Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד עיניין אותי, אם זה לא סוד כמובן, מה היא העלות של כל הפרוייקטים הללו? כולל המחיר של הרכב.

מצטער על החוצפה בשאלה :oops:

פורסם

תודה רבה לכל החברים שהגיעו להשקה, לחברי המועדון ולכל המפרגנים הרבים שהיו. תודה מיוחדת למארגנים. תודה לנחום קדמיאל, תודה לקובי מילוא ותודה למתניה. תודה לשבט הביבים ותודה מיוחדת ליוסי ביבי חברי הטוב, שבלעדיו הפרוייקט לא היה יוצא לפועל. וחשוב יותר - תודה לסימה ביבי שסבלה אותי לכל אורך התקופה ותרמה את החניה בבית לטובת המוסטנג שלי.

מקווה שכולם נהנו כפי שאני נהניתי.

תודה

גידי גולץ

:-):-):-)

פורסם

לי נזירי - תמונות יפות ומושקעות מאוד,תודה על השיתוף.

באחת מהתמונות שלך בתמונה של היגואר האדומה הפתוחה אפשר לראות פורשה 928 עם חלונות שחורים תוכלי להעלות תמונה שלה בבקשה?

פורסם

אין מילים . איזה פאר

רק מה :נכנסתי לדיכאון קל . יש לי מוסטנג 68 די מפורקת.

לא יודע איך מגיעים לרמה כזאת

בהצלחה ותהנו.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

זאב, התמונות שלך חיוורות משהו, מתוכנן או תקלה כלשהיא?

לי, תמונות מדהימות. התקדמת ממש, מאז התמונות הראשונות שהעלת בעבר.

למשיקים, רכבים מהממים, הרבה הנאה!

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...