Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לוולוו S80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי דגמי ה - T6 החזקים מהשנים 1999-2001 היו יחסית בעיתיים בעיקר בכל הנוגע למחשב הרכב. נורות בקרה שנדלרו כל הזמן ועוד.

בנוסף שמעתי גם שהטורבו לא החזיק מעמד זמן רב ובאופן כללי הרכב בילה הרבה במוסכים. היום הרכבים האלה נמכרים באזור ה - 30,000 ש"ח.

האם מישהו יכול לאמת או לסתור את הרשום לעי"ל?

בנוסף, האם משנתון 2002 ומעלה יש אמינות גבוהה יותר של הרכב על כל מרכיביו? האם רק מ - 2003 או כלל לא?

ושאלה אחרונה, איך הדגם 2.9 ליטר לא טורבו? האם יותר אמין?

תודה

פורסם

אכן כך.

בעקרון דגמי ה-5 צילינדרים (2435 סמ"ק) מוצלחים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כעיקרון מה שכתבת נכון. האמינות שופרה בדגמים שאחרי מתיחת הפנים שהיתה ב- 2003 . מנוע ה- 2900 הלא מוגדש מועד אמנם פחות לתקלות, אבל יותר קשה למצוא אקזמפלרים ממנו, כי רוב הרוכשים של הדגם כחדש העדיפו בשעתו להוסיף קצת כסף ולקבל את ה- T6 שהגיע ברמת האיבזור הגבוהה ביותר (ההפרש במחיר היה בשעתו כ- 40,000 ש"ח בלבד...).

בסופו של דבר אני חושב, שמה שקובע בכל רכב זה רמת התחזוקה שלו. אני רכשתי S60 T-5 ממודל 2003 לפני 9 חודשים ועד עכשיו, בלי עין הרע, הרכב מגלה אמינות מרשימה, אפילו נורה לא נשרפה בו.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

ה T5 אכן נחשב לאמין יותר אך הוא קטן והמרווח בספסל האחורי שואף לאפס. עם 250 כ"ס וגוף קל בהרבה מה S80 הוא מאוד זריז.

בכל זאת, האם ה S80 T6 ממודל 2003 היא עם האמינות המשופרת או שגם מ- 2002?

מתי הוחלף המנוע מ - 2722 סמק ל 3000 סמק?

תודה

פורסם

נראה לי שהחל מ2002 זה מנוע 3000 סמ"ק,

הייתי ממליץ לחפש דגם ללא טורבו, קח בחשבון שאם הטורבו מתקלקל(ובשנים שאתה מחפש יש סבירות גבוה) העלות מאד מאד יקרה.

פורסם
ה T5 אכן נחשב לאמין יותר אך הוא קטן והמרווח בספסל האחורי שואף לאפס. עם 250 כ"ס וגוף קל בהרבה מה S80 הוא מאוד זריז.

בכל זאת, האם ה S80 T6 ממודל 2003 היא עם האמינות המשופרת או שגם מ- 2002?

מתי הוחלף המנוע מ - 2722 סמק ל 3000 סמק?

תודה

תראה, לא צריך להיסחף. ל- S-60 בסיס גלגלים של 271 ס"מ, ככה שאם אתה לא צריך את הרכב להסעה קבועה של מבוגרים מאחור - הרכב מרווח מספיק מה גם שהממדים קומפקטיים יותר מה- S-80 , מה שמקל בעיקר בעיר ובחניות. ועוד נקודה - ל- S-60 גיר 5 הילוכים (לעומת ארבע בלבד ל- 80) והדבר תורם לנינוחות בשיוט ולצריכת דלק סבירה.

לפני כשנתיים פורסם מבחן יד שניה במגזין הגה לדגם ה- S-80 היוצא ונכתב שם שהאמינות שופרה עם מתיחת הפנים ב- 2003 . ואגב, ממילא במחירי השוק היום ניתן לקנות מודל 2004 במחיר 2003 ... :-)

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...