Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משפחתית עד 25K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש משפחתית, בטיחותית ואמינה בתקציב הנ"ל.

על הכוונת:

1. הונדה סיוויק 96-97

2. טויוטה קורולה 95-96

3. סובארו לגאסי (דור 2) 98-99

4. מאזדה לאנטיס 97-99

 

מי לדעתכם תענה על הציפיות, ויותר כדאית לקנייה.

 

בתומ"ר

פורסם

אומנם אין זו התשובה אשר אתה מצפה לה... אך הרכבים אשר ציינת לא ממש בטיחותיים... יחד עם זאת, אני מבין שאתה נעול על רכב תוצרת יפן ועל כן הייתי ממליץ לך לשקול את האופציה של ניסאן אלמרה 01'+ אשר על פניו תעמוד בדרישותיך.

פורסם

המכוניות "הבטוחות" יותר הן המאזדה והטויוטה. אני הייתי ממליץ על המאזדה בגלל שהיא שומרת על ערכה טוב מאוד והיא כנראה תיהיה הכי אמינה בגלל השנתון הגבוהה יחסית שלה.

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מהמכוניות שציינת אם אתה סגור רק עליהם אז הייתי הולך על המאזדה או ההונדה .

אם אתה רוצה יש לי גם מאזדה 1997 חדשה יד 3 קילומטראז נמוך סאנרוף אוטו נקי למכירה

לאוטו יש תוספות חיצוניות רק סאנרוף וגאנטים צמיג רחב.

 

אבל אם יש לך משו טוב שאתה יודע שהוא שמור אז תקנה תמאזדה או תהונדה גם הטויוטה חמודה .

 

בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...