Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הוצע לי לקנות אלפא סוד שנת 70, מצב חיצוני סביר בהחלט, מכני לא ידוע (!). כרגע היא ללא טסט אך המוכר יעביר אותה טסט לפני הרכישה.

המחיר: 5,000 ש"ח.

ועכשיו לשאלות:

1. כדאי לי להתעסק עם ה"סבתא" הזאת? סה"כ אין לי מושג במכונאות, חשוב לי שכרגע היא תסע ורק בעתיד תשופץ/תשופר כמלכה.

2. האם המחיר נשמע הגיוני? אני יודע שלא נתתי הרבה פרטים, אבל בכלליות (ולפי התמונה), בהנחה שהבסיס נקי - האם העסקה נשמעת משתלמת?

תודה לעונים,

הראל.

Feb13019.JPG

Feb13016.JPG

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אהלן,

הוצע לי לקנות אלפא סוד שנת 70, מצב חיצוני סביר בהחלט, מכני לא ידוע (!). כרגע היא ללא טסט אך המוכר יעביר אותה טסט לפני הרכישה.

ועכשיו לשאלות:

1. כדאי לי להתעסק עם ה"סבתא" הזאת? סה"כ אין לי מושג במכונאות, חשוב לי שכרגע היא תסע ורק בעתיד תשופץ/תשופר כמלכה.

2. האם המחיר נשמע הגיוני? אני יודע שלא נתתי הרבה פרטים, אבל בכלליות (ולפי התמונה), בהנחה שהבסיס נקי - האם העסקה נשמעת משתלמת?

תודה לעונים,

הראל.

לפי דעתי נשמע עסקה משתלמת. אני רק ממליץ לקחת לפחח לבדוק את השלדה טוב טוב כי זו נקודת התורפה של הסוד. 5K ש"ח בשביל רכב במצב נסיעה עם שלדה נקיה (כלומר ללא חלודה) זה מחיר סביר (מבלי לבדוק את המצב המכאני).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפי מה שרואים בתמונה, הפנים שלה נראה במצב טוב.

הצבע לדעתי נורא אבל אני מאמין שלא תשאיר אותו כזה...

חשבתי שאתה מעוניין בספרינט, לא?

דניאל

אני מעוניין בספרינט, אבל אח שלי מוצא לי רק סוד... :roll:

בלתי אפשרי למצוא ספרינט...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה לא ברח' טברסקי בת"א? ליד הסינרמה...? עבדתי במקום סמוך ועקבתי אחרי האלפא הספציפית.... חשבתי שהיא שייכת למוסך, והתפלאתי שהיא שם כבר למעלה מחצי משנה!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אהלן,

ועכשיו לשאלות:

תודה לעונים,

הראל.

כמו שאמרו קודם, זה באמת מעניין איך היא מודל 70 כשרק הציגו אותה בשנת 1971

http://home.t-online.de/home/Rauen/ase3.htm

לגופו של עניין, אם השילדה/קיר אש/גוף הרכב לא מלא חלודה (יש לבדוק ב19 עיניים) והרכב במצב נסיעה בסיסי זה נשמע מעניין.

אם ניתן לרשום אותו כאספנות - על אחת כמה וכמה.

הדבר היחיד זה שזה too good to be true, רוב הסודים בארץ טחונים מהתחת, ובמיוחד אחת כזו ישנה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
רוץ ותקנה. זהו מודל נדיר במיוחד.

למיטב ידיעתי, הסוד באה לעולם בשנת 71, ונמכרה רק מ- 72.

אחרי בירור - בלתי אפשרי שהיא שנת 70, אלא משנות ה-70 (המאוחרות).

זה לא ברח' טברסקי בת"א? ליד הסינרמה...? עבדתי במקום סמוך ועקבתי אחרי האלפא הספציפית.... חשבתי שהיא שייכת למוסך, והתפלאתי שהיא שם כבר למעלה מחצי משנה!

אין לי מושג מאיפה היא, ואני רק יודע שהיא שייכת למוסך כלשהו, כנראה שאתה צודק... :roll: (אחי בטיוליו במוסכים מחפש לי גם "מציאות")

התמונות מראות רכב חיצונית שמור. הצבע ניראה טוב בהחלט.

