Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן קניתי אוטו וכל הרמקולים באוטו או שלא עובדים או שעובדים ממש גרוע מוציעים רעשים במקום מוזיקה

בקיצור החלטתי לקנות מערכת רמקולים 2 אליפסות מאחורה 2 עגולים בדלתות ואם אפשר אז גם סאב וגם מגבר

תודה מראש לעוזרים

פורסם

התקציב עד 2000 ש"ח

נגיד אני לא יודע מה צריך תגידו לי אתם חוץ מרדיודיסר עצמו אין לי כלום מה אפשר לקנות איכותי ועוצמתי ב 2000 ש"ח????

פורסם

התקציב כולל התקנה וחיווט או לא?

אני מניח שאתה לא יודע לומר איזו חברה מועדפת עליך מבחינת צויון צליל, או שכן?

אם יש רדיו, ואתה מתקין בעצמך, זו המלצתי:

קומפ: פולס/טמפו/ דוטק (יד שניה)

מגבר: JBL 75.4/ מאק אודיו/ כמעט כל מגבר ארבע ערוצים סביב 1K ש"ח

סאב: בעיקר יד שניה, כדאי לעקוב אחר הפרסומים בפורום

קח בחשבון שאם אתה לא מתקין בעצמך, חלק נכבד מהתקציב צריך ללכת לנושא, כיוון שהוא משמעותי מאד בניצול הרכיבים (רמקול מצוין בהתקנה גרועה ישמע פחות טוב מרמקול פשוט בהתקנה איכותית)

מתחדשת*

פורסם

קח בחשבון שאם אתה לא מתקין בעצמך, חלק נכבד מהתקציב צריך ללכת לנושא, כיוון שהוא משמעותי מאד בניצול הרכיבים (רמקול מצוין בהתקנה גרועה ישמע פחות טוב מרמקול פשוט בהתקנה איכותית)

אני מתקין בעצמי

אני צריך 4 רמקולים 2 אחורה 2 קדימה בדלתות סאב ומגבר

מצאתי כמה דברים מה דעתכם:

זוג רמקולים מאחורה - http://ninja-net.co.il/Product.aspx?ProductID=269

זוג רמקולים בדלתות - http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7719732

סאב - http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7724706

ומגבר אני לא מבין תמליצו לי אתם

לא משנה איזה מחירים רשומים שמה רק תגידו מה דעתכם על מה שהבאתי

פורסם

קודם כל עם המערכת הזו אתה תקבל רעש כמו קודם אבל רק יותר חזק.:-P

דבר שני מה יכנסו לך 2 רמקולים של 8 אינץ' מקדימה :?

ודבר אחרון וותר על האחוריים כך יתפנה לך יותר כסף לסאב ומגבר טוב.

פורסם

+1

ה75.4 כבר לא מיוצר - החליף אותו ה1004 שזהה לו,מגבר מצויין ביחס למחירו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

+1 ל JBL 75.4 משומש או למחליפו החדש.

ממליץ לך על סאבים כגון סרווין HED12 או רוקפורד P2 או הרץ ENERGY בהחלט עושים את עבודתם נאמנה, אם אתה מחפש רעש פיוניר זהוא בהחלט בחירה סבירה, אם אתה מחפש איכות ודיוק, תפנה 180 מעלות מפיוניר כי הוא הכל חוץ ממדוייק.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
+1 ל JBL 75.4 משומש או למחליפו החדש.

ממליץ לך על סאבים כגון סרווין HED12 או רוקפורד P2 או הרץ ENERGY בהחלט עושים את עבודתם נאמנה, אם אתה מחפש רעש פיוניר זהוא בהחלט בחירה סבירה, אם אתה מחפש איכות ודיוק, תפנה 180 מעלות מפיוניר כי הוא הכל חוץ ממדוייק.

הציאו לי את המגבר הזה ב 300 ש"ח http://www.sbh.co.il/sbhx/product.php?productid=16157

מה דעתכם?

לגבי סאב תודה על העזרה אם תמצאו לי אחד כזה למכירה אני אודה מאוד, ולגבי הרמקולים שני העגולים שבדלתות אולי בסדר רק צריך לחבר טוב אבל האחורים לא נמצאים יש לי רק שני רמקולים ברכב אז אם תמליצו לי על שני רמקולים אליפסה עם קישור אני אודע לכם מאוד.

פורסם

דעתי האישית על המגבר הזה? אם הוא עולה 300 חדש, הוא שווה בערך 30, וגם זה אם תמכור אותו לברזל.

על פי ההודעות שלך ניכר כי אין לך הרבה ניסיון בהרכבת מערכות סטריאו לרכב, ובדיוק מהסיבה הזו אני מציע לך להיצמד למותגים.

