Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לצמיגי TOYO PROXES TPT 195/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרא של צמיג, אם אתה יכול להחזיר ולקחת משהו אחר - תעשה את זה.

נוחות מחורבנת ברמות שקשה לתאר, גם אם יש לך C5.

המחיר סביר לגמרי (ביררתי מחיר שלו לפני חודשיים, המחרי בפנצ'ריות נע בין 400 ל 450 שח ליחידה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רציני לגמרי.

הרכב שלי נועל זוג כאלה (195/55 R15), נוחות מחורבנת ברמות שקשה לתאר. הייתי מוכר אותם לראשון שהיה מוכן לקחת אותם.

מדובר בצמיגי M+S ("רב עונתי" בלשוננו), מותאמים לכל תנאי מזג האויר (קיץ, בוץ ושלג). חסרון עצום של הצמיגים הללו הוא בנוחות הנסיעה - ולא מדובר רק במותג הזה אלא בכל אחד אחר שהוא צמיג "רב עונתי".

לצימצום ההתעללות העצמית העברתי את הצמיגים הללו לסרן האחורי. כשקנינו את הרכב (שנה וחודשיים) הצמיגים היו חדשים לגמרי עליו (בני חודש, יש קבלות). מאז סבלתי כמעט שנה בחוסר מודעות למה האוטו קשיח. החלפתי בולמי זעזועים (רביעיה), פיתחתי אובססיה ללחצי האויר בגלגלים, בקיצור - מה לא.

יום בהיר אחד צדה את עיני המודעה הזאת. באותו הרגע נפל לי האסימון ואז הבנתי. כבר למחרת העברתי אותם מהסרן הקדמי לאחורי ומאז אני רק מחכה להזדמנות להעיף אותו לכל הרוחות (אם הם היו ישנים, לא הייתי מחכה - אבל תכל'ס קיבלתי אותם חדשים ודיי מעצבן להעיף לפח צמיגים חדשים שעולים 800 שח).

בפנצריות המקסימום שקיבלתי היה עשרות שקלים זיכוי.

ההבדל בנוחות בינו לבין צמיג "קיץ" הוא עצום.

אני חוזר ואומר - אם יש לך האפשרות להחזיר אותם לאלתר בכל תירוץ אפשרי (רק תחשוב על משהו הגיוני), תחזיר ותקח מותג אחר (לקונטי יש כמה דגמים טובים, כמו גם לדאנלופ וברדג'סטון [יש לי על הסרן הנגדי לטויו גם זוג ברידג'סטון MY01 שהוא נוח משמעותית בגלל שהוא צמיג קיץ]).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אני באמת לא מבין על איזה בעיית נוחות אתה מדבר.

אני נוסע כבר שבוע על הצמיגים וממש מרוצה. הבנתי שהמחיר ששילמתי לא אטרקטיבי אבל אני מרוצה גם מהביצועים וגם מהנוחות.

אתה מעדיף צמיג קיץ בגלל הנוחות, אבל מה עם החורף? אתה לא חושש מפגיעה בביצועים בכביש רטוב?

פורסם

אני משוכנע ש 99.999% מהאוכלוסיה בכלל לא ישים לב, כי עובדה היא שאנשים חושבים שלנטיס זה אוטו נוח משו-משו.

העובדות בשטח וההבדלים בין צמיג רב-עונתי לצמיג קיץ, מבחינת נוחות, הם עצומים. שים על הרכב שלך צמיגי קיץ איכותיים, סע קצת על כבישים משובשים, פסי האטה, בורות וכו' - תעשה ההשוואה 1:1 - ואז תחזור לדווח. מובטחת לך הפתעה !

אני לא חושש מפגיעה בביצועים בכביש רטוב כי מדובר במדינה עם אקלים חם מאוד ב 90% מהזמן ולכן אני לא רואה הצדקה להתפשר על צמיגים נחותים מבחינת נוחות ב 90% מהזמן - אלא להפך, אני מעדיף להתפשר על האחיזה ב 10% מהזמן ולהנות בכל היתר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...