Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדבריו של הגדול מכולם ברוס לי:

Be water my friend

הכל בהתאם לנסיבות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר'ה,

אני לא גיבור גדול ואין לי חגורה שחורה בקארטה, אבל בכול זאת הייתי מוריד חמישיה לפרצוף של זה שנתן לי סטירה מה שיקרה לאחר מכן אלוהים גדול :-)

+1!

ולפותח השירשור: זה פשוט חוצפה לרשום שקיבלת כאפה בגלל רכב בחצי מיון שקל ולא לרשום איזה רכב זה! :evil:

פורסם
מקסיזם, תחשוב על זה רגע. מה אתה צריך את כל האלגן הזה על הראש?

נניח ונתנו לך כאפה והחזרת והבחורים יקראו לחברים שלהם שבקרבת מקום וחלילה מישהו ישלוף סכין/אלה?

תחשוב שאת כל הבאלגן הזה היית יכול לחסוך.

באמת, אני אשמח אם תסביר לי מה הנקודת מבט שלך.

שבוע טוב:wink:

לפעמים בחיים צריך גם לעשות מה שצודק לא רק מה שחכם.

העיקר שאם מישו יגע לכם בסמל של האוטו אז אתם מוכנים לשבור לו את הידיים והרגליים ביחד ,אבל על זה שהוא העיף לכם סטירה לפנים אתם תשתקו?

אהה, זה ילד קטן שגנב את הסמל? גיבורים על קטנים?

רכב זה רכוש? והפנים שלכם זה לא רכוש? הגוף שלכם?

אני מאמין שהכל בהתאם לנסיבות, אבל שוב לא הייתי שותק - קשה לי להאמין.

פורסם
לא הייתי שותק - קשה לי להאמין.

גם אני לא הייתי שותק

אוייש כמה שהייתי בוכה מהמכות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

להחרים להם את הגרעינים :?:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חדל קשקשת, אף אחד לא היה מבליג על סטירה לפנים, בטח שלא ליד אנשים אחרים. גם מנהלי הפורום המכובדים - לא היו מבליגים. לא הצעירים, ולא המבוגרים.

פורסם

פעם אחרונה שקיבלתי סטירה בפנים סיימתי עם צלעות סדוקות

אבל יחד איתי התאשפזו גם שלושת אלה שהביאו את הסטירה :)

אי אפשר לוותר.

פעם הבאה הם יחשבו פעמיים לפני שהם יתחילו עם מישהו קטן מהם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כדבריו של הגדול מכולם ברוס לי:

Be water my friend

הכל בהתאם לנסיבות.

:mm_yeah:

ולמי שלא מכיר:

http://www.youtube.com/watch?v=OW-cnizLDEE

מתוך הטאו של ג'יט קון דו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פורום של גברים.

כמו שנאמר,בתי הקברות מלאים בגברים כמוכם (אגב, על המצבה של כל אלה במקום ת.נ.צ.ב.ה כתוב "מת,אבל לא לשווא").

החוכמה זה למנוע את המצב של לקבל סטירה (אני בטוח שפותח השרשור גם לא הבליג כשראה אותם מפצחים גרעינים),ואתה יודע מה ?

קיבלת סטירה ?

תמשיך ללכת,כנס לאוטו וסע עם האגו הפגוע שלך הביתה ותשמח שרק הוא נפגע.

יכול להיות שהיית מחזיר ועכשיו לא היית בדרך הביתה,אלא היית מוקף בגיר לבן וניידות מז"פ.

לכל אחד שחושב פה שהוא "משוגע",אל תשכחו תמיד שעלול לבוא מולכם מישהו יותר משוגע מכם (עד כמה שזכור לי גם יש אחד שהצהיר תמיד שהוא משוגע,היום יש נגדו 7 כתבי אישום).

על מי אתם בדיוק גברים ?

על זה שישלוף לכם אקדח בפנים ? על זה שידקור אתכם ?

אליקו,

קיבלת כבר מדליה על זה שאישפזת איתך את 3 הבחורים שתקפו אותך ? מה, לא ? לפחות הוסיפו לך עוד 3 פעמים גבר בתעודת זהות,אחד לכל בחור שאישפזת ?

מזוז,

אתה מהלישכה לסטטיסטיקה ?

אז בבקשה אל תחליט לי אם הייתי או לא הייתי מבליג על סטירה.

סליחה על האימרה ה"גזענית", אנשים פה התחילו לדבר כמו ערבים,כבר אין להם ערך לחיים של עצמם,הכל בשם ה"כבוד" (אז מה זה משנה,בשם הכבוד,בשם הדת,הכל אותו חרא).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חדל קשקשת, אף אחד לא היה מבליג על סטירה לפנים, בטח שלא ליד אנשים אחרים. גם מנהלי הפורום המכובדים - לא היו מבליגים. לא הצעירים, ולא המבוגרים.

בטח שהייתי מבליג - אם אני לבד ומולי עומדים 3-4 ערסים עם אופציה לסכינים בכיסים - למה לי לשים את החיים שלי על הכף בגלל שטות? לפעמים צריך לדעת לוותר.

ובנימה זו - תאלצו לוותר על המשך השרשור הפורה הזה, עכשיו הוא ננעל אחת ולתמיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...