כל הזמן בניגוד לסאב שמנגנים טווח תדרים מאוד צר ומאוד ספציפי.

מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

מה שמציק לי בעיקר במערכת זה שהייתי מעוניין לקבל צליל נקי, מדויק נעים יותר, ולא ערימה של צלילים שמתערבבים יחד.

לגבי המורל דוטק המגבר שלי יתמודד איתו?

• תוכן חדש...