Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג: סט קומפוננט 3 חלקים ALPINE

דגם: F#1 Status 3-way SPX Z18T

נרכש כ: חדש

נרכש מ: יבוא מחו"ל

נרכש בזכות המלצות מ: ניר GreenMonster

עלות: 13000 ש"ח

זמן בשימוש: שנה

אהבתי: סט מאוד מיוחד.. שמעתי הרבה סטים באותה רמה כמו ג'נסיס בראקס סינפוני בי-וית', פוקל, מורל.. אבל אף אחד לא נותן את הבהירות והמתיקות שנותן הסט הזה.

אני אפרט קצת ליכולות של הסט, כמובן בצירוף מגבר ורדיו דיסק איכותיים מקבלים את התוצאה הזו:

* בהירות טוטאלית, הרבה צלילים שלא נשמעים בכל מערכת (באותה רמה) נשמעים חד וברור .

* קרוס אובר ענק עם המון אופציות כוונון.

* הוופר: פנצ'י מאוד בהתבסס על סדרת הסקאן ספיק, אפילו בלי טויטר ומידראנג' נשמע מספק לחלוטין.

* מידראנג' : אני די בטוח שהוא הטוב ביותר, כמקביל למידראנגים אחרים הוא המידראנג' החי ביותר, סאונד ווקאלי טהור

*טויטר: בעל צליל מתוק ועדין, סקספון גיטרות, פיאנו, הכל נשמע חד וחלק ללא צרימות או עיוותים. לפעמים בא לי לשמוע רק את הטויטר. הפתעה בשבילי

בקיציר הסט הכי טוב בעולם לדעתי לאחר התנסות ושמיעה לסטים כאלו ואחרים, ועפ"י חוות דעת בחו"ל

עם התקנה בציון 5 מ- 10 הסט נשמע פיצוץ. למרות הנפחים השגויים שבחרתי לוופר ולמידראנג' הוא נשמע מצויין, אז לא רוצה לתאר לעצמי איך יכולת הסט תשתדרג בעת שידרוג ההתקנה לראויה יותר.

לא אהבתי: רכיבים פנימיים עדינים גם בקרוס וגם בטויטר. מחברי הטויטר הפנימיים של המינוס התפרקו עם הזמן והייתי חייב להלחים מחדש

קישור לאתר: http://www.alpinef1status.com/e/products/items/spx-z18t.html

תמונה:

img_spx-z18t_p.jpg

attachment.php?attachmentid=118008&d=1212938844

attachment.php?attachmentid=118011&d=1212938997

attachment.php?attachmentid=118007&d=1212938844

attachment.php?attachmentid=118006&d=1212938844

attachment.php?attachmentid=118012&d=1212938997

f1speakers003.jpg

f1speakers002.jpg

DSC00549_resize.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוג: Eclipse CD Player

דגם: 7200mkII

נרכש כ: משומש

נרכש מ: חבר פורום

נרכש בזכות המלצות מ: פורומים שונים, ענה לדרישות

עלות: כ 2700 שח

זמן בשימוש: שבועיים..

אהבתי: הכל..סאונד מדהים, אקולייזר מצויין, קרוס 3WAY, יציאת 8V, חיבור USB, דיבורית בלותות מפתיעה לטובה, אפשרות חיבור לשליטה מההגה (ע"י מתאם), כניסת AUX, כל האפשרויות המתבקשות מheadunit חוץ מ..קרוס 4WAY . "כמעט HIGH END"

לא אהבתי: תצוגה בעייתית באור יום חזק.

קישור לאתר: http://www.eclipse-web.com/us/cd/cd7200overviews.html

תמונה:

פורסם

סוג: Morel

דגם: Hybrid Ovation

נרכש כ: חדש.

נרכש מ: חנות.

נרכש בזכות המלצות מ: שמיעה, פורומים שונים.

עלות: כ 2000 ש"ח.

זמן בשימוש: כחצי שנה.

אהבתי: מאד. סט ברמה גבוהה, לא מספיק מוערך, מן הסתם לאור מחירו "הישראלי", בחו"ל נמכר בכ700$[!]

http://www.woofersetc.com/p4756/Hybrid-Ovation-6-Comp--Morel-6"-2-Way-Component-System.htm.

סט נעים ורך, מפורט, המידבאס מהיר ומדוייק, יורד יחסית נמוך, אך לא מספיק נמוך כוופר 'אמיתי', מומלץ לחתוך אותו מעט מעל ה2.5KHZ, יותר בכוון 3.2/3.6KHZ, אך כמובן שזה דורש עבודה אקטיבית. הטוויטר תענוג לאזניים, אך מעט אנמי ביחד לטוויטרים 'חיים' יותר. מאידך, רבים דווקא יאהבו את הדומיננטיות הפחותה והמעודנת הזו.

לא אהבתי: חסר אולי מעט עומק.

קישור לאתר: http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_hybrid.html

תמונה:

2way_hybrid1.jpg

פורסם

סוג:מגבר 4 ערוצים

דגם:

Memphis 16-MCA3004

נרכש כ:חדש

נרכש מ:חנות בארהב

נרכש בזכות המלצות מ:אחי ואודיוקארריוויו

עלות:350$

זמן בשימוש:3 חודש

אהבתי:לדעתי המגבר הכי טוב שהיה לי (והיו לי די הרבה)סאונד SQ אמיתי צלול מאוד ובו בזמן עוצמתי.מגבר קטן מידות שמוציא המון חברה מצויינת.LP HP גמישים מאוד במיוחד לקומפוננט 40-6KHZ.לדעתי מגבר מושלם.ברכב הבא שלי אני מקווה להביא את הדגם החדש של החברה.MCLASS גם.16-MC4.125

לא אהבתי:שלא מייבאים את החברה הנהדרת הזו לארץ ולכן לא מוכרת.ושברוב טיפשותי החלפתי על מגבר זפקו עם חבר.