עוד יותר חשוב, עדיף לרכז את ההשקעה הראשונית ברמקולים קידמיים איכותיים והגברה בריאה.

כשאני אומר רמקולים קידמיים איכותיים הכוונה היא לסט קומפוננט (תעשה חיפוש בנושא) שיתן לך מענה הרבה יותר טוב מזוג קואקסיאליים בדלתות ו"אליפסות" מאחורה.

ובקשר למגבר, כל מה שנראה טוב מכדי להיות אמיתי, זה כנראה נכון.

ממליץ לך לעקוב אחר הציוד המשומש שיש בפורום המכירה באתר, ככה תקבל פידבקים רציניים על ציוד מוכר, מאנשים שבד"כ יהיו יותר אמינים לגבי יחס איכות מחיר של הציוד מאשר משווקים מקצועיים. (רק שלא ישתמע מכך שאני טוען שכולם מושחטים, עדיין יש כאלו שיותר ישרים מסרגל, וכן ירבו!)

אה כן, ולא לשכוח התקנה נורמלית!

מתחדשת*

פורסם

זה

הספק ב- 1000W X 1) RMS Bridged ב- 4Ω)

וזה

Bass boost לסאב גבוה במיוחד מ-0 עד 18db

הספיק לי...

300 ש"ח ואני קונה 10 עכשיו! :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
דעתי האישית על המגבר הזה? אם הוא עולה 300 חדש, הוא שווה בערך 30, וגם זה אם תמכור אותו לברזל.

על פי ההודעות שלך ניכר כי אין לך הרבה ניסיון בהרכבת מערכות סטריאו לרכב, ובדיוק מהסיבה הזו אני מציע לך להיצמד למותגים.

עוד יותר חשוב, עדיף לרכז את ההשקעה הראשונית ברמקולים קידמיים איכותיים והגברה בריאה.

כשאני אומר רמקולים קידמיים איכותיים הכוונה היא לסט קומפוננט (תעשה חיפוש בנושא) שיתן לך מענה הרבה יותר טוב מזוג קואקסיאליים בדלתות ו"אליפסות" מאחורה.

ובקשר למגבר, כל מה שנראה טוב מכדי להיות אמיתי, זה כנראה נכון.

ממליץ לך לעקוב אחר הציוד המשומש שיש בפורום המכירה באתר, ככה תקבל פידבקים רציניים על ציוד מוכר, מאנשים שבד"כ יהיו יותר אמינים לגבי יחס איכות מחיר של הציוד מאשר משווקים מקצועיים. (רק שלא ישתמע מכך שאני טוען שכולם מושחטים, עדיין יש כאלו שיותר ישרים מסרגל, וכן ירבו!)

אה כן, ולא לשכוח התקנה נורמלית!

זה יד 2 אחד מהפורום הציע לי לקנות ממנו

פשוט תציע לי מה כדאי לי לקנות ואני אקנה

פורסם

שלום וברכה.

קומפוננט מורל פולס 6.5/5.25 יעשו את העבודה יפה מאוד .

מגבר של פולס אודיו BA4400 כנ"ל יעשה את העבודה יפה מאוד .

או לחילופין פולס אודיו BA2900

רמקולים מאחור אני לא הייתי מתקין ואם כן אז חיבור ישיר למגבר רמקולים של הרץ 6.5 אינץ'

סאב :

בגלל ההגברה בגישור תקבל 150-200RMS

הייתי הולך על קיקר C12 בתיבה אטומה . או P2 שנייהם היו מעולים

ויש לך מערכת .

בנוגע להתקנה .

אני לא ממליץ לך להתקין אם אין את הידע הנדרש .

יש הבדל מערכת כזו ל "החלפת רמקולים כמו שהתכוונת בהתחלה.

השיערוך שאני נותן מבחינת תקציב זה

מורל פולס 400 ש"ח

מגבר 450-600 ש"ח

רמקולים מאחורה 200-300 ש"ח

סאב קיקר 350-400 כולל תיבה

רוקפורד P2 יעלה לך בסביבות 600 ש"ח עם חריגה ל 700 ש"ח

התקנה תלוי איפה אתה עושה ואיזה התקנה ?

מקווה שנתתי לך כיוון .

לדעתי זאת מערכת שתיתן לך תמורה לשקל .

תודה רבה

נתי.א

פורסם

DJ GRENKA (למה GRENKA?)כתב:פשוט תציע לי מה כדאי לי לקנות ואני אקנה קומפוננט צריך לשמוע !ואחרי זה לקנות

המגבר JBL1004 מצויין 1+

סאב צריך לשמוע אם זה סאב עד 300 RMS אתה מגשר שני ערוצים אם מעל 400-500 RMS אתה חייב מגבר מונו כדי לנצל את הסאב!8)

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...