Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראשית אני חייל וכפי שהבנתם בטח אין לי שפע של כסף.

אני מעוניין ברכב בסך עד 6000 שקל.

מדובר בנסיעות של כ1000 ק"מ לחודש גג מה שאומר בערך 12000 ק"מ בשנה בלבד.

אני צריך רכב (קטן או גדול) היקר שיהיה אמין מבחינת תקלות (פשוט כמה שפחות תקלות) וטיפול זול במקרה של תקלה.

וכמובן רכב זול מבחינת דלק.

תודה רבה מראש!

פורסם

אני חושב שבמקרה שלך עדיף לחפש בין יפניות, רכב בסגנון סויפט או שרייד. אם רכב גדול יותר גם טוב לך, בתקציב כזה אפשר לקנות מיצובישי לנסר או דייטסו אפלאוז, אלה סה"כ רכבים שנחשבים לאמינים יחסית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם מעניין אתך רק אמינות אז גאסטי ידנית או סוויפט (שרייד פחות בגלל מנוע אלומיניום) , לא תתקלקל כמעט אף פעם וגם חסכונית מאוד. אם בא לך מעבר לפחית שימורים על גלגלים אז AX או 205 יתנו אמינות סבירה ביותר צריכת דלק מצויינת אך גם נוחות וקצת כיף מנהיגה וכמובן ששתי המכוניות יושבות מעולה על הכביש.

פורסם

פיאט אונו שנת 93 עם מנוע 1.1 קרבורטור

מנוע אמין חסכוני וחלקים זולים

לי היה רכב כזה והצריכת דלק שלו מחוץ לעיר הייתה 1:25 !

בעיר עם מזגן 1:15 בערך

רכב מעולה

ההצעה שלי לחפש אחת עם בעיות מכאניות או מנוע גמור ולקנות בגרושים

לעשות אוברול למנוע ולא לשכוח את המערכת הצתה!

אתה יכול להנות מהרכב 5 שנים ואתה לא תאמין כמה זולה האחזקה תהיה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא נסחפת ? אבל רק בקצת?:shock:

לא תמצא בחיים רכב שעושה 1 ל 25, ההיברדיות והרכבים על גז וכל השכלולים האלו לא מגיעים ל 1 ל 25, בשום מצב בעולם.

ובעיר 1 ל 15 עם מזגן ?? לא הגיוני בשום מצב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היה לי עד לא מזמן מיצובישי לנסר 93 אוטו מעולה צריכת דלק קצת גבוהה זה היה אוטומט ולקח בערך 1:5-6 בעיר מחוץ לעיר 1:10

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

וואוו איזו הסחפות ! אין אפילו רכביי דיזל שמגיעים לצריכה כזו, אז הפונטו שלך כן?

כנראה טעית רק בקצת קצת .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בעייה בסכומים האלה ובעיקר ענין של מזל. תתרחק ממיצובישי לנסר כי היא אוכלת הרבה דלק . אם אתה צריך רכב שיסע בלי בעיות לך על הג'אסטי אבל תהיה מוכן מראש לאפס נוחות או פינוק (ורק מנוע 1000 ורק ידנית)

פורסם

ברור לך שכשאתה קונה רכב במחיר כזה המצב שלו לא משהו.

ניסיון אישי שלי ג'סטי ידנית 1000 הייתה אצלי 4 שניםף עלתה 9000 אלף לפני ארבע שנים.

במהלך השלוש שנים האלה יצא יותר מ 20K על תיקונים.

שני טיפולים גדולים למנוע שהם הגיעו ביחד לסביבות ה8K.

ועוד המון תקלות מסביב.

רכב - זה טיפולים שעולים כסף.

רכב ישן - זה טיפולים שלא נגמרים שעולים המון כסף.

עכשיו זה לא שאני בא במטרה לבאס אותך, ולהגיד לך "אל תקנה !", אלא תסתכל על התמונה המלאה בצורה ריאלסטית.

כשאתה בוחר אוטו תבדוק אותו טוב טוב, תקח אותו לאנשים שיבדקו אותו, כי אחרי הכל 6K זה כסף והרבה כסף אם אתה חייל.

חבר שלי קנה לא ממזמן פורד פיאסטה שנת 91 (אם אני לא טועה) ב 1500 ש"ח מבן אדם זקן שבקושי השתמש באוטו,

האוטו נסע משנת 91 סה"כ פחות מ 100 אלף קילומטר.

יש גם מציאות כאלה, צריך לחפש אותן.

בהצלחה ! ותעדכן פה איזה רכב אתה קונה.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

במהלך השלוש שנים האלה יצא יותר מ 20K על תיקונים.

מסתבר שגם מכוניות שנחשבות זולות לאחזקה, הן למעשה יותר יקרות לאחזקה מאותם מכוניות שנחשבות לכן יקרות לאחזקה.

או פשוט נפלת על רכב לימון/מוזנח קשה או שהלכת למורשה יבואן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מישהיא שמוכרת סיטרואן AX ללא מזגן בסביבות 500- 1000 ש"ח אישה ח מ ו ד ה לאללה שקיבלה אוטו מהבת שלה ובגלל זה מוכרת אותה והייתי קונה ממנה את האוטו בלי לחשוב (לא קניתי כי אין מזגן לדגם הזה ) תחפש ביד שתיים תחת סיטרואן AX מודעה כבר ישנה קצת אם יש עניין אני יחפש לך את המודעה ... בהצלחה גבר!

פורסם
יש מישהיא שמוכרת סיטרואן AX ללא מזגן בסביבות 500- 1000 ש"ח אישה ח מ ו ד ה לאללה שקיבלה אוטו מהבת שלה ובגלל זה מוכרת אותה והייתי קונה ממנה את האוטו בלי לחשוב (לא קניתי כי אין מזגן לדגם הזה ) תחפש ביד שתיים תחת סיטרואן AX מודעה כבר ישנה קצת אם יש עניין אני יחפש לך את המודעה ... בהצלחה גבר!

אני מעונין האם אפשר לינק למודעה ?

האם ידוע לך מצב הרכב ?

פורסם

וואלה תודה רבה לכלכם חבר'ה אני בהחלט שמח ומרוצה מהתגובות של כלכם.

בעקבות מחשבות רבות אני חושב שאלך בכל מקרה על רכב קטן מהנתונות כאן או משהו כזה.

אני אבדוק עוד אופציות רכישה ואגיד לכם מה החלטתי.

בכל מקרה יהיה אפשרי לדעתכם לי ללמוד מהפורום לתקן אוטו כמו נגיד הAX במקרה תקלות?

תודה ואשמח לעוד תגובות כמובן

• תוכן חדש...