המחיר הוא 5K? קצת מחשיד לא?

כדאי לבדוק מצב מכאני, וכמובן שילדה.

תעשה בדיקה מקיפה, אם הכל כשורה ואין שום דבר רציני - קנה, ומייד!

הרכב אכן נראה שמור יחסית, ואני אבדוק את המצב המכני... למרות זאת זה עדיין נשמע לי קצת יקר...

נראה לי שתהיה לי בעיית חלפים, כי הדגם הזה יותר ישן מהסוד הנפוצות.

תודה לעונים,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אהלן הראל.

הסוד יוצרה משנת 71.

5000 שקלים הם מחיר מנופח לחלוטין בשביל כזה אוטו.

אל תהיה כמו כל האידיוטים (ויסלחו לי האידיוטים שבחבורה) שמלבישים להם איזה אלפא מקרטעת בכיפליים מערכה האמיתי ומנגנים להם על הקטע של "זה אלפא.זה אוטו מיוחד.אתה האיש שיגאל אותה מייסורי חלודתה.הרי אין לזה מחירון".

ראיתי את זה קורה.איזה מוכר ממולח תופס איזה ילד (או ילד בנפשו) ומוכר לו סיפור סבתא על זה שזו אלפא "קלאסית" ולכן זה נמכר מעל למחירון .חוץ מאותו פראייר,אף אחד לא יקנה את ערימת החלודה המקרטעת...

בסופו של דבר המוכר הולך לדרכו ומברך את האלים הטובים שהועידו בדרכו כזה פראייר- והפראייר הולך שמח וטוב לב כי הוא הוציא את חלום חייו- רק שהוא יכל להוציא אותו במחיר הרבה יותר ריאלי אם רק היה פועל כמו בן אדם ולא כמו ילד מתלהב.

בקיצור- 5000 שקלים זה מחיר מאוד מוגזם.סוד 82-3 עולה בערך 5000 שקלים.

וזה לא שמצאת מודל 71-2 ושווה לשלם יותר כי זה רכב קלאסי.זה לא רכב קלאסי.זו לא אלפא מונטריאל-זה אלפא סוד.

תהיה בטוח שגם אם היא תוחזקה ללא דופי-עדיין יהיו לה בעיות.אין מה לעשות.זה אוטו בן 30.

שורה תחתונה- האוטו גם עמד.לך תדע מה לעזאזל הולך שם.מה צריך כדי לעבור טסט.אם יעבירו בקומבינה למרות שהוא כולו רקוב ויגידו לך "הנה...היא מושלמת....עברה טסט מכה ראשונה"

אל תהיה ילד פראייר שבעל הרכב ימכול לו מעשיות סבתא על צלבים ונחשים ויסובב לו את השכל.

אתה יכול להשיג אותה גם ב2500-3000 בלי בעייה.זה לא שעומדים אנשים בתור ומנופפים בשטרות.

תפעיל טיפה שכל.הכסף שתחסוך יילך למערכת,לביטוח,לתחזוקה.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, תודה על התגובה! פקחת את עיניי... :p

גם לי המחיר היה נראה מוגזם מדי, רק שאחי אמר לי שזאת "קלאסיקה", וזה מחיר מציאה...

אם הבסיס נקי וללא חלודות - אני אנסה להוציא אותה ב-3K, אם לא - כנראה שהחיפוש ממשיך...

שוב, תודה!

הראל.

*אלפאסוד שווה בשבילי הרבה יותר מכמה אלפים, אבל מה לעשות - אני לא טחון בכסף...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

האוטו בכלליות לדעתי נראה אחלה ואם השלדה בסדר את כל השאר אפשר החליף...

לדעתי אם אתה חושק באלפא לך על אלפא 8)

בלי קשר אם אח שלך בטוב ליבו יכול לחלוק עם חברי הפורום את המציאות שהוא מוצא במוסכים זה יהיה נחמד ביותר :hihi:

למה? ככה!

