Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מכונית יוקרה (שנת 2001)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב שעניין אותי- מרצדס CLK שנת 2001.

מחיר מחירון הרכב הינו בסביבות 100K, אך הצעת הביטוח שקיבלתי די היממה אותי.

לנהג מעל גיל 28, עם תביעה אחת בשלוש שנים (פגעו בי אך התביעה לוקחת זמן ולבנתיים הופעל הביטוח ונרשמה תביעה),

כל הצעות הביטוח שקיבלתי למקיף + חובה היו בסביבות 10K!.

ההסבר למחיר הגבוה אליבא סוכני הביטוח טמון ב"מחיר החלפים, ו"באוכלוסיה" שנוהגת בסוג הרכבים האלה" (ציטוט סוכן).

אגב חברות הביטוח הישיר כלל אינן מבטחות רכב כזה מאחר והוא נחשב ספורטיבי.

יש למישהו עצה להוזיל עלויות במקרה כזה? האם בכלל הגיוני לעשות ביטוח לרכב בסך של 10% מערכו לשנה?

אני יודע שמרצדס עולה יותר בכל תחום, לא ציפיתי לעלויות יפניות אך האם זה לא מוגזם?

אודה לעצות ותובנות.

פורסם

צר לי להגיד לך אבל חוץ לעשות סקר שוק שגם זה לא יעזור לך אתה תמיד תמצא פלוס מינוס במחיר הזה ,

גם אני משלם על הביטוח שלי 10 אחוז מערך האוטו ככה זה במדינת ישראל.

פורסם

רק לשם הסקרנות, נכנסתי להשוואת מחירי הביטוח של זאפ והקשתי את הנתונים שנתת, וקיבלתי הצעות סביב ה7K ש"ח. לא ממש זול, אבל עדיין הפרש ששווה להתאמץ בשבילו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה במצב טוב. הביטוח על הרכב שלי עולה מעל 100% מערך הרכב כל שנה, וזה בלי מקיף.

ככה זה כשקונים לאדה ב1800 ש"ח :lol:

פורסם

אני משלם יותר מ25 אחוז מערך הרכב על השברולט:?

שוקל לעשות רק צד ג' שנה הבאה..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני משלם יותר מ25 אחוז מערך הרכב על השברולט:?

שוקל לעשות רק צד ג' שנה הבאה..

אם הרכב 20 אלף שקל ואתה משלם לשנה 5 אלף על חובה ומקיף, עדיף לחסוך את הכסף של המקיף ולשים רק צד ג', ההבדלים הם שבתוך כמה שנים אתה תוכל להתחדש ברכב אחר.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

אני בטוח שלא ביררת במספיק חברות ביטוח. תתקשר לחברות נוספות ותברר גם באינטרנט - לפעמים יש הנחה לרוכשים ביטוח דרך האתר.

• תוכן חדש...