Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תידלקתי אתמול 98 בתחנה של "דלק",בצמוד לסדנה של אלי Max Power ברחובות בפאקינג 7.47 לליטר בתדלוק עצמי :bad-word:

מוי כיף :mad:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

לרוב ב-"דלק" בעיר,ו-"דור אלון" במנחם בגין.

לגבי השאלה שלך - הניחוש שלי הוא כי אין פיקוח על מחיר של 98.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

7.4 זה מחיר שערורייתי.

אם אתה ממלא שם הרבה - ממליץ לך לדבר עם מנהל התחנה בקשר להנחות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני תידלקתי ב-7.02 לליטר בשירות עצמי ב"דור אלון" בשישי אחרי העלייה. זה מטורף. :?

אבל זו לא עלייה בשקל, לפני העלייה זה היה משהו כמו 6.30...

פורסם

לפי דעתי העליה נובעת מכיוון שכנראה הגישה היא כזאת:

מי שמתדלק 98' כביכול הוא מחזיק ברכב שונה מהרכבים "העממיים" ובגלל זה הם מרשים לעצמם להעלות כאלה מחירים.

אני לא רואה שום סיבה אחרת, לא פיקוח ולא שמיקוח רק מהסיבות האלה.

נמאס כבר מהמדינה המטומטמת הזאת!

פורסם

98 הוא דלק שנמצא פחות בשימוש בארץ ואינו בפיקוח של משרד התשתיות הלאומיות. כל תחנה עושה כטוב בעינייה, בדיוק כמו במחירי הסולר.

הפיתרון כבר ידוע לכם - למצוא תחנה זולה או למצוא רכב אחר :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב-1 לחודש המחיר אמור לעלות שוב :-(.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם בעלי רכבים כמו שלכם (קליאו ספורט גולף GTI וכו') יתדלקו 95 ייגרם נזק לרכב? אם לא תתפשרו על 95.

אצלי רשום שצריך לתדלק 98 אני לא חושב שאי פעם תדלקתי 98.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...