קישור לאתר:http://www.memphiscaraudio.com/

תמונה:16mca3004.jpg

פורסם

סוג:מידבאסים

דגם: dotech ovation sw6

נרכש כ:חדש

נרכש מ:חנות בארץ

נרכש בזכות המלצות מ: הפורום ושמיעה

עלות:750 ש"ח בערך לצרכן

זמן בשימוש: כשבועיים

אהבתי: מידבאסים נעימים במוזיקה שקטה ואגרסיביים במוזיקה רועשת יותר, יורדים נמוך ומתפקדים בצורה טובה בנמוכים.

אחת הקניות הטובות יותר שלי.

קישור לאתר:http://www.morelhifi.com/

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

סוג: סאב

דגם: HERTZ ES250

נרכש כ: משומש כחדש

נרכש מ: חבר פורום

נרכש בזכות המלצות מ: חברי הפורום והאוזן שלי

עלות: לא לפרסום

זמן בשימוש: שנתיים והיד עוד נטויה

אהבתי: מדוייק, מנגן (ולא רק דופק) ומשתלב היטב עם המוזיקה, תיבה קטנה. ממליץ בחום.

לא אהבתי: לעיתים מרגיש קצת חלש מדי, אך נראה לי שזה קשור לסוג המוזיקה היות ובצקרים אחרים הוא נשמע חזק.

תמונה: כולל גריל בעבודה עצמית :)attachment.php?attachmentid=83622&d=1176736342

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז הרשימה שלי מאוד ארוכה אבל אני הקצר אותה כול מה שרוצה מוזמן להכניס את הרכיבים שהיו לו בקריירת האודיו לרכב.

1.סט אילייט 5.25"-הסט הייה אצלי מספר חודשים ואני חייב להגיד ששמעו לא טוב.

הטוויטר הייה ממאוד מפורט והמיד באס הייה לוקה בחסר.

אני חייב לציין שהיתה התקנה לא משהו ללא טבעות על המידבאס הסט עבד על מגבר של JL 300\4 ללא גישור.

המסקנות שלי מהסט הזה היום אחרי ששמעתי אותו במספר סטאפים הוא: חייב הגברה חזקה מאוד והתקנה טובה.

כי סה"כ הוא סט טוב מאוד.

2.מיד באס של הרץ מילה ML1600 6.5"-אחד המידבאסים הכי טובים ששמעתי.

באמת הוא הייה מלא בעומק ובאס נמוך ועלה מאוד גבוהה,עבד על מגבר של ג'נסיס. (הייתי חוזר אליו אם הייה לי את התקציב למיד באס הזה)אני מצטער עד היום שמכרתי אותו.:cry:

3.וופר של סקאן ספיק W18 -וופר מעולה אני אומר את זה מתוך סופר נסיון איתו הוא חזק מדוייק בצורה אבסלוטית יורד סופר נמוך ועושה את העבודה בין 50H-600H בצורה מדהימה.

המינוס היחידי שלו שהוא מעל 1000H נשמע לא טוב מה שגורם לו להיות מושלפ עבור שלושה חלקים אבל אי אפשר לעבוד איתו בשני חלקים.

4.מידבאס סופרימו 6.5"-מיד באס מדהים.8)

שמעתי אותו על הגברה של ג'נסיס דול מונו,פשוט התאהבתי בו.אבל שחיברתי אותו לג'נסיס 100RMS הייה חסר לו עומק או משהו שלא ברור,המגבר לא הצלחי לעשות את העבודה שהדול מונו עשה עם הסופרימו.

לסיכום הסופרימו הוא רכיב מעולה (גם בשני חלקים) אך הוא חייב הגברה בריאה מאוד,אחרת אני לא ממליץ ללכת על הסופרימו אם אין הגברה טובה(150 RMS לפחות)

5.טוויטרים-סופרימו פיקולו-טוויטרמדהים עושה את העבודה בצורה יפה מאוד אני ממש אהבתיע אותם אבל הם לא התחברו להרץ מילה.

הסופרימו הגדולים לדעתי טובים יותר ומפורטים יותר מאשר הפיקולו,כמובן ששנהם טוויטרים ברמה טובה מאוד.

אני יכול להגיד שזה הטוויטר הכי טוב ששמעתי לפני הרינג רדיאטור של סקאן ספיק.

6.טוויטר סקאן ספיק רינג רדיאטור-טוב אני יכול להגיד שזה הטוויטר הכי טוב ששמעתי והכי מפורט שאני מכיר.

פשוט כול מוזיקה ששמעתי איתם קבלה תדרים שלא היו לפני.

הטוויטר הזה הוא מדהים לכול הדעות.

יורד נמוך עולה גבוהה חד בצורה מיוחדת לא צורם לא נמרח,כלום פשוט מוציא את האמיתי שבמוזיקה.

זה אחד הרכיבים הכי טובים ששמעתי.(לצערי נאלצתי למכור אותם:cry:)

יש לו חיסרון אחד,המחיר)

כמו שאתם יודעים הייה לי עוד הרבה ציוד משובח יותר ומשובח פחות אני אמשיך יותר מאוחר להוסיף על הציודים אני אשמח אם תוסיפו על ציוד משלכם.

רועי

כל מה שרשמתי זו דעתי האישית,אני מניח שיש כאילו שיחלקו עלי, אבל בקשה לא בתר'ד הזה.

• תוכן חדש...