Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הדיון הקודם שפתחתי כאן, התחלתי לחפש איביזות 1600.

במהלך החיפושים התפתחה אצלי התלבטות שהייתי רוצה להיתייעץ בנוגע אליה:

מועמדת 1 - איביזה 99 לבנה (הצבע המועדף עלי) 3 דלתות ומנוע 1600 בעל 75 כ"ס.

מועמדת 2 - איביזה 00 אדומה 3 דלתות ומנוע 1600 בעל 100 כ"ס. (מהצורה של הדגם החדש יותר - stella).

מבחינת נתונים יבשים - שתיהן בסדר גמור, קילומטרז' לא גבוה בכלל וידיים נמוכות יחסית.

מבחינת מראה חיצוני - הדגם הישן יותר הרבה יותר יפה בעייני. במיוחד שהוא בצבע לבן והחדש יותר בצבע אדום-בורדו.

מבחינת פנים הרכב - ברור לי שהדגם החדש יראה מפואר ונוח יותר, אך הוא מגיע עם רדיו טייפ מובנה (וצ'יינג'ר MP3 שהוסיף המוכר), מה שמקשה על התקנת מערכת נורמאלית ובמיוחד על CARPC כמו שתיכננתי (עם מסך בזווית נורמאלית לנהג...).

(בדגם הישן הHU יושב גבוה יחסית והקונסולה נראת מצויינת לשינויים).

מבחינת כוח - אני חושב ששתיהן יספקו אותי, אם הייתה לי דרישה לרכב חזק באמת הייתי מוסיף כסף וקונה משהו כזה.

בנוגע למחיר - הפרש של אלפים בודדים (לא מה שיכריע עבורי את הבחירה).

עכשיו לנקודה שעלולה להכריע את הכף מבחינתי -

איזה רכב אמין יותר וחסכוני יותר בדלק?

האיביזה החדשה יחסית אמנם יותר חזקה אך נראית גם כבדה יותר, יתכן שצריכת הדלק שלה תהיה גבוהה משמעותית משל הדור הקודם?

אשמח לשמוע כל דעה/עצה ותשובה לשאלתי.

תודה רבה לעוזרים.:-)

פורסם

אם ה 00 STELLA אז היא 75 כ"ס מבחינת אמינות וחלקים שתיהן אותו דבר מבחינת יופי ה 00 יותר יפה ו גם יותר חדשה ואם ההפרש לא גדול במחיר אז קח את ה 00 צורה חדשה ו שנה יותר גבוהה מקווה שיהיה לך בהצלחה :-)

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

היו לנו במשפחה איביזה 00 עם מנוע 75 וקורדובה 00 עם מנוע 100. יכול להיות שרכב ה 100 כבד יותר אבל יש לו יותר סוסים.

ה 100 מאיצה הרבה יותר טוב, מנסיון. מעבר לכך שתיהן אמינות. הרדיו המובנה עם כל הקישקוש הטלויזיוני מערכת בקרת האקלים זאת רעה חולה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה לשניכם.

אם ה 00 STELLA אז היא 75 כ"ס מבחינת אמינות וחלקים שתיהן אותו דבר מבחינת יופי ה 00 יותר יפה ו גם יותר חדשה ואם ההפרש לא גדול במחיר אז קח את ה 00 צורה חדשה ו שנה יותר גבוהה מקווה שיהיה לך בהצלחה :-)

ה00 STELLA היא 100 כ"ס, הלכתי לראות את הרכב ביום חמישי ובדקתי את קוד המנוע ברישיון הרכב ובדקתי את ההספק באוטודאטא :wink:

ה00 STELLA שהלכתי לראות דיי מוזנחת וקצת מוכה. לא חסרים קילופי לכה, מכות פח, פלסטיקה שבורה בתוך הרכב ועוד המון צרות קטנות שמסתכמות בהמון כסף ורק גרמו לי לזרום עם המחשבה של כמה הזניחו את הרכב הזה.

שאלה - באיביזה 00' (מהצורה החדשה יותר) קיים כיוון גובה של ההגה? שכחתי להסתכל על זה ביום חמישי ומעניין אותי לדעת...

• תוכן חדש...