Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה החדשה מגיעה רק עם 4 כריות אויר בסטנדרט, במידה ואתה הולך לרכוש אחת אני ממליץ להוסיף עוד 2 כריות, מדובר בהזמנה מיוחדת אבל לא הייתי מקל ראש בנושא.

לגבי המערכת המקורית באיביזה לא ממש התלהבתי, לדעתי המערכת מכוערת וב3000 שקל אפשר לרכוש מערכת הרבה יותר טובה לאחר הקניה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן.

ממממ.... מהמם, פנטסטי, פשוט WOW.

נתתי היום מקדמה כדי לסגור הזמנה, עוד כ3-4 שבועות, אני אמור לקבל אותו.

צבע כחול מטאלי.

מחר מחורותיים אני חייב לעבור בדיקה לרכב שלי, כי הוא הולך לטרייד אין, עכשיו אני בלחץ, שלא יגלו לי בבדיקה בעיות שאני אפילו לא יודע עלהם, ומה אז לעשות?!

בנתיים זה כל העדכונים, אם יש שאלות, אני כאן. :lol::-P

פורסם

כמו שאמרתי, היתי בנסיעת מבחן, נסעתי באיביזה אדומה :) עם גג פנורמי, בקיצור בגירסה היקרה ביותר.

הכל התחיל ב9:10 בבורק :) עליתי לאוטו עם אשתי, ויצאנו לדרך.

מדקה ראשונה אהבתי מאוד כסא נהג, ועוד פרט, בגירסה שניסיתי כסא של נוסע מקדימה מתכוונן לגובה, שאין בגרסה הזולה, זה נחמד.

היה לי מאוד חשוב שהרכב לא יהיה עגלה בתאוצה, כמו סובארו למשל.

תגובה מלחיצת דוושת גז מדהימה, רכב מיתרומם ותופס מהירות מאוד מהר.

עברת הילוכים לא מורגשת, תיבת הילוכים DSG עושה עבודה יוצאת מן הכלל, לכן מנוע עם 105 כ"ס מראה ביצוים מפתעים, יחסית ל1.6 ליטר.

חשוב לציין שסל"ד רוב הזמן נמצאה באזור בין 1500-2000, לכן בכל תנאי הדרך השקט בתוך הרכב נשמר בצורה מדהימה.

מה שלא אהבתי זה מרווח בין דוושת גז לבין דוושת בלמים, רגל שלי ממש לא קטנה :)

קיצור עלינו לכביש, התחלנו להסתובב בעיר, הכל טוב ויפה, אז ביקשתי לנסוע למקום איפה שיהיה אפשר לעשות קצת בלגנים :)

סיבובים חדים, ברקסים, מממ.... דריפטים :) סתם סתם :) הסתפקתי בכמה סיבובים, גם חדים, נסיתי לנסוע בלי ESP, לא יודע לא הרגשתי שום דבר, אני לא נהג מירוצים :) שיחקתי קצת עם טיפטרוניק (כלומר העברתי הילוכים ידנית) חברים, רכב מתנהג בצורה אחרת, אבל אני יודע מראש שבטיפטרוניק אני לא אשחק.

איכות חומרים בתא הנוסעים ברמה גבוהה, חוץ מכמה פלסטיקים, איכות הרכבה (כמה כבר יכולתי לראות\לבדוק) גם ברמה טובה מאוד, אבל גם יש דברים שהיתי משנה לצד טוב יותר, אבל אולי אז סיאט היתה עולה הרבה יותר מ117.000 ש"ח עבור דגם הכי מפואר שלהם, (קופרה לא בא בחשבון).

גג פנורמי דבר מהמם, כ-מ-ו-ב-ן מאוד חבל שהוא לא נפתח כמו כל סאן-רוף נורמאלי, אך חווית של שמים כחולים ושמש מעל הראש שלך נשארת, יש מלא אור בתוך הרכב, וזה מדהים.

המשך הסיפור בהקדם...

פורסם
כמו שאמרתי, היתי בנסיעת מבחן, נסעתי באיביזה אדומה :) עם גג פנורמי, בקיצור בגירסה היקרה ביותר.

הכל התחיל ב9:10 בבורק :) עליתי לאוטו עם אשתי, ויצאנו לדרך.

מדקה ראשונה אהבתי מאוד כסא נהג, ועוד פרט, בגירסה שניסיתי כסא של נוסע מקדימה מתכוונן לגובה, שאין בגרסה הזולה, זה נחמד.

היה לי מאוד חשוב שהרכב לא יהיה עגלה בתאוצה, כמו סובארו למשל.

תגובה מלחיצת דוושת גז מדהימה, רכב מיתרומם ותופס מהירות מאוד מהר.

עברת הילוכים לא מורגשת, תיבת הילוכים DSG עושה עבודה יוצאת מן הכלל, לכן מנוע עם 105 כ"ס מראה ביצוים מפתעים, יחסית ל1.6 ליטר.

