Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סטיישן יפני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני זקוק לעצה.

יש לי 35000 להשקיע בסטיישן יפני.

מכוניות על הפרק (כולן שנת 99-00):

מאזדה F

סובארו B4

מאזדה 626

הונדה HRV

אימפרזה 2000

יש המלצות? הסתייגויות?

תודה.:-D

פורסם

אין הרבה קשר בין מאזדה לאנטיס F, שהיא מכונית 5 דלתות (האצ'בק) עם תא מטען קטן יחסית לסובארו B4 ומאזדה 626, שהן מכוניות סטיישן אמיתיות וגדולות.

למאזדה 626 יש אפשרות ל 7 נוסעים - כיסאות נוספים מתקפלים מאחורה.

הונדה HRV היא בכלל סוג של ג'יפ "רך" וגם אין לו הרבה מקום למטען, אם אתה מתכוון לגירסה הקצרה.

מהוא גודל הרכב, שאתה צריך ?

ואם אימפרזה סטיישן באה בחשבון, אז גם סוזוקי באלנו צריכה להיות ברשימה שלך - דומה בגודל, אבל נפוצה הרבה יותר.

פורסם

המאזדה 626 היא האופציה הכי מרווחת. B4 סטיישן אני לא בטוח שקיימת בשנתונים שרשמת (בדגם החדש והישן יותר היא כן קיימת). לגבי שאר האופציות, בוקי סיכם את זה קצר ולעניין.

תבדוק גם את האופציה של אוונסיס וורסו, אומנם הגיעו מעט רכבים (בעיקר בשימוש אצל משפחות חרדיות) אבל מדובר ברכב מוצלח מאוד (למי שמחפש אמינות מרווח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קיימת B4 סטיישן גם במודל הזה, בדיוק ראיתי אתמול בנס ציונה אחת יפה למכירה, שנת 2001, אבל זו אותה צורה כמו ב 2000.

פורסם

בלגאסי\B4 יש סטיישנים גם בדור השני (94-99) והשלישי (00 ומעלה) וכמובן שגם לאחר מכן.

הבעיה עם הסטיישנים היא שהמבחר הוא סופר-מצומצם (כדוגמא: קיימת כרגע רק מודעה אחת של לגאסי סטיישן ממודל 99, כל היתר ענתיקות ובטווח העליון אין כלום קרוב לתקציב הזה) והפשרות לפעמים מאוד כואבות (מכוניות שמתוחזקות רע ונראות רע).

במשוואת הסטיישן, אם לא צריך 7 מושבים, אפשר להכניס גם את הקסארה-II אפילו שהיא לא יפאנית (למרות שבקסארה אין הרבה היצע אבל פה ושם אפשר למצוא) שתאפשר מכוניות חדשה יותר (2004) ביחס ליפאניות (99-00) ועם מפרט איבזור ובטיחות טובים יותר (לרוב 4 כ"א, EBD, ABS, כל החישמולים ובקרת אקלים+שיוט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ישנה גם קורולה 98 סטיישן - רכב מאוד אמין, וחסכוני ונוח. הבעיה היא שאבזור מינימאלי ואין הרבה מקום במושב אחורי.

פורסם

אם פותח השירשור באמת מתעניין, אני רשמתי את מס' הטלפון של B4 סטיישן מנס ציונה, צבע זהוב מטאלי, כאמור, שנת 2001, יד ראשונה, 145 אלף ק"ם, טסט ביולי.

חיצונית נראית טוב מאוד. אני חושב, שהיא קצת מעל התקציב שהוגדר.

אם תרצה את הטלפון, שלח אלי הודעה פרטית.

אין לי כל קשר למוכר, רשמתי את הטלפון כי אני גם מחפש סטיישן יפנית, אבל B4 קצת גדולה בשבילי.

ודרך אגב, מישהוא יודע, האם מכרו בארץ אימפרזה סטיישן מהשנים 2001-2006, גיר אוטומטי, מנוע 1.6 והנעה קידמית בלבד ?

לאחר שחיפשתי רכב כזה במשך תקופה, הבנתי, שהוא לא קיים, ומה שיש זה או 1.6TS ידנית עם הילוך LOW (סופר נדירה) או 2.0 אוטומטית 4X4 . שני אלו הגיעו בשנת 2004, ולפני כן לא היו סטיישנים בדור הזה.

האם אני צודק ?

פורסם

היו ספורטוואגן הנעה כפולה של הדור הראשון , בד"כ ממשלתיות שניתן להוציא במכרזים .

עד כמה שזכור לי זה לא הנעה כפולה קבועה .

בדוק אם הסובארו אאוטבק נכנס בתקציב .

פורסם

גם אם לא היה נעול על יפניות, זה לא היה עוזר לו, כי 307 סטיישן התחילו להגיע בשנים 2003-2004, והמכוניות המוקדמות ביותר עולות באיזור 50-60 אלף ש"ח, בזמן שהוא הקציב 35 אלף.

פורסם

לא יפני, אבל חשבת על סקודה אוקטביה או VW פסאט/בורה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...