Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב למשהו מוזר שקורה עם החשמל.בניוטרל המחוג של טורים קופץ בין ה-0.8 ל 1.3 (למרות שלא זכור לי שהיה שינוי בצליל המנוע) , האורות וכל התאורה בתוך רכב שלי מתחזקים שאני נותן גז.האזהרה של המצבר דלוקה אבל ממש דהויה,ונעלמת בזמן שאני נותן גז.המערכת נכבאת לפעמים.שעצרתי,עשיתי בדיקה,והפעלתי כל דבר הדורש חשמל,כשהגעתי ל 4 אורות מצוקה,היה לי זימזום מוזר מפיוסבוקס.הרכב מתניע ללא בעיה.

מה הבעיה?

פורסם

כניראה בעיה של טעינה , תיבדוק כבלים חיבור למצבר שהם לא משוחררים וגם כבל מהמצבר בחיבור לגוף הרכב .

במידה וזו לא הבעיה ניראה לי שהאלטרנטור בדרך להגיד שלום או שחוט שמחובר אילו רפוי , ואתה נוסע רק על זרם המצבר עד שיגמר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

והזימזום שבא מקופסאת הפיוזים?מה משמעותו?

אם אני נוסע על הזרם של המצבר,הכול צריך להיות תקין עד לרגע שהוא פשוט נגמר,לא?

פורסם

כנראה שהאלטרנטור חלש ובכך לא מספק מספיק זרם , ביגלל זה כשאת נותן גז האורות מיתחזקים .

לא יודע בידיוק מחיר , בסביבות ה 700 800 ש"ח מפירוק תקין לאחר החלפת פחמים לחדשים.

לגבי המחיר אולי הממוחים בפורום יוכלו להגיד לך בימדויק .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שלום. קליאו לעולם תהיה קליאו.

גם בקליאו שלנו, שנת 98 נורית המצבר דולקת כבר שנתיים. לרוב לאחר מספר דקות של נסיעה היא תדלק,

ולא תכבה, למרות שגם זה קורה. כאשר הנורית דולקת, התופעה של אורות חלשים דומה לזו שאצלך.

בזמנו בררתי לגבי אלטרנטור, ונראה שזה 800 ש"ח במקרה היקר (אם תלך ביפו לחשמלאי שעובד בשבת למשל)

אך במקומות שבהם משפצים אלטרנטורים, זה יעלה לכיוון 450 ש"ח, הבדל משמעותי לכל הדעות.

ברר בכמה מקומות במקביל, כדי להיות בטוח.

האם בדקת שרצועת האביזרים לא רפוייה/בלויה ?

פורסם

rakuvi ,תשמע:

בחשמל אצלי הכול תקין,לפי מה שאני חושב שתקלה באטלטרנטור זה בלאי טבעי שככל נראה יקרה לכולם פעם בחיים, ככה שלא חושב שלרכב שלי מגיע להימצע ברשימת ה-"החשמל הבעייתי של קליאו".

תיקנתי את התקלה.

האלטרנטור היה פגום ככל הנראה,שעשינו בדיקת טעינה,עם מזגן ואורות זה ירד בערך ל-11 וולט,לאחר החלפה,הוולט נשאר ב 13.99\14.00 יציב

מחיר האלטרנטור 750 כולל עבודה במוסך ליד תחנה מרכזית ישנה,ליד המסגר.הבן אדם שסידר לי את זה,היה מאוד מובן וישיר,אהבתי את השירות ונדיבות שלו(יצחקי החשמלאי) .

+עשה לי הלכנה של צינור מזגן(עבודה איכותית)+גז מזג ב-250 (בהתחלה דרש על הכול 1200 ללא מעם)

עוד שאלה אחת.מהו מחיר החלפת פלאגים והכבלים שלהם? אני יודע שזה לא המוסך לבקש מכם הצעות מחירים מדוייקים,אבל אם מישהו זוכר או פשוט יודע,אשמח לדעת.

פורסם

העיקר שהסתדר. כמה זמן ארכה החלפת האלטרנטור (אם נשארת ליד הרכב) ?

אני התכוונתי לומר שאם יש בפורום כ-3 קליאו, למיטב זכרוני, שבתקופה האחרונה הזכירו את נורת המצבר,

אז או שהסטטיסטיקה פה מדוייקת, או שזו קליאו.

פורסם
העיקר שהסתדר. כמה זמן ארכה החלפת האלטרנטור (אם נשארת ליד הרכב) ?

אני התכוונתי לומר שאם יש בפורום כ-3 קליאו, למיטב זכרוני, שבתקופה האחרונה הזכירו את נורת המצבר,

אז או שהסטטיסטיקה פה מדוייקת, או שזו קליאו.

להחליף אלטרנטור זה בערך...25 דק'.ממש פשוט: בורג אחד,מוציאים אותו,שמים חדש(רציני)

פורסם

25 דקות.

בכל המקומות שאני שאלתי בזמנו, אמרו "בקליאו, זה הרבה עבודה, הצרפתים האלו...".

אני מתאר לעצמי שלו היה מדובר בפיאט או יונדאי זה היה לוקח 25 דק כולל הקפה.

תודה על המידע, זה בטח ישמש אותי מתישהו, ובתקווה גם את האחרים.

• תוכן חדש...