חשוב לציין שסל"ד רוב הזמן נמצאה באזור בין 1500-2000, לכן בכל תנאי הדרך השקט בתוך הרכב נשמר בצורה מדהימה.

מה שלא אהבתי זה מרווח בין דוושת גז לבין דוושת בלמים, רגל שלי ממש לא קטנה :)

קיצור עלינו לכביש, התחלנו להסתובב בעיר, הכל טוב ויפה, אז ביקשתי לנסוע למקום איפה שיהיה אפשר לעשות קצת בלגנים :)

סיבובים חדים, ברקסים, מממ.... דריפטים :) סתם סתם :) הסתפקתי בכמה סיבובים, גם חדים, נסיתי לנסוע בלי ESP, לא יודע לא הרגשתי שום דבר, אני לא נהג מירוצים :) שיחקתי קצת עם טיפטרוניק (כלומר העברתי הילוכים ידנית) חברים, רכב מתנהג בצורה אחרת, אבל אני יודע מראש שבטיפטרוניק אני לא אשחק.

איכות חומרים בתא הנוסעים ברמה גבוהה, חוץ מכמה פלסטיקים, איכות הרכבה (כמה כבר יכולתי לראות\לבדוק) גם ברמה טובה מאוד, אבל גם יש דברים שהיתי משנה לצד טוב יותר, אבל אולי אז סיאט היתה עולה הרבה יותר מ117.000 ש"ח עבור דגם הכי מפואר שלהם, (קופרה לא בא בחשבון).

גג פנורמי דבר מהמם, כ-מ-ו-ב-ן מאוד חבל שהוא לא נפתח כמו כל סאן-רוף נורמאלי, אך חווית של שמים כחולים ושמש מעל הראש שלך נשארת, יש מלא אור בתוך הרכב, וזה מדהים.

המשך הסיפור בהקדם...

בקיצור...... מה בחרת בסוף איזה מרכב 3 או 5 דלתות איזה רמת גימור?, ידני או DSG?, איזה תוספות וכמה המחיר הסופי?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקחתי גרסת 5 דלתות, גיר DSG 7 הילוכים, מנוע 1.6 105 כ"ס, צבע כחול ים שווי צבע 1500ש"ח :shock::shock::shock:, כולל ג'נטים מגנזיום 15", גג פנורמי חשמלי, 4 כ"א (לא יכולתי לחכות 3 חודשים למשלוח חדש של רכבים עם 6 כ"א), חיישני רוורס, משענת יד, קודן, מערכת MP3 מקורית עם 6 רמקולים, כרוז קונטרול, מממ.... + אגרת רישוי = 124.890, הנחה 6500 = מחיר סופי על הכביש: 118.390 ש"ח, מחיר די טוב, רכב ניקנה בסניף בירושלים, נסיעת מבחן עשיתי גם בירושלים :)

רכב מדהים.

מאוד ממליץ על חברה בסיאט ירושלים ( אל תקבלו את מה שאמרתי כפרסומת ) הם הטובים ביותר.

עכשיו אני מחכה לקבלת רכב :) עוד איזה 10 יום :)

זה הרכב, והצבע.

20052009ril.jpg

20052009001k.jpg

20052009002y.jpg

20052009003v.jpg

20052009004.jpg

20052009005o.jpg

פורסם

בלי קשר כל כך לאיביזה עצמה, אני חייב לציין לטובה את החברה של סיאט בסניף חיפה. אני גם ממש לא מנסה לעשות להם פרסומת (בסוף בכלל קניתי אלפא), אבל יש להם ח"ח ממני :-)

לפני הקנייה עשיתי נסיעה על הקופרה וגם על ה1.8 טורבו, בשני המקרים נתנו לי יד חופשית...או שהוא פשוט היה משותק מכדי לדבר...סתם :-)

פורסם
הנחת חבר לא נתנו.

על דיבורית וויתרתי תמורת דברים אחרים.

תתחדש אחלה בחירה לפי דעתי.

חבל שלא ידעתי שרכשת בי"ם הייתי מדבר עם חזי מנהל אולם התצוגה והייתי משיג לך הנחה.

אגב כמה עולה סגירת מראות חשמלית?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

תתחדש ותהנה ממנה.

אבל לטעמי, היא ממש נראת גרוע. אבל זו דעתי, כן?! (לכל אחד טעם שונה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תתחדש אחלה בחירה לפי דעתי.

חבל שלא ידעתי שרכשת בי"ם הייתי מדבר עם חזי מנהל אולם התצוגה והייתי משיג לך הנחה.

אגב כמה עולה סגירת מראות חשמלית?

האמת שקבלתי סגירת מראות כלולה בעסקה.

ולגבי הנחה, זה בסדר, השגתי אחלה מחיר, בכל מקרה תודה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...