Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

הפנו אותי לכאן מYNET ככה שאני מגלה פה בעצם עולם חדש..

העניין הוא כזה:

יש לי הזדמנות לקנות 306XSI, והייתי מעוניין מאד לשמוע את דעת חברי הפורום המכובדים בדבר נקודות כשל ותורפה שצריך לשים אליהם לב במיוחד ברכב (שנת 96 דרך אגב עם 140k ק"מ, אחרי טיימינג, מטופל עם ספר מלא לטענת המוכר).

אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה מקיפה ביום שישי, עם דגש מיוחד על בדיקת שילדה ופרונט. איפה אפשר למצוא מקום אמין שיבדוק לי את הכל כמו שצריך באזור ת"א? אולי אחד מהשניים שביד אליהו?

האם יידעו לספר לי על בעיות שילדה והיקף הבעיות (אם יהיו)? האם יידעו לספר לי על מצב הגיר (לשם העניין – למישהו יש מושג כמה עולה גיר מורכב כזה?)?

שאלה נוספת לאור נבירה בהיסטוריה של הפורום..אני כמובן מבין את הרתיעה מפגיעה בשילדה ואעשה כל דבר כדי לגלות זכר לכזו, אבל נניח ויש פגיעה מסוימת שתתגלה - האם לדעתכם זה פוסל את הרכב מיידית או שהכל עניין של כסף וזמן והשקעה וסבלנות ו..ו..

אני נהג ותיק ושקול ומאד רוצה רכב כיף כזה סוף סוף. יש לי ניסיון עם אלפות שכנראה פחות אמינות (אבל עדיין כיף) ועם צרפתיות משפחתיות סידרתיות. מאד אשמח לעצות מועילות בדבר הקנייה.

המון תודה.

אלף.

פורסם

ראשית - ברוך הבא לפורום :!:

אם אתה מחפש 306XSI, ואתה רוצה אחת משופרת, לפני שאתה לוקח אחת עם 140K לבדיקה, תעיף מבט במודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25299&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

מכון בדיקה מומלץ? אני ממליץ על מכון בראשון, קומפיוטסט שים לב שיש 2 קומפיוטסט בראשון, אני מדבר על זה שקרוב לבית דגן, באזור התעשיה הישן בראשון.

אופציה באזור ת"א - מבדק הרצליה. אם אתה הולך אליהם יש בכל יום שישי בממון (איפה שהמודעות מכירה של הרכבים בידיעות) תלוש הנחה של 15% לבדיקת קניה.

המכון ידע לספר לך על הבעיות אם יהיו, וגם להסביר את חשיבותן, רמה נמוכה גבוהה וכו'. אל תתבייש לשאול את הבוחן שאלות ולהבין מה בדיוק הבעיות שהוא מדווח אליהן.

אם מתגלה פגיעה בשלדה לא חייבים לברוח מיד, אפשר לחשוב ולראות מה היא בדיוק. יש פגיעות מינוריות שלא ישפיעו בכלל על התנהגות הרכב , במקרה הזה שווה לרכוש א-ב-ל, קח בחשבון שאתה חייב להוריד במחיר, כי כאשר אתה תבוא למכור יורידו לך במחיר. בכל מקרה כל מקרה לגופו ואי אפשר לתת המלצה גורפת.

אני ממליץ לעיין בהודעות הראשונות בפורום זה (ייעוץ) יש די הרבה עצות ואזהרות מה לעשות בקניה של רכב - שווה לקרוא.

עצה כללית לגבי פ'זו, תבדוק שהרכב עם נוזל קרור מיוחד (ירוק) ולא עם מי ברז.

בהצלחה בבדיקה, אם יש עוד שאלות נשמח לעזור.

גיא.

פורסם
ראשית - ברוך הבא לפורום :!:

אם אתה מחפש 306XSI, ואתה רוצה אחת משופרת, לפני שאתה לוקח אחת עם 140K לבדיקה, תעיף מבט במודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25299&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

מכון בדיקה מומלץ? אני ממליץ על מכון בראשון, קומפיוטסט שים לב שיש 2 קומפיוטסט בראשון, אני מדבר על זה שקרוב לבית דגן, באזור התעשיה הישן בראשון.

אופציה באזור ת"א - מבדק הרצליה. אם אתה הולך אליהם יש בכל יום שישי בממון (איפה שהמודעות מכירה של הרכבים בידיעות) תלוש הנחה של 15% לבדיקת קניה.

המכון ידע לספר לך על הבעיות אם יהיו, וגם להסביר את חשיבותן, רמה נמוכה גבוהה וכו'. אל תתבייש לשאול את הבוחן שאלות ולהבין מה בדיוק הבעיות שהוא מדווח אליהן.

אם מתגלה פגיעה בשלדה לא חייבים לברוח מיד, אפשר לחשוב ולראות מה היא בדיוק. יש פגיעות מינוריות שלא ישפיעו בכלל על התנהגות הרכב , במקרה הזה שווה לרכוש א-ב-ל, קח בחשבון שאתה חייב להוריד במחיר, כי כאשר אתה תבוא למכור יורידו לך במחיר. בכל מקרה כל מקרה לגופו ואי אפשר לתת המלצה גורפת.

אני ממליץ לעיין בהודעות הראשונות בפורום זה (ייעוץ) יש די הרבה עצות ואזהרות מה לעשות בקניה של רכב - שווה לקרוא.

עצה כללית לגבי פ'זו, תבדוק שהרכב עם נוזל קרור מיוחד (ירוק) ולא עם מי ברז.

בהצלחה בבדיקה, אם יש עוד שאלות נשמח לעזור.

גיא.

פשש.. הרכב של שלומי באמת ניראה שמור מאד...

אבל הודעה זאת פורסמה בדצמבר,ההצעה עדיין בעינה?

פורסם

פשש.. הרכב של שלומי באמת ניראה שמור מאד...

אבל הודעה זאת פורסמה בדצמבר,ההצעה עדיין בעינה?

כן, היא עדיין תקפה.

רכב מיוחד מאד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בנוסף למה שציינו, תבדוק טוב ב-306 מסגרות של חלונות, מרזבים, סאן רוף ואיזור החיבור של האנטנה.

ראיתי כמה מיקרים שהתפתחו שם חלודות.

פורסם

תודה לכולם על העצות. המכונית שבקישור בהחלט נראית מרשימה. הייתי יותר ממעוניין לבדוק אותה אבל לצערי המחיר המבוקש גבוה ממה שהקצבתי למטרה. יתכן ונותן תמורה טובה ויותר לכסף אבל כנראה שמישהו אחר יהנה מזה. אני אמשיך בבדיקה של הרכב שמצאתי ואקווה לטוב.

תודה,

אלף.

• תוכן חדש...