Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי אם הרכב של אבי לאיזה מועדון בתל אביב

עכשו החנתי תרכב *** תרכב = את הרכב בכתיב של ערסים *** בחנייה ובכסף בקיצור שמתי תרכב *** תרכב = את הרכב בכתיב של ערסים ***גם במקום אם הרבה מאוד אורות

בקיצור אני יוצא לכיון המועדון מה אני רואה כמה ערסים *** ערסים = אנשים שכותבים "תרכב" ***שמתישבים לי ליד האוטו ומפצחים גרענים

כוס עחתק *** כוס עחתק - משפט שערסים לא אוהבים לשמוע ***אוטו ב 500.000 אלף שקל גם אם זה היה 150. או 20 זה לא שלהם...

מפצחים גרענים על האוטו שלי כאילו זה של סבא שלהם. בקיצור אחד הערסים שם

דפק לי כפה לתוך הפנים.. וקללות כאילו הרגתי את אמא שלו.

בסוף זה נגמר שחזרתי אם חבלות בכל הגוף אם חברה שלי וסיימתי תערב *** תערב = את הערב בכתיב של ערסים ***בבית

הסיפור אמיתי ועצוב לי מאוד התרבות של הישראלים הייתי חייב לשתף אותכם למה?

תסבירו לי כי אני לא מבין...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבקשת גולשים הנושא נפתח. אנחנו יודעים שאתה כואב וכועס אבל נסה להבא לכתוב בהתאם לכללי הפורום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים חסרי תרבות זה באמת משהו שאנחנו לא אוהבים, הם הורסים תפורום. (התכוונתי את הפורום).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק אני לא הבנתי למה הסיפור הזה מופיע בפורום מכוניות?

זה סיפור על ערסים חסרי תרבות. לא על מכוניות.

ממליץ למחוק.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ה"חחחחחחחח" ועונשו. :-)

אני מוכן להתערב שרז ושמר היו אלה שישבו על האוטו ופיצחו גרעינים, יש להם נטיה לזהות שרשורים כאלה עוד לפני שהם נפתחים.

פורסם

אתה בטח זרקת משו לא במקום.

במצב כזה באים ומדברים, ולא מתנשאים ובטח שלא מדברים על כמה הרכב שלך עלה.

גם איך יצא שקיבלת מכות ושתקת אני לא יודע.

פורסם
אתה בטח זרקת משו לא במקום.

זה ערסים! אין לדעת מה לצפות מהם, תשאל אותו מה שעה הוא יענה לך: "למה מי אתה יא בן ז**ה"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אוטו ב 500.000 אלף שקל ...

סקרן לדעת באיזה רכב מדובר.

מה לא ברור, הבחור כתב חמש מאות אלף, אלף שקל.

עכשיו, אלף כפול אלף זה מיליון.

תכפיל מליון בחמש מאות, יוצא לך רכב בחמש מאות מליון ש"ח, לפי שער ההמרה של היום זה בערך 120 מיליון דולר אמריקאי.

גם חיפוש בגוגל לא מצא רכב בסכום הזה ולכן כנראה שיש לו בוגאטי וויירון והוא עשה לה חישוקים מזהב ואומי גלגלים מיהלומים.

אגב, איך זה, שאחד שהכינוי שלו הוא "לורד המוות", מקבל מכות מנתינים פשוטים?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
גם איך יצא שקיבלת מכות ושתקת אני לא יודע.

תגיד מקסים, נגיד אתה במצב שברור לך שאתה לא הולך לצאת ממנו טוב.

זה אתה והחברה שלך שיצאתם ממועדון מול כמה אנשים.

בקיצור לא משנה איך, אחד מהם מוריד לך סטירה.

אתה תגיב? גם בידיעה שאם תגיב אתה תגמור לא טוב?

פורסם

barak4*4

למה אתה קטנוני

זה יכול להיות גם

אם זה היה 150. או 20 .

שזה 15 אגורות כי יש נקודה מצד שמאל וזה לא סוף המשפט כלומר זה מסמל על נקודה עשרונית

לא הצלחתי לימצא בגוגל רכב ב 15 אגורות שהם פחות ממטבע של 5 סנט אמריקאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...