Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדרך כלל במנוע FSI (הזרקה ישירה?)

אני מתכוון אך ורק לגיר אוטומט.

1) כמה צורך בד"כ 1600 וכמה ה2000? מדובר בנסיעה רגועה 90-100 ללא התכרעויות (משמועות פה ושם אנשים שונים דיווחו על 1:13 ממוצע כשזה 1:15 בינערוני ו 1:12 עירוני)

2) הגיר הינו 6 הילוכים? מחזיק לאורך זמן? או שקיים מיתוס כלשהו כשמגיע ל100K דרוש שיפוץ כללי ?

3) איזה מחלות ילדות קיימות לשנתון הנ"ל? והאם כל גולף משנתון 2005-6 באה עם מנוע FSI?

4) איכות הרכבה של חומרים בתוך הרכב? (דשבורד,ידיות דלת,וכו')

תודה מראש לכולם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הרכב הזה הוא אחד המובילים בקטגוריה שלו , אמין , בטוח וחסכוני בדלק , גיר משופר ומאוד אמין ביחס לגירים של VW

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מדובר בדרך כלל במנוע FSI (הזרקה ישירה?)

אני מתכוון אך ורק לגיר אוטומט.

1) כמה צורך בד"כ 1600 וכמה ה2000? מדובר בנסיעה רגועה 90-100 ללא התכרעויות (משמועות פה ושם אנשים שונים דיווחו על 1:13 ממוצע כשזה 1:15 בינערוני ו 1:12 עירוני)

2) הגיר הינו 6 הילוכים? מחזיק לאורך זמן? או שקיים מיתוס כלשהו כשמגיע ל100K דרוש שיפוץ כללי ? - לא קיים שום מיתוס הגיר מעולה ומיוצר ביפן על-ידי חברת ASIAN, כן הגיר 6 הילוכים

3) איזה מחלות ילדות קיימות לשנתון הנ"ל? והאם כל גולף משנתון 2005-6 באה עם מנוע FSI? - אין מחלות ילדות

4) איכות הרכבה של חומרים בתוך הרכב? (דשבורד,ידיות דלת,וכו') - מצויין

תודה מראש לכולם :)

אני בעלים של גולף דור 5 מנוע 1.6L FSI משנת 2006, רכב מעולה ברמה אחת או שתיים מכול הרכבים בקטיגוריה שלו כולל טויוטה רנקס

1. בשנתון שציינת נמכרו גם גולפים מדור 5 עם מנוע ללא הזרקה ישירה כמו בדור גולף 4.

2. המנוע לפעמים 'מצלצל' בזמן לחיצה על הדוושה בסל"ד סרק לפעמים מעבר לאוקטן 98 פותר את הבעייה

3. הרכב מגיע עם 6 כריות אוויר !! ומערכת ASR,EDL,TCS ובדגמים מסויימים עם ESP.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי מספר שאלות בנושא-

1. האם יש הבדל גדול בין ביטוח מקיף של 1.6FSI ל2.0?

2. מה זמן מוצע בין טיפול אחד למשנהו (ב-2.0) שנת 2005 ומה עלות טיפול שכזה?

תודה.

פורסם

על 1. אני יכול לענות

קיבלתי הצעת מחיר למקיף ולחובה לשתיהם

גולף 2005 מנוע 2000 FSI - (שים לב טוב) 3400 מקיף,1780 חובה

גולף 2006 מנוע 1600 גם FSI - (שים לב בשנית) 3100 מקיף,1750 חובה

(מצטער על הסוגריים,בלעדיהם המספרים מתערבבים ביחד)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הקפצונת - בגולף 2005 טרנדליין מנוע 1600 (לא FSI כנראה) (לא מצאתי את הדגם הספציפי בלוי יצחק).

איזה תוספות לא מגיעות? יש צמיגים רחבים\בקרת שיוט\מזגן מפוצל\מפתח קפיצי\ וכו'?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

חורג מהתקציב (70) וקשה למצוא משהו בלי ק"מ בשמיים.

גם ה98 יחולל חור (קטן,אבל עדיין) בכיסי.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...