פורסם
האוטו בכלליות לדעתי נראה אחלה ואם השלדה בסדר את כל השאר אפשר החליף...

לדעתי אם אתה חושק באלפא לך על אלפא 8)

בלי קשר אם אח שלך בטוב ליבו יכול לחלוק עם חברי הפורום את המציאות שהוא מוצא במוסכים זה יהיה נחמד ביותר :hihi:

בשביל להחליף צריך מזומנים! מה שאין לי בשפע...

ואח שלי אכן חולק את מציאותיו עם הפורום! (xofirx - לרוב בפורום רכבי אספנות)

יום טוב!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

טוב כתבתי הודעה ארוכה..

אמרתי בה כמה שהתגובות פה לא לעניין ומלאות בקישקושים..

אמרתי גם שההודעה של תומר מלאה בכלכך הרבה שטויות שזה לא יאומן!!!..

ועוד כמה דברים..

אבל משום מה זה נמחק..

בכל מקרה לא כלכך אכפת לי מה שרשמו פה..

אם אתה באמת צריך עזרה ממישהו שעבר את כל התהליך הזה פנה בה"פ.

בהצלחה

פורסם
טוב כתבתי הודעה ארוכה..

ועוד כמה דברים..

אבל משום מה זה נמחק..

בהצלחה

*רציתי לרשום את זה בה"פ, אבל זה גם קשור לנושא...

אדם,

קודם כל מצטער שלא חזרתי אליך בה"פ, אני כל כך מבולבל בקשר לקניית אלפא ולא סגור על עצמי בשיט. ומכיוון שזה רכב ראשון שלי אני ממש לא רוצה ליפול בגדול...

הרכב שלך נראה מדהים (לפי התמונות), אבל קשה לי המחשבה שאני קונה "בובה" של מישהו אחר שכבר השקיע עליה הכל...

אני דבק בעמדתי לקנות אלפא, גם למרות שאין לי כל נסיון במכונאות, וגם אם זה אומר בזבוז כל חסכונותי. אבל כמובן שאני לא רוצה לשפוך את הכסף סתם אלא מחפש רכב סביר+ במחיר הוגן.

האלפא בתמונה נראית נהדר, אבל השאלה אם היא מצדיקה את המחיר שדורשים עליה, ולכן פתחתי את השרשור - לראות מה אתם חושבים על האוטו ועל המחיר שדורשים עבורו.

דעתי כרגע היא שהמחיר מוגזם יחסית לרכב...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
טוב כתבתי הודעה ארוכה..

ועוד כמה דברים..

אבל משום מה זה נמחק..

בהצלחה

*רציתי לרשום את זה בה"פ, אבל זה גם קשור לנושא...

אדם,

קודם כל מצטער שלא חזרתי אליך בה"פ, אני כל כך מבולבל בקשר לקניית אלפא ולא סגור על עצמי בשיט. ומכיוון שזה רכב ראשון שלי אני ממש לא רוצה ליפול בגדול...

הרכב שלך נראה מדהים (לפי התמונות), אבל קשה לי המחשבה שאני קונה "בובה" של מישהו אחר שכבר השקיע עליה הכל...

אני דבק בעמדתי לקנות אלפא, גם למרות שאין לי כל נסיון במכונאות, וגם אם זה אומר בזבוז כל חסכונותי. אבל כמובן שאני לא רוצה לשפוך את הכסף סתם אלא מחפש רכב סביר+ במחיר הוגן.

האלפא בתמונה נראית נהדר, אבל השאלה אם היא מצדיקה את המחיר שדורשים עליה, ולכן פתחתי את השרשור - לראות מה אתם חושבים על האוטו ועל המחיר שדורשים עבורו.

דעתי כרגע היא שהמחיר מוגזם יחסית לרכב...

הראל.

ממ.... אני כבר שיניתי את דעתי, אני לא מוכר אותה.. :D

בקשר למחיר, צריך לעבור על הפרטים ולבדוק..

מצב קוסמטי ומצב מכאני..?

מנוע ? נוסעת? כמה ולמה..

• תוכן חדש...