Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פיאט פונטו חמשהו טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שללוום לכולם

אני סטודנט נוסע כל יום בערך 75 קילו מטרים ואני שומר על האוטו לא משתגע נוסע 90 -100 קמ"ש

יש לי פונטו שנת 97 נמאס לי ממנה היא טובה אבל עדינה וכמעט כל תקופה קטנה מתקלקל משהו

כדאי למכור אותה ולחדש??

איזה אוטו כדאי (צריך להיות אמין חסכוני בדלק וחלקים זולים)

תווודה

פורסם

אהלן חבר, נפתחו הרבה שרשורים אין ספור על רכבים בתקציב שעליו אתה מדבר, ממליץ לך לעשות חיפוש, תמצא המון אינפורמציה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לגבי הפונטו-אתה אמרת שהיא עדינה-בסדר .

מתוך נסיון של 25 שנים של נסיעה על יפניות אומר, שיש ליפניות גם מגרעות אבל

נסעתי על 8 יפניות-מעולם לא היו בעיות מיוחדות או קלקולים תכופים.

השאלה מה אתה מחפש? משפחתית? סופר מיני?

עניין התקציב גם חשוב-כמה אתה מעוניין להשקיע?

יש 3 סופרמיני יפניות זהות במכלולים -דיהטסו סיריון ,דיהטסו YRV,וטיוטה יאריס.

שלושתן אמינות מאוד מאוד ,ובתנאי שטופלו בצורה טובה.

מחירים מ32000 ש"ח צפונה .

שוב תענה- וננסה להתאים לך משהו.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תודה על התשובה

לא משנה אם משפחתית או לא העיקר שאוטו לא שתיין דלק

תקציב עד 20000

סופר לנסר 97 גיר אוטומטי כדאי?

פורסם

סופר לנסר אוטומטית נחשבת כשתינית דלק, אם אתה באמת מחפש חיסכון בדלק וגם במוסך הייתי ממליץ לך לחפש רק גיר ידני, וגם רק סופר מיני ולא משפחתית.

ב20k אתה יכול לרכוש פונטו ממודל 01 בעל מנוע 1.3 רכב מאוד מומלץ רק אם אין לך בעיה אם התיבה.

פורסם
סופר לנסר אוטומטית נחשבת כשתינית דלק, אם אתה באמת מחפש חיסכון בדלק וגם במוסך הייתי ממליץ לך לחפש רק גיר ידני, וגם רק סופר מיני ולא משפחתית.

ב20k אתה יכול לרכוש פונטו ממודל 01 בעל מנוע 1.3 רכב מאוד מומלץ רק אם אין לך בעיה אם התיבה.

סופר לנסר גיר רגיל גם שתינית דלק??

• תוכן חדש...